Μπάρα

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

Συντηρητική κατάσχεση του πλοίου που εμβόλισε το «Καλλιστώ» από το Eλληνικό δημόσιο

Συντηρητική κατάσχεση του πλοίου που εμβόλισε το «Καλλιστώ» από το Eλληνικό δημόσio


 
Κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα και το πλοίο κατασχέθηκε μέχρι την 9η Νοεμβρίου - Στο ποσό - ρεκόρ των 40 εκατομμυρίων δολαρίων η εγγυοδοσία.
 

Σε συντηρητική κατάσχεση του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, "Maersk Launceston" το οποίο εμβόλισε το ναρκοθηρευτικό “Καλλιστώ” προχώρησε το ελληνικό δημόσιο με το αιτιολογικό της πρόκλησης βλάβης του Δημοσίου.

Υπήρξε συνεργασία μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με το Υπουργείο Άμυνας που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα.

Το πλοίο κατασχέθηκε προσωρινά μέχρι την 9η Νοεμβρίου όπου ορίστηκε η νέα δικάσιμος για την υπόθεση.

Η εγγυοδοσία που ορίστηκε από τη διαδικασία των ασφαλιστικών για να αφεθεί νωρίτερα το πλοίο νωρίτερα ανήλθε στο ποσό ρεκόρ για τα ναυτιλιακά δικαστικά χρονικά των 40 εκατ. δολαρίων.

Η υπόθεση βρίσκεται στη διαδικασία έρευνας με καταθέσεις αλλά και ελέγχει του υλικό που κατέγραψε το Vessels Traffic Services του Λιμενικού το οποίο ρυθμίζει την κυκλοφορία στο λιμάνι του Πειραιά.

protothema.gr
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το σχέδιο του σφραγιδόλιθου μπορεί να συγκριθεί με μερικά σχέδια του Μιχαήλ Άγγελου. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2015 η σκαπάνη των Τζακ Ντέιβις και Σάρον Στόκερ έφερε στο φως έναν ασύλητο, πλούσια κτερισμένο, λακκοειδή τάφο, πλησίον τ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/pagkosmios-thavmasmos-gia-ti-mikroskopiki-xantra-pou-ekryve-ena-aristourgima-arxaias-glyptikis-vrethike-ston-tafo-tou-arxaiou-polemisti-sti-pylo-kai-deixnei-mia-entyposiaki-skini-maxis-vinteo-m/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου