Μπάρα

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Μουσικός περίπλους







Δυόμισι χρόνια μετά από τη συναυλία μας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, έχω σήμερα τη χαρά να σας ενημερώσω για τη νέα συναυλία που διοργανώνω με τίτλο «Μουσικός περίπλους» και που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., στον πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά» στον Νέο Κόσμο, Αθήνα.

Η παρουσία σας αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή, τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για τους συνεργάτες μου μουσικούς και για τους υπόλοιπους συντελεστές της διοργάνωσης.

Σας προωθώ ενημερωτικά το Δελτίο Τύπου αλλά και την αφίσα της συναυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μία μόνο παράσταση.

Γενική είσοδος: 10€

Σας ευχαριστώ θερμά

Φιλικά και με εκτίμηση
Γιάννης Παντάκης




Δελτίο Τύπου

Μουσικός περίπλους

Το μουσικό σχήμα “Melodie per Sempre” του τραγουδοποιού Γιάννη Παντάκη και η γυναικεία χορωδία «Ροδάμπελος», με διδασκαλία και διεύθυνση της υψίφωνου Ανδριάνας Λυκούρεση, θα παρουσιάσουν τη συναυλία Μουσικός περίπλους (ένα ταξίδι σε όμορφες ελληνικές ακτές), στις 30 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30 μ.μ., στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» στον Νέο Κόσμο, Αθήνα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε μια μόνο παράσταση συνθέσεις του δημιουργού Γιάννη Παντάκη από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά και νέα τραγούδια του που προσεγγίζουν διαφορετικούς παραδοσιακούς ρυθμούς και ακούσματα.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Ανδριάνα Λυκούρεση, η Χαρά Ευαγγελινέλη, ο Γιάννης Παντάκης και το γυναικείο χορωδιακό σύνολο «Ροδάμπελος».
Την ορχήστρα απαρτίζουν οι μουσικοί: Ματούλα Φιοράτου, Σπύρος Γιακουμέλος (μαντολίνο), Loli Elezi, Μαρίνα Ηλιάδου (βιολί), Αθηνά Ξανθάκου, Δημήτρης Πελεκάνος (κλασική κιθάρα), Γιάννης Παντάκης (ακουστική κιθάρα), Διονύσιος Τουρκάκης (πιάνο), Vaghinak Galoyan (κοντραμπάσο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου