Μπάρα

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Βατικανό: Σφοδρές αντιδράσεις για την… «εξωγήινη» φάτνη!

Αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων αποτελεί η φάτνη των Χριστουγέννων στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό

Με τοιχογραφίες των Σουμερίων που παρουσιάζουν… αστροναύτες, και περίεργες απεικονίσεις της Παναγίας, η φετινή εκδοχή για τη φάτνη των Χριστουγέννων έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και πολλά ερωτήματα  για τα μηνύματα που θέλει να περάσει το ίδιο το Βατικανό και μάλιστα εν μέσω πανδημίας που ο κόσμος έχει ανάγκη περισσότερη από κάθε άλλη φορά να νιώσει το Πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ένας «αρχαίος αστροναύτης» κρατά στα χέρια του -τη Γη; τη Σελήνη; – ενώ φωτισμός σαν αστραπές πάνω από τη φετινή φάτνη, τη γεμάτη με άλλες περίεργες μορφές την «κοσμούν», με αποτέλεσμα, πολίτες στο διαδίκτυο καλούν τους πιστούς χριστιανούς να την καταστρέψουν.

Να σημειωθεί ότι το Βατικανό έχει εδώ και χρόνια παρατηρητήριο εξωγήινης ζωής λέγοντας μπορεί να υπάρχουν και άλλα όντα στο σύμπαν, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες ο Χαΐμ Εσέντ, τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ, έκανε “φοβερές αποκαλύψεις” ότι αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος».

Φωτογραφία από τα Αποκαλυπτήρια της Φάτνης

Καιρός είναι να μας πει το Βατικανό ότι ο Χριστός ήταν και αποσταλμένος των εξωγήινων για να δώσει μήνυμα στους ανθρώπους. 

Από τους “πεφωτισμένους” του Βατικανού, όλα να τα περιμένει πια κανείς.

Δείτε το βίντεο από τα “αποκαλυπτήρια”:

 


Πηγή: igata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου