Μπάρα

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Δωρεά στο Ν.Ν.Α. από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Υποβρυχίων




ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, εδώρησε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ένα (1) Holter ρυθμού (πρόκειται για το μηχάνημα που δίδει την δυνατότητα καταγραφής ηλεκτροκαδριογραφήματος ασθενούς επί ένα 24ωρο)..

Ο Διευθυντής του Ν.Ν.Α Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Β. Γκούμας Π.Ν. ευχαρίστησε στο πρόσωπο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που περευρέθησαν, όλα τα μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων για την ευγενική αλλά και ουσιαστική αυτή ενέργεια, και είπε οτι αυτή η δωρεά καλύπτει πάγιες ανάγκες του. Ευχήθηκε όπως το παράδειγμα αυτό το ακολουθήσουν και άλλοι αντίστοιχοι φορείς.

Το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη για την ομόφωνη αποδοχή της προτάσεώς του για αυτή την δωρεά και ιδιαίτερα τους: Ανδρουλιδάκη Γ. – Αγγελόπουλο Μ. – Γιακουβάκη Χ. – Δημητριάδη Δ. – Ζυγιώτη Σ. – Κονίδη Μ. – Κοκκινίδη Σ. – Κατσαβό Π. – Κουτσομπόλη Χ. – Καραμανώλη Ι. – Μανιάτη Π. – Μαρούδα Ι. – Μανουσογιαννάκη Ι. – Σταμπολιάδη Γ. – Σιμσιρίκη Α. – Τζινιέρη Α. – Ταβουλάρη Β. για την εθελοντική οικονομική συνεισφορά τους.

Είχε προηγηθεί η περσινή προσφορά του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων με την δωρεάν παραχώρηση πέντε (5) αμαξιδίων μεταφοράς ασθενών.

Πηγή: facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου