Μπάρα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τους γιατρούς του Αττικόν που δίνουν μάχη κατά της πανδημίας Γιατροί στο Αττικόν

 ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Γιατροί στο Αττικόν
Τους γιατρούς του νοσοκομείου Αττικόν τίμησε ο Δήμος Περιστερίου / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν από την πρώτη γραμμή τη μάχη κατά της πανδημίας, θέλησε να τιμήσει ο δήμος Περιστερίου και να εκφράσει με αυτό τον τρόπο τη στήριξή του.
ADVERTISING

Έτσι, ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Υγείας Γιώργο Μπεκιάρη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Καλαντώνη, μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» και πρόσφεραν συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των μονάδων εντατικής θεραπείας, ως μια ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού στην προσπάθειά τους και ταυτόχρονα ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ» για την προσφορά τους.

«Βρισκόμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου 'Αττικόν' και ειδικότερα στους ιατρούς και νοσηλευτές της εντατικής, που δουλεύουν νυχθημερόν για να σώσουν τους συνανθρώπους μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παχατουρίδης.

Από τη δική του μεριά, ο διοικητής του «Αττικόν», Σπυρίδων Αποστολόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συμβολική προσφορά και την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του δήμου. 


Πηγή: iefimerida.gr -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου