Μπάρα

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ακριτικά νησιά ενόψει των εορτών




Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά Καστελλόριζο, Στρογγύλη, Ρω, Ψέριμο, Οινούσσες, Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο, όπου μετέβη στα φυλάκια και ενόψει των εορτών αντάλλαξε ευχές και προσέφερε δώρα στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες. Επίσης, επισκέφθηκε σχολεία των νησιών, όπου μοίρασε δώρα στους μαθητές.


Στη Λήμνο, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας από τη Ρω έκανε την εξής δήλωση:

«Από εδώ, από τη Ρω, από την εσχατιά της Ελλάδος, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τον Δήμαρχο του Καστελλόριζου, τον Στρατηγό και τον Διοικητή του Καστελλόριζου, ήρθαμε να ευχηθούμε στους Αξιωματικούς, στους Υπαξιωματικούς και στους στρατεύσιμους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, της Πολιτικής Ηγεσίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και του ελληνικού λαού να συγχαρώ όλο το στράτευμα, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκονται εδώ σε μέρες εορτών, στο καθήκον, με υψηλό επαγγελματισμό, με υψηλό ηθικό, με αγάπη για την πατρίδα, μακριά από τις οικογένειές τους, προκειμένου να διαφυλάξουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.

Είμαστε δίπλα τους και κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να διασφαλίσουμε το έργο τους και την αποστολή τους. Χρόνια πολλά σε όλους, όπου και αν βρίσκονται, στον Έβρο, στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, στα νησιά. Είμαστε περήφανοι για εσάς. Χρόνια πολλά».








Πηγή: ΥΕΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου