Μπάρα

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Δηλαδή ….. τι δεν καταλαβαίνω !?


 

 Δηλαδή ….. τι δεν καταλαβαίνω !?


 Κώστας Βουλγαράκης Ναυαρχος ε.α Π.Ν.

 

 Άκουσα, είδα, πίστεψα ότι …. προ ημερών κλείσαμε στη φυλακή τους Φασίστες της Χ.Α. και μάλιστα, όλοι θέλαμε ακόμα μεγαλύτερες ποινές, ίσως ισόβια και απαγχονισμό όλων!!
Τελικά, τους βάλαμε όλους μέσα!?
Τελικά, μήπως αφήσαμε έξω …. τους χειρότερους !?

Δηλαδή, τι είναι Φασισμός, αποτροπιασμός και ΕΓΚΛΗΜΑ !?
Δηλαδή αυτά τα ΑΙΣΧΗ, που καθημερινά βλέπουμε, απ’ τους περιβόητους για 10ετίες (για 10ετίες γαμώτο) «Κουκουλοφόρους» της Αριστεράς, τι είναι!?
Τι είναι μωρέ !?
Ακτιβισμό το λέτε αυτό ρε καθάρματα !?

Καίνε ανενόχλητοι, την Πρυτανεία και την ιστορική βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείου …… καίνε τα Προπύλαια ….. χτίζουν καθηγητές στα γραφεία τους …… απειλούν και ξευτιλίζουν τους Πρυτάνεις ….. τους Διευθυντές Δομών και Υπηρεσιών …. γιατρούς ….. δικηγόρους ….. επιχειρηματίες …… πολιτικούς …..!!
Βιάζουν προσωπικότητες …… τρομοκρατούν Οικογένειες ……. καταπιέζουν συνειδήσεις …… τρομοκρατούν την κοινωνία …… καταστρέφουν περιουσίες ....... υπονομεύουν το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα !!!

Δηλαδή, είχαμε απ’ τη μια μεριά τους Φασίστες Νεοναζί της Χ.Α. να εγκληματούν κατά των Μεταναστών (και αλληλέγγυων) …… και από την άλλη, τους Τρομοκράτες κουκουλοφόρους της Αριστεράς, να εγκληματούν κατά της Ελληνικής Κοινωνίας και του Πολιτεύματος μας !!

Θέλαμε τα πατήσουμε το κεφάλι του φιδιού του Φασισμού .... και καλά κάναμε, να το λιώσουμε και να το τελειώσουμε οριστικά!!
Όμως, το κάναμε για να γλυτώσουμε απ' το φίδι του Φασισμού ...... ή μήπως για να μείνει ελεύθερο το φίδι της Αριστερής Τρομοκρατίας, να ασελγεί και να μας τρομοκρατεί ελεύθερα!?

Μα πραγματικά …… !!!
Έψαξαν ποτέ, ρώτησαν ποτέ την Ελληνική Κοινωνία ……. «Ποιον θεωρούν μεγαλύτερη απειλή για την Πατρίδα μας : Τους Χρυσαυγήτες ή τους Τρομοκράτες της Αριστεράς»!?
ΠΟΤΕ θα τελειώνουμε και με δαύτους !?

 

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε Εξωτερικές απειλές ….. όταν έχουμε τέτοιες Εσωτερικές απειλές !?

 

Τι στο διάολο συμβαίνει σ' αυτή τη Χώρα !?


Τι δεν καταλαβαίνω, εγώ ο ηλίθιος γαμώτο !?

Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου