Μπάρα

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Εμμανουήλ Βεριβάκης ο Βάτραχος που αντιπροσωπεύει Επάξια την Ελλάδα


Καλοκαίρι Εποχή για διακοπές, ήλιος, ουζάκια, θαλασσινοί μεζέδες και θάλασσα, Απέραντη Θάλασσα Καταγάλανη... Ελληνική..
 
Από Παντού έρχονται για Διακοπές για κάποιες μέρες ξεκούρασης και Ανεμελιάς.. 

Υπάρχει όμως ένας Έλληνας Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Bielefeld της Γερμανίας που δεν βλέπει την Ώρα να επιστρέψει στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε όχι μόνο για Διακοπές...

Ο Μανώλης Βεριβάκης στην βιτρίνα της Επιχείρησης που έχει στην Γερμανία.

Ο Μανώλης Βεριβάκης, ο Βάτραχος Καταδρομέας του 59ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφέων.ο Μανώλης εκτός από Επιχειρηματίας και πρώην Βατραχάνθρωπος είναι και Δάσκαλος χορού Σάλσα..

Ας τα πάρουμε όμως από την Αρχή..Κάθε καλοκαίρι που έρχεται ο Μανώλης στην Ελλάδα Επιδίδεται σε έναν Αγώνα καθαρισμού των Ακτών της Χαλκιδικής τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ενώ θα μπορούσε να ήταν ξαπλωμένος σε μιά ξαπλώστρα και να τα έχει όλα στα χέρια αυτός κάθε μέρα πηγαίνοντας για μπάνιο συλλέγει πολλά σκουπίδια που δυστυχώς άλλοι συμπολίτες μας τα πετάνε χωρίς να σκέφτονται την Καταστροφή..ο Μανώλης παροτρύνει και την παρέα του σε αυτήν την δραστηριότητα..
Αυτό είναι ένα ακόμα Χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανθρώπων που Αγαπούν την Πατρίδα τους και κατ' επέκταση την Φύση..

Με συμμαθητές του από το 59ο Σχολείο Υ/ΚΤ στην Λίμνη Βουλιαγμένη ένας Βάτραχος δεν Ξεχνά να κάνει Κάμψεις για να Παραλάβει το Αναμνηστικό από την Ομάδα ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ

στο Καζίνο Club Loutraki του καρφιτσώνουμε Έμβλημα των SEALS ως ανάμνηση. έτος 2017

Και Δάσκαλος Χορού Σάλσα ο Μανώλης

Και Δάσκαλος Χορού Σάλσα ο Μανώλης

Και Δάσκαλος Χορού Σάλσα ο Μανώλης

Εδώ που έρχεται διοργανώνει και Διαγωνισμούς χορού Σάλσα με μεγάλη Επιτυχία.
Ένα μέλος της Ομάδας ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ που εκτώς από εμάς τους Βατραχανθρώπους κάνει Υπερήφανη και την Ελλάδα.

Βάτραχε Μανώλη Βεριβάκη Σ' ευχαριστούμε που Τιμάς την Πατρίδα μας, μας Κάνεις Υπερήφανους. Εδώ σε αγώνα δρόμου στην Γερμανία με την Ελληνική Σημαία.

ο Έλληνας Βατραχάνθρωπος του 59ου Σχολείου ο Μανώλης Βεριβάκης που ζεί στην Γερμανία και Αντιπροσωπεύει την Πατρίδα μας Με Υπερηφάνεια.. Εύγε Μανώλη.

Ο Μανώλης έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες δρόμου στην Γερμανία τερματίζοντας σε πολύ καλή θέση με την Γαλανόλευκη πάντα να κυματίζει στους Ωμούς του.

Καταδρομέα Βάτραχε Μανώλη Βεριβάκη Όλοι οι Έλληνες και περισσότερο οι Έλληνες Βατραχάνθρωποι Είμαστε Υπερήφανοι για εσένα..

ο Μανώλης και φέτος είναι εδώ στην Χαλκιδική και απολαμβάνει τις Διακοπές του με τον Γνωστό τρόπο που αυτός έχει διαλέξει.

Δείτε μερικές φωτογραφίες και βίντεο του Μανώλη Βεριβάκη. Δεξιά ο Καταδρομέας ΟΥΚ Μανώλης Βεριβάκης 59ο Σχολείο Υ/ΚΤ και αριστερά ο Ναύτης ΟΥΚ Γιώργος Τσακόγιας 60ο Σχολείο Υ/ΚΤ που μένει μόνιμα στο Βιετνάμ και έρχεται στην Χαλκιδική για διακοπές, ο άνθρωπος που έφτιαξε το πρώτο Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Nha Trang του Vietnam.


Ο Μανώλης στο κατάστημά του στην ΓερμανίαΤο 59ο Σχολείο Βατραχανθρώπων μια συνηθισμένη Χειμωνιάτικη μέρα κατά την εκπαίδευση.

το 59ο Σχολείο Βατραχανθρώπων κατά την ημέρα αποφοίτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου