Μπάρα

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ»: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 500 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!

 


Κάποτε έρχονταν έξω από το ΜΕΤΡΟ, λαθρομετανάστες στον Χολαργό να πουλήσουν το  παράνομο εμπόρευμά τους . Η τότε δημοτική αρχή μαζί με διαμαρτυρόμενους επαγγελματίες από τους οποίους έκλεβαν την πελατεία, τους "κυνήγησαν" και τους έδιωξαν. Σήμερα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να εγκαταστήσει μόνιμα στην περιοχή Παπάγου-Χολαργού εκατοντάδες παράνομους μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων ενδεχομένως να είναι και εγκληματικά στοιχεία! 

 Ασφαλείς πληροφορίες μας -μέσα από τη ΝΔ- αναφέρουν ότι έχει παρθεί η απόφαση να φέρουν περί τους 500 λαθρομετανάστες (κυρίως Αφγανικής και Πακιστανικής καταγωγής) για να τους εγκαταστήσουν στο παλαιό στρατόπεδο Παπάγου. Η κυβέρνηση αναμένεται να αιφνιδιάσει τους κατοίκους. Δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ευδόκιμος χρόνος, αλλά το δεδομένο για τη ΝΔ είναι ότι θα τους φέρει. Η επιλογή του χρόνου κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό, ώστε να μην προλάβουν οι κάτοικοι να αντιδράσουν. Το απαράδεκτο της υπόθεσης για την κτυβέρνηση της ΝΔ είναι ότι δεν λαμβάνει υπόψη της το γεγονός ότι η γύρω περιοχή είναι γεμάτη σχολεία (Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια) στοιχείο που ανεβάζει στα ύψη την επικινδυνότητα για τις οκογένειες της ευρύτερης ζώνης του Παπάγου-και όχι μόνο, ειδικά για όσες έχουν μικρά παιδιά. 

Η εγκληματικότητα που εμφωλεύει στους λαθρομετανάστες είναι εξαιρετικά υψηλά, ειδικά όσων προέρχονται από Αφγανιστάν-Πακιστάν, και λαμβάνοντας υπόψη ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νέοι από 18-30 ετών. 

Η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα,. η εφημερίδα μας έχει καταθέσει από τον περασμένο Φεβρουάριο αίτημα με 31 υπογραφές για να συζητηθεί στα δημοτικά συμβούλια. Όμως, το lockdown σταμάτησε τα δημοτικά συμβούλια και ακόμη και τώρα, όσα γίνονται, γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης. Μια και λέμε για lockdown, αυτός είναι ένας ασφαλής για την κυβέρνηση τρόπος να αιφνιδιάσει όλες τις τοπικές κοινωνίες: έχει λοιπόν στα υπόψη της να πραγματοποιήσει lockdown στην Αθήνα για λίγες μέρες (5-6 μέρες), διάστημα το οποίο θα επωφεληθεί για να μπουκώσει τους δήμους της Αττικής με παράνομους μετανάστες.  Λαμβάνοντας μάλιστα υπ'όψη ότι η κυβέρνηση μεταφέρει καθημερινά λαθρομετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα, η εγκατάσταση αυτών σε άδεια στρατόπεδα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. 

Δείτε λοιπόν τι πρόκειται να ζήσει η κοινωνία Χολαργού-Παπάγου: αυτό που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα και τον ανεκδιήγητο Νίκο Φίλη, προβλέπεται να το κάνει η ΝΔ του Μητσοτάκη-Μηταράκη! Με τους τοπικούς άρχοντες να σιωπούν επειδή έλκουν την πολιτική τους καταγωγή από τη ΝΔ. 

Πηγή: indobserver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου