Μπάρα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

«ΒΟΜΒΑ» από Φράγκο για τους τζιχαντιστές στα νησιά μας: Θα συλλαμβάνουν διοικήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)



«Δεν θέλω να πω άλλα για να μην τρομοκρατήσω» 
Βάση τους πλέον τα ακριτικά νησιά – «Όρμησαν» από αυτά στο Ναγκόρνο Καραμπάχ! Τάγματα Τούρκων μαθαίνουν τα Ελληνικά

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ μιλώντας στο pagenews προέβη σε μία αποκάλυψη «βόμβα»!

Γνωρίζαμε πως στα νησιά του Αιγαίου υπάρχουν τζιχαντιστές που ενδεχομένως μισθώνονται από ΜΚΟ και από την Τουρκία, αλλά το πώς τα νησιά μας έχουν μετατραπεί σε βάση ισλαμιστών, οι οποίοι μεταφέρονται σε εστίες μάχης και μετά επιστρέφουν, αποτελεί νέα είδηση. 
Μάλιστα όπως είπε ο Στρατηγός σε περίπτωση έναρξης επιχειρήσεων, θα μας χτυπούν στα μετόπισθεν και μπορούν ακόμα και να συλλάβουν διοικήσεις σε κάποιο νησί.

Ο στρατηγός, αφού αναφέρθηκε στις επιχειρησιακές δυνατότητες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αναλύοντας την κατάσταση των αντίστοιχων τουρκικών, δήλωσε σε σχέση με την αξιοποίηση των Τζιχαντιστών από τον Ερντογάν:

«(Ο Ερντογάν) επιδιώκει αλλοίωση της δυνατότητας να αμυνθούμε. Μονίμως βάζει ένα θέμα. Αποστρατιωτικοποίηση των νήσων. 

Ένα άλλο θέμα το οποίο μας έβαλε και δεν είναι αποστρατιωτικοποίηση, είναι να σου δημιουργεί πρόβλημα στα μετόπισθεν με την παρουσία χιλιάδων ταλαιπωρημένων ψυχών, πέστε τους έτσι. Αλλά από εκεί μέσα, σας το λέω υπεύθυνα, και κομάντος έχουν έρθει, πάνω από 300 Τζιχαντιστές και πολλοί άλλοι. 

Και είναι και όργανα που μπορούν να διοργανώσουν ειδικές επιχειρήσεις, ειδικού πολέμου.

Αν είχα τον ακριβή αριθμό, θα έπρεπε να πάω κάπου να παρουσιαστώ και να το αναφέρω. 

Είναι θέμα των Υπηρεσιών Πληροφοριών, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Η απειλή δεν είναι για την Ελλάδα μονάχα.

Αυτό που δεν πρέπει να διαφεύγει κανενός, είναι ότι όταν γινόταν στράτευση Τζιχαντιστών για να πάνε είτε στη Λιβύη είτε τελευταία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, πολλοί εξ αυτών φύγανε ακόμα και από τα νησιά μας.

Μάλιστα, ξέρουμε το μίσθωμά τους, τα 2.000 δολάρια.

Θα πρέπει να ξέρουμε ότι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, έχουν ομάδες ειδικού πολέμου με τριετή εκπαίδευση.

Επί τρία χρόνια εκπαιδεύονται στο να μάθουνε και την ελληνική γλώσσα, εκτελούν πολλαπλές επιχειρήσεις αναγνωριστικές και στην Θράκη και στα νησιά και σε άλλες περιοχές ενδιαφέροντος που θα στοχοποιήσουνε. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της για την όποια μείωση σκέφτεται μονάδων καταδρομών.

Όταν ξεκινήσουν επιχειρήσεις θα γίνει διείσδυση από ξηράς, θαλάσσης και αέρος, δηλαδή και κάθετη υπερκέραση.

Όλες αυτές οι δυνάμεις που ήδη έχουν παρεισφρήσει, θα προετοιμάσουν το έδαφος για να σε χτυπάνε εκ των όπισθεν και να σε αποδιοργανώσουν.

Φαντάζεστε ένα βράδυ να συλλαμβάνονται διοικήσεις σε κάποιο νησί;

Δεν θέλω να προχωρήσω παραπάνω για να μην τρομοκρατήσω κόσμο, αλλά θέλω να συνεγείρω όλους αυτούς που με χαμόγελο στα χείλη αντί να αντιμετωπίζουν την απειλή και να λένε ότι είναι ορατή και υπαρκτή, κάθονται και βαυκαλίζονται και μας λένε αν κάθονται να λιάζονται στον ήλιο ή όχι.».

 

 Εδώ ολόκληρη η συνέντευξη:

 


Με πληροφορίες από pagenews

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου