Μπάρα

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΛΗΣ!


C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
                                                                                           
ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ
ΣΤΟΛΗΣ!


C:\Users\Spiros\Desktop\KAMMENOS.jpg
Πάνος Καμμένος ΥΕΘΑ
«Ο Αντιποιών και Παραποιών!»


«Προς παλιννόστηση και αποκατάσταση του «Καθωσπρεπισμού» στη Χώρα μου, και τον Οικονομολόγο θα κάνω, και τον Κοινωνιολόγο, και το Διεθνολόγο και το Νομικό θα κάνω κι’ακόμα ότι απαιτηθεί, κατά περίπτωση, αγόγγυστα θα κάνω!
  Άλλωστε, όταν κάποιος μελετά αόκνως χρόνο, που θα ισοδυναμούσε με επίπονη μελέτη αποπεράτωσης σπουδών, τουλάχιστον πέντε σκληρών Πανεπιστημίων και όχι Στάβλων! Διατηρεί εκτιμώ κάθε δικαίωμα, διατύπωσης της γνώμης του για τον ιερό τούτο, Εθνικό σκοπό!»
  Αφορμή για τούτη τη γραφή αποτέλεσε ένα σχετικό ερώτημα, που μου απηύθυναν άτομα, από το χειμερινό όμιλο κολυμβητών, που ανήκω! «Είσαι ο μόνος σχετικός να μας πεις, για το αν ο Υπουργός Αμύνης έχει το δικαίωμα να φοράει στρατιωτικές στολές!»
  Αμέσως αναλογίστηκα πόσες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα είχαν την ίδια απορία, γιατί στο παρελθόν δεν είχαν συνηθίσει να βλέπουν παρόμοιες εικόνες, έτσι κατέληξα στην παρούσα συγγραφή, προς διαφώτιση της περίπτωσης!
 
C:\Users\Spiros\Desktop\cgaso97weaajole.jpg
  
Πόθεν το δικαίωμα Κε Καμμένο; Πόθεν; Επαναστατικώ Δικαίω; Λαοκρατικώ Δικαίω; Πραξικοπηματικώ Δικαίω; Λαϊκώ Δικαίω; Καμμενικώ Δικαίω; Τί τέλος πάντων πείτε μας;
 
C:\Users\Spiros\Desktop\KAMMENOΣ-ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ-1-300x226.jpg
  
Ποιος σας είπε πως έχετε δικαίωμα, αφενός να φοράτε στολές, αφετέρου να παραποιείτε στολές; Ποιος, φωστήρας Νομικός ή «Γλείφτης» Στρατιωτικός, σαν αυτούς, που σας περιβάλουν και σας δελεάζουν ετοιμάζοντας παραποιημένα και μη μοντελάκια, στρατιωτικής γκαρνταρόμπας, για να σας κάνουν «ρόμπα!»
 
C:\Users\Spiros\Desktop\ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ\photos1\4.jpg
 
 Επί του προκειμένου κύριε Καμμένο, ακούστε από εμένα τον ταπεινό Σμήναρχο και μίνι ταξίαρχο ε.α, κάποια πράγματα, που ίσως σας χρειαστούν!
  Το χειρότερο καταλυτικό των εξουσιών είναι το «σάλιο» γλοιωδίας του περίγυρου των αυλοκολάκων! Όποιος Ηγέτης δε μπορεί ν’αντισταθεί, στην ορμητική ροή του ποταμού, που τούτο το «σάλιο» δημιουργεί, είναι έρμαιο Μοίρας κακής, στα όποια μελλούμενα αυτού και των καθηκόντων του!
 
http://www.onalert.gr/files/Image/ONALERTPHOTOS/YPOURGOIAMYNAS/KAMMENOS/PYRPOLITIS/5-11.jpg
  
Οι αυλοκόλακες, για παράδειγμα, ξέρουν ότι αυτό που επάνω σας κάνουν, με το επιχειρησιακό σας «στόλισμα» είναι και παράτυπο και παράνομο! Σημειώστε ότι το κάνουν επειδή ξέρουν ότι σας αρέσει! Εκτός αν είναι τόσο αδαείς, ή τόσο «μολυβένιοι και τιποτένιοι» οπότε, τί απαιτήσεις γνώσεων μπορούμε να έχουμε, από τέτοιους τύπους! Ποιος, αλήθεια, αφελής θα περίμενε από «μολυβένια στρατιωτάκια και «ρομποτάκια» (made in Greece), να ξέρουν νόμους, διατάξεις και κανονισμούς, τη στιγμή που τη ζωή τους ανάλωσαν σε τέχνες άλλες!
  Όχι Κύριε Καμμένο, γι’αυτό που κάνετε κατά συρροή και εξακολούθηση δεν έχετε κανένα δικαίωμα! Είστε Πολίτης Κύριε Καμμένο, δεν είστε Στρατιωτικός! Μην εκπλήττεσθε και μην παίρνετε ισοπεδωτική φόρα, στην κατηφόρα! 
 
http://www.onalert.gr/files/Image/aphotos/Hotspot%20Samos/Kammenos%20Samos%208.jpg
  
Είστε Πολίτης και δεν κρίνω αν είστε καλός ή κακός πολίτης, κρίνω ότι είστε παρορμητικός πολιτικός και Υπουργός με βάση αυτό που κάνετε και τη μανία του Ένστολου και μάλιστα Επιχειρησιακού ,που έχετε! 
 
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/15242857.jpg
  
Είστε πολίτης Κε Υπουργέ, δεν είστε Στρατιωτικός, καταλάβαιτέ το! Αν κάνετε ένα αδίκημα θα πάτε σε πολιτικά Δικαστήρια, δεν θα πάτε ούτε σε Στρατοδικεία, ούτε σε Ναυτοδικεία, ούτε σε Αεροδικεία!
  Ένας Στρατιωτικός αντίθετα, ότι και να κάνει, από τροχαία παράβαση, μέχρι έγκλημα ειδεχθές, θα πάει σε Στρατιωτικά Δικαστήρια!
 
C:\Users\Spiros\Desktop\parme23.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\images (1).jpg
  
Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων στη Χώρας μας είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είναι ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Κε Καμμένο, ούτε ο Πρωθυπουργός! Αυτό το λέω γιατί κι’εκείνον καλοπιάνετε και δελεάζετε να κάνει κάτι ανάλογο!
  Όμως σας το τονίζω για να το εμπεδώσετε, ότι και Πρόεδρος Δημοκρατίας να ήσασταν, πάλι δεν είχατε δικαίωμα, να ενδύεστε στρατιωτικά και μάλιστα παραποιημένα!
  Και μια κι’έφτασε η κουβέντα εδώ, η αντιποίηση στολής είναι αδίκημα ποινικό, η παραποίηση της στολής είναι παράπτωμα πειθαρχικό, σύμφωνα με τη Στρατιωτική δεοντολογία και τους κανονισμούς!
  Εσείς κυκλοφορείτε με διάφορου τύπου στολές δικής σας επινόησης και κατά κανόνα ασκεπής! Αυτοί που σας βλέπουν κοκαλώνουν και τα χεράκια τους τρέμουν στον Χαιρετισμό του υψηλού τους «Ταγού!» Εσείς πώς τους χαιρετάτε Κε Υπουργέ; Με το χαμόγελο της «Τζοκόντας;» ή το αυστηρό Μουσουλινικό και Σταλινικό ύφος;
  Αυτά σας τα λέω, γιατί στον Ελληνικό Στρατό, ο Χαιρετισμός άνευ πηληκίου απαγορεύεται αυστηρά! Κι’αυτό γιατί ο χαιρετισμός αποδίδεται πρωτευόντως στο Εθνόσημο, που φέρεται στο πηλήκιο όπως οι κανονισμοί ορίζουν και δευτερευόντως, στον απέναντί μας! Κάτι που προσωπικά δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά σημασία έχει τι λένε, οι νόμοι και οι Διατάξεις!
  Τώρα αν με ρωτούσατε γιατί δεν είμαι σύμφωνος; Θα σας έλεγα ευθαρσώς, γιατί εμείς οι Έλληνες ακόμα και στα ιερότερα των συμβόλων μας, όπως για παράδειγμα το «Εθνόσημο» και η σημαία. δεν είμαστε σταθεροί! 
 
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Royal_Arms_of_Greece.svg/85px-Royal_Arms_of_Greece.svg.pnghttps://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSda60gN1F2x5PLab6qkOlmk3BV8oF60NdYrGr0IJFC77pwO47yhttp://www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2014/12/ethnosimo.jpg
  
Ναι, ποτέ δε θα ξεχάσω ότι εγώ και πάρα, μα πάρα πολλοί συνάδελφοι εξαναγκασθήκαμε να βάλλουμε Βασιλικό και Κορωνάτο Εθνόσημο, Χουντικό και «Φοινιξ»ικό Εθνόσημο, Δημοκρατικό και Σταυρικό Εθνόσημο, πάντα δε να το χαιρετάμε, με την ίδια πίστη και ζέση «Εθνική!» Όμως άμα μπερδεύουμε, τέτοια πράγματα, απλά δεν οδεύουμε καλά!
 
http://thumbs.dreamstime.com/t/%CE%AC%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-14300896.jpg
  
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας επισημάνω, ότι δεν πρέπει να παραδειγματίζεστε από τους Αμερικανούς, οι κανονισμοί μας, από τους δικούς τους διαφέρουν άρδην, το ίδιο και οι νοοτροπίες μας!
  Εκείνοι στις κρίσιμες πτυχές των Εθνικών τους θεμάτων έχουν ξεκάθαρες και ταυτόσημες θέσεις, εμείς ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα!
  Για εκείνους το «Σύνταγμα» είναι πάντα «Σύνταγμα» και όχι «Τάγμα» ή «Λόχος», ανάλογα με τον τρόπο σκέψης και το δοκούν ερμηνείας του κάθε «Ταγίσκου!»
 
https://theheartofamerica.files.wordpress.com/2011/03/nato.jpg?w=470
 
 Όσο για το σεβασμό των κανονισμών τους, θα σας πω ένα μόνο περιστατικό! Όταν υπηρετούσα στο ΝΑΤΟ, ο Ανώτερος Έλληνας Αξιωματικός (ΑΕΑ) διανοήθηκε να πάρει τη σύζυγό του στο Υπηρεσιακό αυτοκίνητο, που του είχε διατεθεί, προκειμένου να μεταβούν μαζί στην οικία τους, μετά την παύση εργασίας! Τον «κατεξευτέλισαν» με όλη τη σημασία της λέξης, καθιστώντας τον κυριολεκτικά περίγελο!
 
C:\Users\Spiros\Desktop\sunergasia-ipa-tourkias-enantia-tis-tromokratias_1.w_l.jpg
  
Και τώρα μια και αναφερθήκαμε στις ΗΠΑ των 15 παγίως Υπουργών από καταβολής, θα πρέπει να πούμε ότι αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο εκάστοτε «Βαρβάτος» και όχι «Ευνουχισμένος», λόγω των Εξουσιών του Πρόεδρος, με σαφέστατο και απαράβατο «Πρωτόκολλο» ένδυσης κατά περίοδο και όχι μόνο!
  Αυτά γιατί έχουμε περάσει το έσχατο σημείο ευτελισμού και διδαχής καθωσπρεπισμού, από ένα Έθνος, μίγμα Εθνικοτήτων, που μόλις το 2016 συμπλήρωσε τα 240 έτη ύπαρξής του!
  Πριν κλείσω τη παρένθεση των ΗΠΑ, ήθελα να σας ρωτήσω, «είδατε ποτέ τον Πρόεδρο Ομπάμα να ερωτοτροπεί, με τα Στρατιωτικά ενδύματα;
 
C:\Users\Spiros\Desktop\ΠΟΥΤΙΝ.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\η-ανοικοδόμηση-της-Σοβιετικής-Ρωσίας-από-τον-Πούτιν.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\Poutin.jpg
  
Ασφαλέστατα όμως είδατε τον Πρόεδρο της Ρωσίας να ερωτοτροπεί ασύστολα με τις Στρατιωτικές στολές και τα αξεσουάρ τους! Όμως μη ξεχνάτε ότι στη Ρωσία σήμερα η «Δημοκρατία είναι Πουτινική!» Ότι η Χώρα αυτή έχει παράδοση «απολυταρχική» και ότι ο Πούτιν έχει διάθεση αδιαμφισβήτητα «Δικτατορική!»
  Αν λοιπόν νομίζετε ότι στην Ελλάδα, τη Χώρα της Δημοκρατίας, ταιριάζουν τα παραπάνω, τότε τι να σας πω, φορέστε ότι σας γουστάρει!
  Όμως εκτιμώ ότι φτάσαμε στο σημείο, που επιβάλλεται να σας αναλύσω τί σημαίνει «Αντιποίηση Στολής» Νομικά και Στρατιωτικά.
 
  Ποινικός Κώδικας Κεφ. 154 (Νόμος)
108Α. Αντιποίηση Δικαιώματος Στολής «Όποιος δημόσια και χωρίς δικαίωμα φορεί τη Στολή ή άλλο διακριτικό σημείο μέλους του Στρατού ή της Εθνικής Φρουράς ή της Αστυνομίας, τα οποία δεν δικαιούται να φορεί ή να χρησιμοποιεί, είναι ένοχος πλημμελήματος και τιμωρείται με φυλάκιση δώδεκα μηνών ή με χρηματικό πρόστιμο ή και με τις δύο ποινές!
 
  Στρατιωτικός Πονικός Κώδικας (ΣΚΠ)
Άρθρο 68, Αντιποίηση Στολής ή Εμβλημάτων: Με φυλάκιση ενός έτους τιμωρείται αυτός που α) φορεί δημόσια Στρατιωτική Στολή, παράσημα ή άλλο διακριτικό σημείο βαθμού ή τίτλου, χωρίς να έχει δικαίωμα γι’αυτό! β) Σε πολεμική περίοδο φέρει δημόσια στη ζώνη των επιχειρήσεων περιβραχιόνιο ή σημαία ή έμβλημα του Ερυθρού Σταυρού ή άλλα σημεία που εξομοιώνονται με αυτά, χωρίς να έχει δικαίωμα γι’αυτό.
 
  Παραποίηση Στολής: Αν και αυτονόητη η σημασία εντούτοις δυο λόγια θα τα πω, γιατί το πόσα αυτονόητα και ουκ άνευ, παραβλέπουμε και αγνοούμε στη χώρα μας, δε λέγεται!
  Οι στολές όλων των Όπλων, όλων των Βαθμών και όλων των Ειδικοτήτων είναι απολύτως προκαθορισμένες! Η όποια παρέμβαση σ’αυτές, ιδία πρωτοβουλία, συνιστά το παράπτωμα της «παραποίησης» επισύροντας πειθαρχικές συνέπειες, κατά περίπτωση.
  Βγάλτε λοιπόν τη στολή Κε Καμμένο γιατί είναι ντροπή σ’έναν Υπουργό να παρατυπεί και να απειθαρχεί! Είναι ντροπή και όχι μόνο, για να μην προχωρήσω σε βαρύτερους χαρακτηρισμούς!
  Βγάλτε τη στολή, γιατί το «φόρεμα» της στολής από μη δικαιούχους το πλήρωσε ακριβά σε πολλές περιπτώσεις η ανθρωπότητα με εκατόμβες νεκρών!
  Θέλετε να καμαρώσετε μερικούς από αυτούς Κε Καμμένο; Καμαρώστε τους, και αν έχετε τέτοιες τάσεις αποβάλατε αυτές πάραυτα, αφήνοντας ίσως κάποιους άλλους να ονειρεύονται στολές μεγάλες, άλλωστε δεν είναι και πολλοί, δύο είναι!
 
C:\Users\Spiros\Desktop\images.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\μουσολινι (1).jpg
  
 Τους καμαρώσατε λοιπόν; Ή μήπως θα θέλατε να συνεχίσω την παράθεση σχετικών φυσιογνωμιών και Ελληνικής καταγωγής, η λίστα είναι μακρά, γι’αυτό εκτιμώ ότι πρέπει να σταματήσω!
  Όμως πριν να κλείσω, θέλω ακόμα μια φορά να σας παρακαλέσω μην ξαναφοράτε στολές! Όχι γιατί δε σας πάνε, αλλά γιατί δεν σας τιμάνε!
  Θέλετε να δείτε τι γίνεται στο διαδίκτυο με τη διακωμώδησής σας! Έλεος, δείτε και αν εσείς τ’αντέχετε, εμείς που υπερηφάνως υπηρετήσαμε στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν τα ανεχόμαστε ούτε και τα αντέχουμε!
 
C:\Users\Spiros\Desktop\CgCEGxoWQAQx8RU.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\KAMMENOS-PARASIMA.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\k.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\ScreenHunter_1082 Apr. 14 19.26.jpg
 
 Να συνεχίσω; Όχι, αρκετά! Απλά υπογραμμίζω για ύστατη φορά ότι αυτό που κάνετε εσάς μεν δε σας τιμά, εμάς δε, μας προσβάλει και μας υποτιμά! Μας υποτιμά, γιατί εμείς και οι απόγονοί μας του γένους Δαιδάλου και του θρέμματος Ικάρου, εκείνο που μάθαμε να μας τρέφει και να μας συντηρεί στο δύσκολο έργο μας είναι, η Αναγνώριση, ο Θαυμασμός, η Εκτίμηση και η Υπερηφάνεια, κοντολογίς ο «ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΌΣ» σε όλο του το μεγαλείο και με όλα του τα ρεαλιστικά και Θετικά συνακόλουθα!


                                                                         Με Τιμή
                                                                     Σπύρος Κίκερης
 
 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου