Μπάρα

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!! ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ – ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΗΤΑΝ “ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ” ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ


Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση μετά τη σύλληψη ενός Σύρου και ενός Ισραηλινού στον Έβρο ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 15 Δεκεμβρίου όταν αστυνομικοί από την Κομοτηνή πέρασαν χειροπέδες σε έναν 22χρονο Σύρο στη Γεμιστή Έβρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο 22χρονος Σύρος είχε στην κατοχή του 10 όπλα και 8.000 χάπια ecstasy.

O 22χρονος συνελήφθη αφού ένας αστυνομικός υποδύθηκε τον υποψήφιο αγοραστή με το ραντεβού να κανονίζεται κοντά στο χωριό Γεμιστή.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 10 πιστόλια των 9 χιλιοστών μάρκας Zoraki που κατασκευάζονται στην Τουρκία.

Αυτό που αναζητούν πλέον οι ελληνικές αρχές είναι ο αλλοδαπός που φέρεται να κανόνισε το ραντεβού με τον μυστικό αστυνομικό.

opl-komorini

Είχε προηγηθεί στις 25 Νοεμβρίου η σύλληψη με παρόμοιο τρόπο ενός 35χρονου Ισραηλινού ο οποίος είχε επιχειρήσει να πουλήσει σε μυστικό αστυνομικό οχτώ όπλων και 470 χαπιών ecstasy με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες μόλις παρέλαβε τα 6.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στελέχη της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής που έχουν ενημερωθεί για τις δύο συλλήψεις εκτιμούν, κατά το δημοσίευμα, ότι τα όπλα θα κατέληγαν σε χέρια ποινικών και δεν υπάρχει καμία σύνδεση των υποθέσεων με θέματα κρατικής ασφάλειας.

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες συλλήψεις κατασκόπων στην Ρόδο με την κατηγορία της κατασκοπίας ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Πρόκειται για παρανυχίδα μπροστά στο δίκτυο αποσταθεροποίησης που έχει στήσει ο Ερντογάν. Αυτά είναι ετοιμασίες εισβολής κάτι που μόνο οι κυβερνώντες αδυνατούν περιέργως να κατανοήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου