Μπάρα

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Χορηγία/προσφορά του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων στο ΝΝΑ


 
Χαράλαμπος Γιακουβάκης

Στα πλαίσια της κοινωνικής/συναδελφικής αλληλεγγύης και για την προσφορά του προσωπικού του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, παραδόθηκαν σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων Αντιναύαρχο Παναγιώτη Ραδίτσα Π.Ν ε.α και τον Σημαιοφόρο (Ε) Παντελή Συνέλη Π.Ν ε.α, στο Τμήμα Εφοδιασμού του Ν.Ν.Α 2.500 μάσκες νοσοκομειακών προδιαγραφών, δωρεά του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων και της εταιρίας ALNI Technical Bureau Ltd του μέλους μας Παντελή Συνέλη.

 

Ο Υποδιευθυντής του Ν.Ν.Α Πλοίαρχος (ΥΙ) Χ. Αγγελακόπουλος Π.Ν, ο Υποδιοικητής Πλοίαρχος Χ. Γαβαλάς Π.Ν και ο Διευθυντής του Φαρμακείου Πλοίαρχος Δ. Παπαδογούλας Π.Ν ευχαρίστησαν θερμά για την δωρεά η οποία αποτελεί, όπως και οι δυο προηγούμενες, ουσιαστική βοήθεια προς το νοσοκομείο σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο για κάλυψη αναγκών στο προσωπικού του νοσοκομείου μας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ευχαριστεί τον συνάδελφο και μέλος μας Παντελή Συνέλη και την εταιρία του για την από κοινού κίνηση και την συνεχή συμπαράσταση στις δράσεις/εκδηλώσεις του συνδέσμου μας.

Από το σύνολο των 2.500 μασκών 1.750 ήταν χορηγία/προσφορά του Παντελή και οι 750 του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων.






 

 

Σχόλιο από ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ Συγχαρητήρια σε Όλους σας....

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου