Μπάρα

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Τελετή απόδοσης σε ενέργεια του ΠΑΘ 050



Τελετή απόδοσης σε ενέργεια του ΠΑΘ 050

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα, των Γενικών Γραμματέων, κ.κ. Ιωάννη Θεοτοκά, Αθανασίου Χριστόπουλου και Ιωάννη Γιαννέλλη, του Βουλευτή Αθηνών της Ν.Δ. και πρώην Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μ. Βαρβιτσιώτη, του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Αθανασόπουλου Αθανάσιου, του Β΄ Υπαρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Πατρινού Νικολάου καθώς και αξιωματικών και στελεχών του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε σήμερα τελετή απόδοσης σε ενέργεια του Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ/Λ.Σ. 050) στον αίθριο χώρο του Υπουργείου.

Κατά την διάρκεια της τελετής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στους κυρίους Παναγιώτη και Θανάση Λασκαρίδη για την ευγενική δωρεά τους για την πλήρη επισκευή-συντήρηση και ενεργοποίηση του ΠΑΘ/Λ.Σ. 050.

Στη συνέχεια η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Λ.Σ. συνοδεία της οικογένειας Λασκαρίδη και των προσκεκλημένων μετέβη στο ΠΑΘ 050, επί του οποίου, πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη τιμητικής πλακέτας στην πλώρη του πλοίου με την αναγραφή των ονομάτων των δωρητών.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης πρόεδρος της Λέσχης Λιμενικού Σώματος κ. Πελοπίδας Αγγελόπουλος, ο Αρχηγός Στόλου κ. Κωνσταντίνος Καραγεώργης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Γράτσος, και εκπρόσωποι της Ναυτιλιακής Κοινότητας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου