Μπάρα

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Ο Τσίπρας είναι μια επιδημία για τη χώρα, η οποία πρέπει να φύγει και να υπάρξει μια παραδειγματική τιμωρία, έτσι ώστε να λάβει το μήνυμα και ο άλλος που έρχεται.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός, ωκεανός, γέφυρα, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
 
Διαβάζουμε σε Δημόσια ανάρτηση στο Προφίλ facebook του Γιώργου Τράγκα και σας το μεταφέρουμε…
Ελπίζουμε να το διαβάσει και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης. Το βατράχι!!!!!
 
Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας
Κάποιες ιστοσελίδες σήμερα έγραψαν ότι ...πέθανα. Μέχρι στιγμής δεν ισχύει!:). Βρίσκομαι στις Η.Π.Α. όπου συνεχίζω να έχω επαφές με τους Έλληνες της Ομογένειας.
Αυτοί στο Μαξίμου δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να ξέρουν τι λένε εδώ γι αυτούς.
Οι περισσότεροι λένε «ναι» μπορούσαν να είναι τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ αλλά όχι να τα αναγνωρίσουμε ως μοναδική «μακεδονική ταυτότητα» σε όλο τον κόσμο.
Μάλιστα μου κάνει εντύπωση η δήλωση του Τσίπρα όταν είπε ότι «πατριδοκάπηλοι είναι όλοι όσοι αντιδρούν στην συμφωνία των Πρεσπών».
 Πατριδοκάπηλος υπήρξε ο Τσίπρας διότι καπηλεύτηκε τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων. Πήρε ένα τεράστιο «όχι» και το μετέτρεψε σε ένα προδοτικό «ναι».
Πρόδωσε τον λαό, ανοίγοντας μεγάλη κεκόπορτα στα βόρεια σύνορά μας με την επαίσχυντη συμφωνία της «Λίμνης».
Η πλειοψηφία του Έθνους μας πιστεύει ότι ήταν μια προδοτική συμφωνία γιατί τα Σκόπια μπορούσαν να μπουν στο ΝΑΤΟ χωρίς να χρειαστεί να αναγνωρίσουμε ότι είναι το μοναδικό «μακεδονικό» έθνος, δηλαδή να αναγνωριστεί η «μακεδονική μειονότητα» και να διδάσκεται η «γλώσσα» του.
Από τον Τσίπρα και την πολιτική του συμμορία ακούω συνέχεια πλαστά επιχειρήματα.
Μόνο ο Τσίπρας λέει ότι οι πατριδοκάπηλοι είναι αυτοί που αντιτίθεται στη συμφωνία των Πρεσπών.
Τόσο η ελληνική δικαιοσύνη και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μιλήσουν για αυτή την προδοτική συμφωνία και τα καταστρεπτικά αποτελέσματά της.
Ο. κ Τσίπρας προχωράει σε μια απομακεδονοποίηση του συνόλου του ελληνικού βορρά. Δηλαδή προχωράει με ανθελληνικές ενέργειες σε μια απομακεδονοποίηση της Μακεδονίας.
Ο Τσίπρας σιγά-σιγά επιχειρεί να ξεκαρφιτσώσει από τη μνήμη των Ελλήνων, την ιστορία του Έθνους μας. Δεν ανέφερε τυχαία λέγοντας «το αεροδρόμιο της Μίκρας».
Προκαλεί με δόλιο τρόπο. Π.χ. στο μέλλον αντί να ζητάει μακεδονικό χαλβά το πάει να ζητάει π.χ. βόρειο χαλβά. Αυτός καπηλεύτηκε τα αγνά αισθήματα του ελληνικού λαού για να έρθει στην εξουσία και να γατζωθεί στην καρέκλα.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι εθνοτερμίτες. Είναι αυτοί που κατατρώγουν το σώμα της Ελλάδας.
Ο Μητσοτάκης δεν έχει κυβερνήσει ακόμα και ελπίζω να αλλάξει ρότα διότι με αυτά που λέει δείχνει να κινείται στις γερμανικές ράγες του Τσίπρα.
Επειδή είμαι δυτικόφιλος και έχω μεγαλώσει σε «δεξιά μαγαζιά», έχω εντονότατες επιφυλάξεις για τον κ. Μητσοτάκη.
Ο Τσίπρας είναι μια επιδημία για τη χώρα, η οποία πρέπει να φύγει και να υπάρξει μια παραδειγματική τιμωρία, έτσι ώστε να λάβει το μήνυμα και ο άλλος που έρχεται.
Ο Μητσοτάκης θέλει να μας πείσει ότι έρχεται ως μεταρρυθμιστής. Μόνο που αυτές οι μεταρρυθμίσεις που φέρνει είναι αυτές που θέλουν οι Βρυξέλλες, δηλαδή περισσότερο φορολογικό στύψιμο της κοινωνίας.
Επίσης διαπιστώνω ότι μέρα με την ημέρα ότι όσα μου έλεγε ο Πάνος Καμμένος επιβεβαιώνονται. Μου είχε μιλήσει για τον Πετσίτη και για τον Παππά. Ο Π. Καμμένος μου είπε ένα πλήθος πράγματων για την διείσδυση του Σόρος στο υπουργείο εξωτερικών.
Και φυσικά το ήξεραν όλοι. Και ακόμα να μην το ήξεραν είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη χώρα. Ο Γαβρόγλου είναι ταυτισμένος με τον Ερντογάν και τα σχέδια της Τουρκίας.
Υπάρχει μια διείσδυση της τουρκικής προπαγάνδας μέσα στην Ελλάδα.
Η κυβέρνηση αυτή είναι εντελώς σάπια. Είναι σάπια από πλευράς σύνθεσης προσωπικοτήτων.
Αυτά μεταξύ άλλων είπα στον πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, Δημήτρη Φιλιππίδη, μέσω του HELLAS FM , Νο 1 ελληνικού 24ωρου ραδιοφωνικού σταθμού της ομογένειας. Τη συνέντευξη αυτή ,που ακούσατε μέσα από την εκπομπή μου στα Παραπολιτικά 90,1 ,θα έχετε την ευκαιρία να τη δείτε σε μερικές ημέρες στο Epsilon Tv.
Συντονιστείτε στη συχνότητα του καναλιού.
Η εκπομπή μου "Γιώργος Τράγκας" μεταδίδεται Δευτέρα με Παρασκευή 16:30- 19:00.
Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε φροντίσει να βλέπετε καθημερινά νέες αδημοσίευτες συνεντεύξεις και θέματα.

Ακολουθήστε με στο Instagram(@giorgos.tragas) , στο Twitter (Giorgos Tragkas) και στο YouTube (Γιώργος Τράγκας Official). Να είστε όλοι καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου