Μπάρα

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Προς τον κύριο Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των Ε. Δ.


Αν ο λαός αυτός αντιδράσει με κάθε μέσον, όπως του επιβάλλει το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος του, αφού αυτό καταλύεται από υπέρβαση των ορίων εξουσίας αυτών που εξέλεξε να τον κυβερνήσουν, θα συμβούν δύσκολες καταστάσεις. 

Εκτός αν αυτό επιδιώκετε: το χάος. 
 
Όμως, αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη έναντι του Έθνους.  

Το ίδιο υπεύθυνοι και εσείς, κύριοι αρχηγοί των Ε. Δ., εφ' όσον δεν ορθώνετε το εθνικό σας ανάστημα, έναντι αυτού της πολιτικής ηγεσίας, υπέρτερο ούτως ή άλλως όταν η Πατρίδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και δη ύπουλου υβριδικού πολέμου, ώστε να προστατεύσετε τα σύνορα μας.


Προς τον κύριο Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των Ε. Δ.


Κύριε Πρωθυπουργέ,

την 7η Ιουλίου 2019 το Έθνος των Ελλήνων δια της ψήφου του σας έδωσε, βάσει του Συντάγματος του, τη διακυβέρνηση της πατρίδος του.
Εκ του Καταστατικού αυτού Χάρτη της Ελλάδος απορρέουν κάποιες απαρέγκλιτες υποχρεώσεις σας προς το Έθνος και το λαό.


Η παρ.2 του άρθρου 1 του Συντάγματος αναφέρει:
Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Και η παρ. 2 του ιδίου άρθρου αναφέρει:
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Η παράγραφος 2 πλην άλλων ορίζει, αρρήτως πλην σαφώς, ότι το ελληνικό Έθνος και ο ελληνικός Λαός είναι έννοιες ταυτόσημες. Λαός και Έθνος είναι δύο όμοια σύνολα, με το λαό να είναι υποσύνολο του έθνους, καθ' όσον στο έθνος ανήκουν  οι προγενέστεροι Έλληνες, αλλά και οι μεταγενέστεροι. Κατά συνέπεια, οι έννοιες αυτές στο ακόλουθο κείμενο θα αναφέρονται ως αδιαχώριστες και ταυτόσημες.
  
Στο άρθρο 1 του Συντάγματος δηλώνεται ότι η εξουσία σας δεν είναι αυθαίρετη. Την ορίζει και την καθορίζει (της θέτει τα όρια) η λαϊκή εξουσία/κυριαρχία, τουτέστιν οι ζωτικές ανάγκες του λαού οι απορρέουσες από την ελεύθερη βούληση του ως συλλογικού πολιτικού υποκειμένου, που είναι αντικειμενικές καθ' όσον είναι περίπου κοινές για όλους τους λαούς. 
  
Οι ανάγκες του ελληνικού λαού εκφράζουν εξ ολοκλήρου την πολιτική του βούληση δηλαδή τη λαϊκή εξουσία/κυριαρχία. Αυτά ταυτίζονται επειδή ποτέ και πουθενά η πολιτική βούληση ενός λαού δεν είναι ενάντια στις ανάγκες του. Αντίθετα η πολιτική του βούληση του είναι ταυτοτική με την κάλυψη των αναγκών του, ιδιαίτερα των πιο ζωτικών.

Αν ιεραρχήσουμε τις ανάγκες του ελληνικού λαού ως πολιτικού υποκειμένου, πρώτη θα εμφανιστεί η ανάγκη του για Εθνική κυριαρχία, ταυτόσημη κατά το Σύνταγμα με τη Λαϊκή κυριαρχία, η οποία περιλαμβάνει ως συνιστώσες πολλές άλλες. Χωρίς όμως να καλύπτεται η ανάγκη του για Εθνική/Λαϊκή κυριαρχία δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για εν ελευθερία κάλυψη οποιασδήποτε άλλης ανάγκης. Είναι απάτη ή φενάκη κάτι τέτοιο. Ένας λαός που έχασε τη Λαϊκή/Εθνική κυριαρχία του βρίσκεται σε δουλεία, έστω και αν οικονομικά τον έχουν “χρυσώσει”.

Η λαϊκή/εθνική κυριαρχία σηματοδοτεί ότι ο λαός/έθνος είναι κύριος και αυτεξούσιος σε όλη την εδαφική επικράτεια της πατρίδος του, όπως ακριβώς ένας πολίτης είναι κύριος και αυτεξούσιος στα του οίκου και της περιουσίας του. Αν του χαρίσουν δεκαπλάσια απ' όσα έχει, αλλά του πάρουν την αυτεξουσιότητα να τα χειρίζεται και να τα καρπούται, το ίδιο και από τους απογόνους του, τότε τι νόημα έχει το “χρύσωμα” αυτό; 

Απλά κάποιοι επιτήδειοι επιχρυσώνουν με ψευδαισθήσεις τις αλυσίδες που του περνούν, ώστε να μην μπορεί να τις αναγνωρίσει. Αυτά λέγονται, γιατί παρατηρούνται πολλά “επιχρυσώματα” του ελληνικού λαού, κάποιες ελαφρύνσεις και επερχόμενη(!) οικονομική ανάπτυξη, εν πολλοίς και αυτά πλαστά, για να καταστεί δυνατόν να του πάρουν το μέγιστο αγαθό που έχει: την εθνική/λαϊκή κυριαρχία του, δηλαδή την ελευθερία του, έστω στον υποτονικό βαθμό που αυτή λειτουργεί στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Τονίζουμε: λαϊκή κυριαρχία του ελληνικού λαού σημαίνει πλήρη κάλυψη των κύριων και ζωτικών αναγκών του (δεν θα αναφερθούμε εδώ σε όλες) , καμία εκ των οποίων δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτη, χωρίς να καταλύεται ταυτόχρονα η κυριαρχία του, εν όλω ή εν μέρει. '

Ομως:
Η πρώτη και πλέον θεμελιώδης ανάγκη του ελληνικού λαού, ακύρωση της οποίας σημαίνει την εν όλω κατάλυση της Εθνικής κυριαρχίας του είναι
η ασφάλεια των συνόρων της πατρίδος του, χερσαίων και θαλασσίων.  

Αυτή αποτελεί, εκτός των άλλων, την προϋπόθεση για την ασφάλεια της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του κάθε πολίτη, αλλά και το “αίσθημα ασφάλειας” που πρέπει να έχει, ώστε να μη ζει με τον ψυχοφθόρο διαρκή φόβο. 

Πληρώνει, ως εκ τούτων, ο λαός τις Ένοπλες Δυνάμεις του Έθνους για να του παρέχουν ασφάλεια έναντι κάθε εισβολής, είτε πολεμικής είτε άλλου είδους. 
  
Και ένα άλλο είδος είναι εισβολή μεταμφιεσμένη σε έκκληση για “φιλανθρωπία”, όπως συμβαίνει στις μέρες μας. Το θέμα έχει αναλυθεί από ικανότατους αρθρογράφους, δημοσιογράφους και μη, όπως ο κ. Τράγκας που τονίζει καθημερινά όλους τους κινδύνους από αυτό το είδος εισβολής. Οπότε δεν χρειάζεται εδώ να προστεθεί κάτι στο θέμα αυτό. 
  
Τίθεται όμως ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα: οι ηγεσίες των Ε.Δ. πράττουν το καθήκον τους σύμφωνα με τον όρκο τους προς την Πατρίδα και το Έθνος; Ή μήπως δεν το πράττουν και αντί να φρουρούν άγρυπνα τις Θερμοπύλες του Έθνους, τα σύνορα, έχουν μεταβάλει το στράτευμα σε ορντινάντσα παράνομων εισβολέων;
  
Μα... το εντέλλεται ο ΟΗΕ. Δεν έγινε κατανοητό... από πού αντλεί ο ΟΗΕ το δικαίωμα να καταργεί την εθνική κυριαρχία των λαών; Ποιος του το έδωσε; Πάντως όχι οι λαοί. Οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε ποιος του το έδωσε, δικτατορικώς και αυθαιρέτως, ενάντια στους λαούς και τα έθνη τους. 
  
Αν στείλει ντιρεκτίβα ο ΟΗΕ στις Ε.Δ. μας να παραδώσουν τα όπλα στην Τουρκία, θα το κάνουν; Τότε γιατί παραδίδουν τα σύνορα μας στις ορέξεις τις Τουρκίας και του κάθε τυχάρπαστου; Οι κυβερνήσεις των άλλων λαών της Ευρώπης τους προστάτεψαν, κλείνοντας τα σύνορα τους. Οι δικές μας παριστάνουν τους χρήσιμους ηλίθιους, αλλά δεν είναι καθόλου.  Η υπερελίτ τους δίνει την εξουσία (έχει τους τρόπους), ίσως και πολλά άλλα “οφέλη” από την ιστορία αυτή. Και προβάλλουν τη σαθρή δικαιολογία ότι εμείς είμαστε το συνοριακό όριο της Ευρώπης και η πόρτα εισόδου από την Τουρκία. Ε, και λοιπόν;
  
Πριν πάρετε την εξουσία, κ. Μητσοτάκη, δώσατε στην υπερελίτ τα διαπιστευτήρια σας, τους είπατε: “θα πολεμήσω τον νατιβισμό”. Ήτοι τα δικαιώματα των ηλιθίων -κατ' εσάς- αυτοχθόνων, αφού ακριβώς μετά ζητήσατε την ψήφο τους!
  
Μα... είναι και αυτά τα ανθρώπινα δικαιώματα! Αυτό το νεοταξικό αφήγημα του “δικαιωματισμού” χρήζει μεγάλης αναλύσεως -στην ουσία καταργεί δικαιώματα από τις πλειοψηφίες για να τα δώσει (ένα δήθεν και αυτό) στις μειοψηφίες, στη συνέχεια πανεύκολα χειραγωγήσιμες. 
  
Βάση δικαίου και πραγματικότητας και όχι βάση της “διά πυρός και σιδήρου” (λέγε με πολιτική και μιντιακή υπερεξουσία) επιβαλλόμενης δήθεν πολιτικής ορθότητας, τα δικαιώματα δεν παρέχονται σε κοινωνικό κενό, ούτε είναι ένα αυτονόητο δεδομένο. Εξαρτάται ποιος, γιατί, πού, από ποιον και τι διεκδικεί. Τέλος, με ποιου άλλου το δικαίωμα συγκρούεται η διεκδίκησις δικαιώματος και ποιο είναι υπέρτερο.
  
Τα δικαιώματα κάθε ετσιθελικού εισβολέα αλλογενή αρχίζουν εκεί που τελειώνουν τα δικαιώματα του Έλληνα γηγενή πολίτη: στα σύνορα της πατρίδος του. Και ας μας δείξει κάποιος ένα Νόμο, εθνικό ή διεθνή, που να γράφει το αντίθετο. Οι ντιρεκτίβες του ΟΗΕ δεν έχουν καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, γι αυτό και σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρώπης πλέον τις αγνοούν. Και ως προς την ΕΕ, αποδεικνύεται ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι βασιλικότερες του Βασιλέως. Κάτι χειρότερο: απλά πιόνια.

Ο Τσίπρας, υπογράφοντας το “Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης” στο Μαρακές, παρέδωσε πλήρως την Εθνική κυριαρχία των Ελλήνων, σε “άπειρο” πλήθος (δυνητικά κάπου 45 εκατομμύρια!) μη γηγενών. Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα; 
  
Επειδή ο λαός δεν παρέδωσε ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να απομειώνει ή να παραδίδει την Εθνική του κυριαρχία το σύμφωνο αυτό έχει τόση αξία, όση ένα σκουπίδι στην άκρη του δρόμου. Και δυνατοί Έλληνες νομικοί, τυχόν εντολοδόχοι συλλογικοτήτων που αντιδρούν στην “από φιλανθρωπία” άλωση της Ελλάδος, μπορούν το κάνουν κυριολεκτικά σκόνη στα Διεθνή δικαστήρια. Και το ίδιο ισχύει για το Νόμο “Περί Διεθνούς προστασίας...”

Μπορεί, επίσης, να αποδειχτεί εκεί ότι ο Ελληνικός λαός οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε γενοκτονία και εξαφάνιση. Είναι θλιβερή η σύγκριση τού τι παρέχεται στην εξαντλημένη οικονομικά ελληνική οικογένεια, (όταν και αν αυτή μπορέσει να δημιουργηθεί) ως κίνητρο τεκνοποιίας και τι παρέχεται στους αλλογενείς ως κίνητρα για να έλθουν και να καλοβολευτούν στην Ελλάδα, με όλα τα σό(γ)ια τους μαζί!


Κύριε Πρωθυπουργέ και κύριοι ηγέτες των Ε.Δ., ανοίγοντας τα σύνορα μας σε αλλόθρησκους, αλλόγλωσσους και αλλόφυλους ανθρώπους, διαπράττετε δύο τινά:

Πρώτον. Παραχωρείτε εθνικό έδαφος. Η εισβολή τόσων αλλογενών εντός της ελληνικής επικράτειας καταλαμβάνει ζωτικό εδαφικό χώρο, που ανήκει μόνον στους αυτόχθονες Έλληνες. Κατ' ουσίαν παραχωρείτε ολόκληρο το εθνικό έδαφος, εφ' όσον το προγραμματίζετε να κατοικηθεί από πανσπερμία φυλών και εθνών. Και επειδή αυτό το συνονθύλευμα δε θα έχει κοινό πολιτισμικό και αξιακό άξονα να το συνέχει σε ενιαίο Έθνος, η έννοια της Εθνικής κυριαρχίας, πολύ απλά, δεν θα υπάρχει. Ένας διαχειρίσιμος μαζοπολτός, εκεί όπου πάλαι ποτέ άνθισε το Έθνος των Ελλήνων!

Δεύτερον. Αλλοιώνετε τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά του Έθνους των Ελλήνων: το ομόθρησκον, το ομόγλωσσον, το όμαιμον και ας προσθέσουμε το ομοπολιτισμικόν. Τούτα τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά επί αιώνες και με πολλές θυσίες τα διατήρησε αναλλοίωτα το έθνος μας. Γι αυτό και διατήρησε την Εθνική κυριαρχία μέχρι τώρα. Ποιοι είστε εσείς να τα παραδώσετε και να τα διαλύσετε σήμερα, γιατί έτσι σας εντέλεται η υπερελίτ των παγκοσμιοποιητών;

Όμως αυτά τα δύο: η παράδοση εθνικού εδάφους χωρίς να ηττηθεί ο λαός σε πόλεμο και η διάλυση των ταυτοτικών χαρακτηριστικών του, δηλαδή η διάλυση κάθε ίχνους της Λαϊκής/Εθνικής κυριαρχίας του, συνιστούν τον ορισμό και την επιτομή της Εσχάτης Προδοσίας εναντίον του. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. 

Δεν μπορούν να είναι, ούτε είναι, “έτσι ή αλλιώς”.

Κυβέρνηση και ηγεσίες των Ε.Δ. σε αγαστή συνεργασία έχετε καταλύσει de facto το Σύνταγμα της Ελλάδος, που προβλέπει (άρθρο 1.) ότι την εξουσία όλων σας την ορίζει και την καθορίζει (της θέτει τα όρια) η λαϊκή κυριαρχία και το συμφέρον του Έθνους. Και μη μας πείτε ότι το συμφέρον του Έθνους είναι η διάλυση του!

Όθεν σας καλούμε, πάρα πολλοί Έλληνες πολίτες που σκεφτόμαστε το ίδιο, ίσως όλος ο ελληνικός λαός -πλην αυτών που, σε διάφορα πόστα εξουσίας ή παραεξουσίας, ενθυλακώνουν το χρήμα που ρέει άφθονο από γνωστά παγκοσμιοποιητικά “κέντρα”,

α. να αποσύρετε τον αντισυνταγματικό Νόμο “Περί διεθνούς προστασίας....” που ούτως οι άλλος κάποιοι από μας θα τον προσβάλουν στο ΣτΕ -ίσως χρειαστεί και πιο πάνω, σε διεθνές επίπεδο.

β. να ασφαλίσετε τα σύνορα με το δορυφορικό γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών (GIS), έγκαιρης και άμεσης πληροφόρησης για συνοριακό πέρασμα ανθρώπων και αγαθών, που καλύπτει το σύνολο των ελληνικών συνόρων και τα προστατεύει από κάθε απόπειρα λαθραίας εισόδου στην χώρα. Το πανάκριβο αυτό σύστημα αγοράστηκε από την ΕΥΠ επί διοικήσεως του κ. Κοραντή, πληρώθηκε δε αδρά και από τον ελληνικό λαό. Αλλά ο “πολύ περίεργος” κ. Χρυσοχοΐδης, και τότε υπουργός “Προστασίας” του πολίτη (2005), το άραξε σε κάποια αποθήκη ως άχρηστο και αχρείαστο είδος!

γ. να κηρύξετε παράνομες όλες τις ΜΚΟ που δρουν στην Ελλάδα, καθ' όσον οι δραστηριότητες τους είναι εξ ολοκλήρου αντισυνταγματικές και παράνομες.

δ. να απελάσετε τάχιστα όλους τους μη πρόσφυγες. Και δυστυχώς για σας, τέτοιοι είναι όλοι και γνωρίζετε το γιατί. Κατ' οικονομίαν, όμως, ο φιλόξενος ελληνικός λαός θα μπορούσε να φιλοξενήσει μόνον Σύρους, με χρονικό όριο τη λήξη του εκεί πολέμου.

ε. να ελευθερώσετε άμεσα τα στρατόπεδα που έχουν γίνει κέντρα κράτησης και οι Ένοπλες Δυνάμεις να επιστρέψουν στα καθαυτό καθήκοντα τους. Η ηγεσία τους να απαιτήσει αύξηση της θητείας ώστε να προλαβαίνει να αναπτυχθεί εθνική συνείδηση στα στρατευμένα παιδιά μας και καλύτερη εκπαίδευση, ώστε αν γίνει πόλεμος να μη βαδίσουν ως πρόβατα επί σφαγήν. Επίσης, περισσότερους, άριστα εκπαιδευμένους και άρτια οπλισμένους, πολιτοφύλακες.

Συνεπώς, όλα αυτά τα στρατόπεδα είναι εντελώς απαραίτητα για τις παραπάνω δραστηριότητες και μάλιστα εν όψει πιθανότατου διά των όπλων πολέμου με την ισχυροποιημένη Τουρκία. Υπάρχουν άφθονα χρήματα για πρωτοφανείς παροχές σε μυριάδες εισβολείς. Μη μας πείτε, συνεπώς, ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις! Τουλάχιστον για τα στοιχειώδη!

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι της ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι πάρα πολύ πιθανό να μην ικανοποιήσετε καμία από αυτές τις εύλογες απαιτήσεις, απορρέουσες από ύψιστα ζωτικές ανάγκες  του ελληνικού λαού, που καλύπτουν τους αμεσότερους παράγοντες της Λαϊκής του κυριαρχίας. 

Ωστόσο ας λάβετε, τουλάχιστον, υπ 'οψιν ότι :

Αν ο λαός αυτός αντιδράσει με κάθε μέσον, όπως του επιβάλλει το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος του, αφού αυτό καταλύεται από υπέρβαση των ορίων εξουσίας αυτών που εξέλεξε να τον κυβερνήσουν, θα συμβούν δύσκολες καταστάσεις. 

Εκτός αν αυτό επιδιώκετε: το χάος. 

Όμως, αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη έναντι του Έθνους.  

Το ίδιο υπεύθυνοι και εσείς, κύριοι αρχηγοί των Ε. Δ., εφ' όσον δεν ορθώνετε το εθνικό σας ανάστημα, έναντι αυτού της πολιτικής ηγεσίας, υπέρτερο ούτως ή άλλως όταν η Πατρίδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και δη ύπουλου υβριδικού πολέμου, ώστε να προστατεύσετε τα σύνορα μας.

Σαν σε υστερόγραφο θα επαναλάβω τη διάσημη φράση του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη και διανοητή της απανταχού, τέως, Αριστεράς : “εκείνο που βλέπω να έρχεται και με φοβίζει είναι ο φασισμός του αντιφασίστα”!


Ελλάδα, 14.11.2019

Ελληνίδα πολίτης


Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου