Μπάρα

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ

 

Μοναδικές στιγμές ζήσαμε χθες Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 στην παραλία του Βόλου με την άφιξη του ποδηλάτη Άγγελου Κριτσιώτη και του μικρού Γιωργάκη!!

Ο αθλητής της Νίκης Βόλου ολοκλήρωσε με επιτυχία το εγχείρημά του, να φέρει οδικώς από τα Τρίκαλα στο Βόλο το μικρό νικητή της ζωής σε ένα αμαξίδιο προσαρμοσμένο στο ποδήλατό του. 
Στη διαδρομή ζωής που έγινε για τη ΦΛΟΓΑ, τους συνόδευαν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, το ποδηλατικό τμήμα της Νίκης Βόλου και αθλητές του Κενταύρου, αλλά και ο πρωταθλητής-ποδηλάτης ΑΜΕΑ Νικόλαος Παπακυργιάκης.
Από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. 
Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. 
 

 
Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουν κοντά τους όλους εμάς.
Στη συγκλονιστική αυτή προσπάθεια, υπερήφανος χορηγός για την κατασκευή του πρότυπου αμαξιδίου ήταν η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αθλητή για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Γιωργάκη. 
Η θέληση και η ψυχική δύναμη του παιδιού αυτού, αλλά και της οικογένειάς του, που σε όλη τη διαδρομή έδειχνε τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για την πραγματοποίηση του ονείρου του, είναι ένας φωτεινός φάρος αισιοδοξίας αλλά και κινητήριος δύναμη για όλους εμάς, να προσπαθούμε να προσφέρουμε αδιάλειπτα τα μέγιστα, στους μικρούς αυτούς μαχητές της ζωής.
 
Μία υπέροχη διαδρομή, γεμάτη μηνύματα και ουσία, που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και κατέληξε στον Βόλο ολοκληρώθηκε εχθες το απόγευμα όταν ο Άγγελος Κριτσιώτης, ποδηλάτης της Νίκης Βόλου έφτασε με το ποδήλατό του στην παραλία, παρέα με τον μικρό Γιωργάκη, που βγήκε νικητής από τον καρκίνο,εξακολουθεί όμως να έχει κινητικά προβλήματα.
 

 
Με το ποδήλατό του ο Αγγελος Κριτσιωτης προσπαθεί να μεταφέρει τα μηνύματα της Φλόγας για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και στηρίζει το θεάρεστο έργο του συλλόγου ΦΛΟΓΑΣ ,όπου εδώ και παρά πολλά χρόνια είναι ο «φύλακας Άγγελος των χιλιάδων παιδιών κ οικογενειων τους που δίνουν τη μάχη.
 

 
Σε όλη τη διαδρομή ,τους ακολουθούσαν με αυτοκίνητο ,οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων
 
 
Ευχαριστούμε Άγγελε, 
 
Ευχαριστούμε Γιώργο.. θα είμαστε πάντοτε εδώ, αναμμένες φλόγες στους δρόμους των ονείρων σας!
 
 Βίντεο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.
 











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου