Μπάρα

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΣΟΚ! ΣΥΜΜΟΡΙΑ Γ@ΦΤΩΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ 86ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 200 ΕΥΡΩ – ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

oikia86xronou

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 86χρονος μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες, με τους δράστες να τον χτυπούν αλύπητα και να χάνει λίγο αργότερα τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. 

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των Αρχών, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών, τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

Ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πώς όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. 

Μάλιστα, ανέφεραν πως ο 86χρονος καθάριζε πατάτες στην κουζίνα και αφού πρώτα τον έδειραν τον χτύπησαν και με το μαχαίρι.

Η φρίκη συνεχίστηκε για τους αστυνομικούς όταν ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων, που ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό. 

Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο των ερευνών και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των ατόμων σε σπίτι προσωρινής διαμονής των δύο ενηλίκων στην Άνω Πόλη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι που κατείχε παράνομα ο 40χρονος, οπότε και συνελήφθη. 

Συνελήφθη επίσης και η 45χρονη γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τα δυο άτομα συνελήφθησαν για τα παραπάνω αδικήματα ωστόσο στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, κατά περίπτωση, περιλαμβάνονται οι αξιόποινες πράξεις (ληστεία μετά φόνου και συνέργεια σ αυτήν). 

Οι δύο ανήλικοι όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οδηγήθηκαν ήδη σε κρατικές δομές.

Στο μεταξύ, οι συλληφθέντες πέρασαν σήμερα το πρωί την πόρτα του Εισαγγελέα.

Πηγή: Μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου