Μπάρα

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ανοίγει η πρώτη υποθαλάσσια… βίλα στον κόσμο

Ανοίγει η πρώτη υποθαλάσσια… βίλα στον κόσμο

Οι επισκέπτες στο Conrad Maldives Rangali Island θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να κοιμηθούν… μαζί με τα ψάρια στο βυθό της θάλασσας.

Το πανέμορφο θέρετρο βρίσκεται στις Μαλδίβες και ανοίγει σύντομα ως η πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο. Οι εικόνες και η ζήτησή της άλλωστε αποδεικνύουν ότι πρόκειται να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο.



Η κατασκευή της βίλας αποτελείται από δύο ορόφους-καταστρώματα, με το κάτω κατάστρωμα να βρίσκεται πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Διαθέτει υπνοδωμάτιο, καθιστικό, μπάνιο και, φυσικά, γυάλινο δάπεδο και οροφή, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τα πολύχρωμα ψάρια που ζουν στη θάλασσα.

Η κατοικία σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της εταιρίας Crown και κατασκευάζεται από μια ομάδα που ειδικεύεται στην τεχνολογία των ενυδρείων.



Η υποθαλάσσια σουίτα συνδέεται με τον επάνω όροφο με σπειροειδή σκάλα. Στο δωμάτιο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, οι επισκέπτες μπορούν να βολευτούν στο υπνοδωμάτιο που έχει δύο μονά κρεβάτια. Οι γύρω χώροι περιλαμβάνουν μπάνιο, γυμναστήριο, ιδιωτικές αίθουσες ασφαλείας, σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία με καταστρώματα που βλέπουν προς κάθε κατεύθυνση του ηλιοβασιλέματος.




 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου