Μπάρα

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

1ο Σιρκουϊ ΦΙΛΠΑ, Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

ΣΙΡΚΟΥΪ ΦΙΛΠΑ 2019

Ένα ηλιόλουστο πρωινό καλωσόρισε του 50 συμμετέχοντες στο 1ο Σιρκουϊ ΦΙΛΠΑ, που διεξήχθη στους φιλόξενους δρόμους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας την Κυριακή 10/2/2019.
Από νωρίς το πρωί ο αλυτάρχης κ. Γ. Χωριανόπουλος και η ομάδα της ΦΙΛΠΑ με επικεφαλής τον υπεύθυνο της οργάνωσης κ. Ν. Κοζανίτη και με την βοήθεια των υπεύθυνων του δήμου, τοποθετήσαν αχυρόμπαλες και σάκους με άμμο ενώ δεκάδες υπεύθυνοι ασφαλείας τοποθετήθηκαν όπου κρίθηκε απαραίτητο για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Την ίδια ώρα ο δήμος και η τροχαία φρόντισαν να κλείσουν οι δρόμοι που είχαν οριστεί για την διαδρομή με κάγκελα.
Από τις 10.00 έως τις 12.30 οι δρόμοι γέμισαν από τους ήχους των εξατμίσεων των αγωνιζομένων και από τους εκατοντάδες θεατές που προσήλθαν για να θαυμάσουν τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κος Θ. Μανολιδάκης και ο διοικητής τροχαίας Νέας Ιωνίας κ. Σ. Ξυνός.
Μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σκέλους, 25 πανέμορφες ιστορικές μοτοσικλέτες της λέσχης κλασσικής μοτοσικλέτας καθώς και ένα πανέμορφο «φορμουλάκη», ιδιοκατασκευή του κ. Κ. Τσιπνή, έκαναν γύρους του σιρκουί για να τα θαυμάσουν οι θεατές. Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα πληρώματα απόλαυσαν ένα ωραίο γεύμα μετά μουσικής στην ταβέρνα ΜΕΖΕ...ΤΖΑΚΙ. 


Συμμετέχοντες, χορηγοί και οργάνωση έκλεισαν ραντεβού στο ίδιο μέρος για μια ακόμη καλύτερη εκδήλωση του χρόνου! 

Νικητές αναδείχτηκαν οι: 


1οι Π. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ - Κ. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ με VW Karmann Ghia του 1957
2οι Γ. ΚΑΡΤΑΛΟΣ - Α. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ με VW 1303 του 1971
3οι Η. ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ - Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ με MINI 1275 του 1974
4οι Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Α. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ με TOYOTA CELICA ST/TA 22 του 1973
5οι Ι. ΣΟΥΣΗΣ - Θ. ΝΤΑΙΦΑΣ με BMW 628 Csi του 1984
6οι Ι. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ - Ε. ΘΩΔΟΥ με PEUGEOT 304 S CABRIO του 1973Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου