Μπάρα

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Η Αιτία της Πτώσης του Ελικοπτέρου στα Ίμια.. Από Πραγματικό Αξιωματικό του Π.Ν η όχι; Το Φαινόμενο Λιακάκος.

Υπάρχει στο facebook ένα προφίλ κάποιου που παρουσιάζεται ως Πρώην!! Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και συγκεκριμένα στην Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού.
Επί χρόνια παρουσιάζεται ο κύριος Παρασκευάς Λιακάκος ως Ανθυποπλοίαρχος και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων μάλιστα παίρνει μέρος και σε Παρελάσεις του ΣΕΒ ως Ανθυποπλοίαρχος με τα διακριτικά του βαθμού και στολή Παραλλαγής του Στρατού Ξηράς...

 

Φυσικά οι Φωτογραφίες δεν είναι Προϊόν Υποκλοπής αλλά Αποτύπωσης από ένα Προφίλ που έχει την Επισήμανση Ως Δημόσιο στις Φωτογραφίες όπως Μαρτυρά το σηματάκι του facebook 

Δυστυχώς θα δούμε μερικές Αποτυπώσεις Οθόνης από το προφίλ του στο facebook που ισχυρίζεται ότι ήταν επί χρόνια στην Υδρογραφική Υπηρεσία και έχει πάρει μέρος εκτώς των Πολλών Αποστολών και στην Διενέργεια Έρευνας και Ανέλκυσης του Ελικοπτέρου που έπεσε την νύχτα της Κρίσης των Ιμίων με κατάληξη τον τραγικό Χαμό των: Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού. 
Και ότι αυτός ήταν που ανακάλυψε το ελικόπτερο..

 


Από πληροφορίες μου δεν Προκύπτει ότι είναι ΤΙΠΟΤΑ και Δεν έχει ΚΑΜΙΑ Σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό.
Δυστυχώς έχει Εξαπατήσει Πολλούς Αξιωματικούς που δεν γνωρίζουν το θέμα και τους Συμμετέχοντες στην Επιχείρηση με αποτέλεσμα να αποδέχονται αυτά που γράφει..

Ας Δούμε τα δημοσιεύματα ένα προς ένα ..

 Στις Αποτυπώσεις βάζω όλη την Οθόνη και με την Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Φωτογραφίας που και να την Διαγράψει αυτή δεν διαγράφεται από τα Κεντρικά του facebook για να μην υπάρξουν αμφιβολίες..
Και φυσικά είναι Ξεκάθαρο όπως Δηλώνει το σηματάκι του facebook ότι είναι Δημόσιες και όχι Προϊόν Υποκλοπής..

Εδώ ισχυρίζεται Ψευδώς ότι ήταν στην Ανέλκυση του Ελικοπτέρου ως Αξιωματικός 


Εδώ καλό είναι να ψάξει κάποιος Εισαγγελέας την Προέλευση των φωτογραφιών..



Το Χειρότερο από όλα είναι ότι Ρίχνει Μομφή στο Πολεμικό Ναυτικό και στους Πραγματικούς Αξιωματικούς.
Διαβάστε τι γράφει, ότι Παραιτήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό επειδή δεν υπέγραψε για τις Μετατροπές που είχε Υποστεί το ελικόπτερο χωρίς την Έγκριση της κατασκευάστριας Εταιρίας και που ήταν η Αιτία της πτώσης του με την Γνωστή Τραγική κατάληξη..

 


Δυστυχώς την απεικόνιση Οθόνης θα πρέπει να την Παραλάβει Εισαγγελέας και να κλιθεί ο κύριος Λιακάκος να Εξηγήσει αυτό που αναφέρει.
Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται ότι δεν Υπέγραψε έγγραφο που κάλυπτε τα πάντα και έσωνε Αλήτες συναδέρφους!!! και Δειλούς!!!! πολιτικούς που ευθύνονται για την  πτώση του Ελικοπτέρου και αυτός δεν το Υπέγραψε...
Είναι δυνατόν το Ελικόπτερο να είχε Υποστεί Μετατροπές και γι' αυτό έπεσε, Κάτι που αυτός δεν είχε Εγκρίνει;
Και με ποια Ιδιότητα αυτός θα μπορούσε να Εγκρίνει η να Απορρίψει κάτι;
Και τι Μετατροπές ήταν αυτές που θα έπρεπε να είχε Υπογράψει κάποιος από την Υδρογραφική Υπηρεσία..


Εδώ έχει πάρει φωτογραφία από το διαδίκτυο και ισχυρίζεται ότι είναι αυτός στην Βραχονησίδα Ίμια την δεύτερη μέρα από τα γεγονότα..

Εντωμεταξύ από τη σιγουριά του ότι βρίσκεται μπροστά σε έναν υπολογιστή και όχι στην πραγματικότητα, Απειλεί τους Πάντες.
Μεταξύ και αυτών και εμένα ( προφανώς ) ότι θα μου δώσει τα άντερα στο χέρι.

Και τέλος θα Πρέπει να Εξηγήσει σε ποιο Σπίτι βρίσκεται αυτό το κομμάτι από το Ελικόπτερο και του ανάβουν κεράκι.

Δυστυχώς έχει Εξαπατήσει πολλούς Αξιωματικούς που τον Νομίζουν Κάτι.


Τέλος Υπάρχει ένας Τεράστιος Φάκελος με Ασυναρτησίες Δημοσιεύματα του κυρίου Παρασκευά Λιακάκου που δεν έχει Υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό τα οποία θα δοθούν σε όποιον Αρμόδιο ενδιαφερθεί για την Αποκατάσταση της Τάξης και της Αλήθειας.

Φωτογραφία του κυρίου Λιακάκου με τα ψευτικα Διακριτικά

Φωτογραφία του κυρίου Λιακάκου με τα ψεύτικα Διακριτικά παρελαύνει στον Πειραιά με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ Φορώντας Στολή παραλλαγής Στρατού Ξηράς και Τζόκεϊ των Βατραχανθρώπων.

 



Γεώργιος Δρακόπουλος
Ναύτης ΟΥΚ 65ου Σχολείου Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου