Μπάρα

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Στρατιώτης δέχτηκε επίθεση από άτομα που είναι Εντεταλμένα να δημιουργήσουν προβλήματα στο εσωτερικό της Πατρίδος μας.

GREEKSOLDEIRDEAD

Ένα πρωτοφανές για το Ηράκλειο περιστατικό καλούνται να εξιχνιάσουν οι διωκτικές Αρχές (κρατική Ασφάλεια) μετά την επίθεση που δέχτηκε ένας 19χρονος Ηρακλειώτης στο κέντρο της πόλης.
Ο νεαρός Ηρακλειώτης, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι φαντάρος, έκανε το… λάθος να κυκλοφορήσει σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου φορώντας μπλούζα με εθνόσημο, καθώς ήταν εξοδούχος και, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, δεν είχε προλάβει να φορέσει πολιτικά ρούχα.
Το περιστατικό αυτό όσο και αν φαίνεται απλά ένα περιστατικό αναρχικών, δυστυχώς δεν είναι.
Τα άτομα αυτά δεν καταφέρθηκαν εναντίων του Στρατιώτη.
Στο πρόσωπο του στρατιώτη Δέχτηκε Επίθεση το Ελληνικό Έθνος, την στιγμή που τον Λιντσάρισαν επειδή φορούσε την φανέλα με το Εθνόσημο.
Σίγουρα Έλληνες δεν είναι, μπορεί μόνο στα χαρτιά να είναι Έλληνες.
Θα πρέπει η Αστυνομία να τους Εντοπίσει και να τους Παραδώσει στην Δικαιοσύνη ώστε να τιμωρηθούν Παραδειγματικά. Και σε περίπτωση που είναι Αλλοδαποί μετά την Ποινή τους να Απελαθούν δια Παντός από την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην οδό Χορτατσών για να πιει τον καφέ του.
Η ώρα ήταν 9.30 το βράδυ όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του 15 άτομα νεαρής ηλικίας που είχαν φροντίσει να καλύψουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες και επιτέθηκαν χωρίς λόγο στον 19χρονο.
Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η παρέα των 15 αρχικά τού ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα του και να τους την παραδώσει.
Όταν ο 19χρονος αρνήθηκε, εκείνοι τον απείλησαν, τον εξύβρισαν, τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες και φεύγοντας του έσκισαν την μπλούζα που φορούσε.
Ο 19χρονος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομία, ωστόσο όπως ανέφεραν αστυνομικοί «η αναγνώριση των δραστών είναι δύσκολη, καθώς δεν διακρίνονταν τα πρόσωπά τους».
Οι 15 νέοι και νέες που κατηγορούνται για την επίθεση έφυγαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Δυστυχώς σε μια Εποχή που Απειλούμαστε από τους Γείτονές μας να έχουμε και τέτοια Σοβαρά περιστατικά από Εσωτερικούς Εχθρούς..
Να δούμε την Εξέλιξη αυτού του Σοβαρού για την Πατρίδα μας θέμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου