Μπάρα

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Πλαστές Σελίδες και Ομάδες περί ΟΥΚ κλπ στο Facebook


Κάποιος Ανθυπασπιστής ΟΥΚ εν Ενεργεία με Επέπληξε για το Δημοσίευμα στο Blog και την Ομάδα ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ σχετικά με την χρονική περίοδο Διοικήσεως στην ΔΥΚ του κυρίου Αποστολάκη, και ότι δεν εκπροσωπώ τους βατραχανθρώπους..


Και Φυσικά δεν τους Εκπροσωπώ Επίσημα κύριε Ανθυπασπιστά. Δεν έχω εξάλλου αυτό το Δικαίωμα.

Αλλά ΔΕΝ έχει Κανείς το δικαίωμα να με Φιμώσει να με Αμφισβητήσει και να μου Απαγορέψει να εκφράζω Ελεύθερα την άποψή μου ως Πτυχιούχος Έφεδρος Βατραχάνθρωπος.
Και Φυσικά η Απάντησή μου στον κύριο Ανθυπασπιστή.
 


Δηλαδή κύριε Ανθυπασπιστά η εν λόγο Σελίδα ‘’ΟΥΚ Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών’’ που την Διαχειρίζεται ένα Άτομο Αστράτευτο ( κατά τις πληροφορίες μου ) που έχει φτιάξει σελίδες και Ομάδες για τους Βατραχανθρώπους, τους Πυροσβέστες, τους Καταδρομείς, Την Αστυνομία, των ΕΚΑΜ, την Τροχαία, Τους Μπακάληδες, τους Μανάβηδες, τους SEALS, την ΜΥΑ/ΛΣ, την δυο, την τέσσερα και δεκατέσσερα και δεν ξέρω για ποιους άλλους έχει φτιάξει,
Την Αποδέχεσαι και την Αναγνωρίζεις κύριε Ανθυπασπιστά;


Αλλά εδώ βλέπω και τον Τέως Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο ε.α. Ιωάννη Παυλόπουλο Π.Ν. να Σχολιάζει στην Σελίδα σε φωτογραφία του Αείμνηστου Δημήτρη Δέδε Πρώτο ( 1ο ) Σχολείο Υ/ΚΤ χωρίς να Αναρωτιέται πώς χρησιμοποιεί αυτόν τον Τίτλο η Σελίδα.
Εκτός και Ξέρει ποιος την Διαχειρίζεται!!!!!!!!!!! Και την Αναγνωρίζει ως Επίσημη Σελίδα της ΔΥΚ!!!!!!!!!!!

Αλλά σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσουν Πολλά θέματα.. Χρόνος Χρειάζεται..


Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι ο γράφον δεν έχει καμία Σχέση με τους Βατραχανθρώπους. Άκου τώρα ΔΥΚ και παλιά ΟΥΚ


Καλά το πολύ Γέλιο το έχει η Απάντηση από το Προφίλ Agathi Theodorou θα αναφερθούμε άλλη φορά για το 523ο Ψεύτικο προφίλ αυτό του κυρίου Σταύρου Μπατιάνη!!!!!!


Κύριε Διοικητά της ΔΥΚ Πλοίαρχε Γεώργιε Σταυρουλάκη έχετε Εξουσιοδοτήσει Επίσημα τον Διαχειριστή της Σελίδας να μεταφέρει στους Πολίτες τις Ευχές σας;Άκου η Διοίκηση Υποβρυχίων καταστροφών σας Εύχεται ολόψυχα…… κλπ κλπ κλπ.
Και το Ανέχεστε;
Άρα η σελίδα Εκπροσωπεί την ΔΥΚ κύριε Πλοίαρχε Διοικητή της ΔΥΚ Γεώργιε Σταυρουλάκη..
Ε τότε να ενημερωνόμαστε από εκεί εμείς οι έφεδροι Βατραχάνθρωποι, η μήπως δεν μας Αναγνωρίζετε εμάς τους εφέδρους Ναύτες ΟΥΚ και εσείς κύριε πλοίαρχε σαν τον κύριο Ανθυπασπιστή..


Εδώ σε μια φωτογραφία του Αείμνηστου Δημήτρη Δέδε σχολιάζει ο Αρχηγός Στόλου και πρώην Διοικητής στην ΔΥΚ. Jean Pavlopoulos.
Που; σε μια Σελίδα που Φέρει τον Τίτλο Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.
Τι να πώ!!!!!!!!!!!


Εδώ πάλι Εξουσιοδοτημένος να Εύχεται εκ μέρους της ΔΥΚ.


Εδώ Εξουσιοδοτημένος από την ΔΥΚ κύριε Ανθυπασπιστά Απαντάει σε σχετική Ερώτηση για τον Ναύαρχο Αποστολάκη!!!!!!!!!Και είναι και Ανορθόγραφος ο κύριος << Κωδικός ονομασίας επιλεκτικός στόχος unknown.
Νικόλαος Ιωαννίδης. i be with you..for ever..>>


Εδώ δεν Αντιδρούμε κύριε Ανθυπασπιστά ε; Προφανώς Συμφωνείτε ότι είναι Επίσημη Σελίδα της ΔΥΚ και Εκπροσωπεί τους Βατραχανθρώπους!!!!!Και Πολλά πολλά άλλα Δημοσιεύματα που Άπτονται της Διερεύνησης από πλευράς Πολεμικού Ναυτικού..


Το Προφίλ της Σελίδας << ΟΥΚ Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.>>


Κύριε Ανθυπασπιστά ( τα στοιχεία του δεν τα δημοσιεύουμε προς το παρών ) γνωρίζετε αν ο κύριος Νίκος Ιωαννίδης είναι σε κάτι Σχετικός με τους Βατραχανθρώπους; 

Αν είναι να ζητήσω Δημόσια Συγγνώμη και να μας πει αν είναι Εξουσιοδοτημένος από την ΔΥΚ και αν Προβλέπεται αυτό.
Γεώργιος ΔρακόπουλοςΝαύτης ΟΥΚ Απόφοιτος 65ου Σχολείου Βατραχανθρώπων

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου