Μπάρα

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Με πιστόλι των NAVY SEALS κυκλοφορούσε ο Χίος με άδεια από τις 12/9/2017

 

Άφαντος παραμένει, ακόμα και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος και
αφού είχε μεσολαβήσει το επεισόδιο με τον πυροβολισμό εναντίον δικαστικού επιμελητή στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», με αποτέλεσμα την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Η. Ζαγοραίου.

Ο κ. Ζαγοραίος έχει ζητήσει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και συγκεκριμένα να ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ παράλληλα στην Εισαγγελία αναφορά έκανε και ο δικαστικός επιμελητής σε βάρος του οποίου έγινε η επίθεση, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε o Στέφανος Χίος παραδέχτηκε ότι οπλοφορεί, εξηγώντας ωστόσο ότι έχει στα χέρια του νόμιμη άδεια οπλοφορίας. Ακόμη, απέφυγε να πει αν όντως πυροβόλησε εναντίον του δικαστικού επιμελητή για εκφοβισμό, όπως κατήγγειλε ο τελευταίος στην αστυνομία.
Πάντως, όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό έγγραφο που εξασφάλισε το protothema.gr, ο δημοσιογράφος πράγματι διαθέτει νόμιμη άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου και άδεια οπλοφορίας «για την ατομική του ασφάλεια», η οποία εκδόθηκε στην Αθήνα, στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 και φέρει την υπογραφή του υποστράτηγου Χρήστου Παπαζαφείρη.

Η άδεια αφορά σε πιστόλι SIG-SAUER MK25 NAVYSEALS των 9 mm, το οποίο θεωρείται το αγαπημένο όπλο των επίλεκτων κομάντο των αμερικάνικου ναυτικού, επειδή προσφέρει στον κάτοχό του ακρίβεια και αξιοπιστία και για περισσότερα από 20 χρόνια, θεωρείται το πιστόλι της επιλογής για την ελίτ των στρατιωτικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επικοινωνήσαμε εκ νέου με τον Στέφανο Χίο για να τον ρωτήσουμε, γιατί έκρινε πως πρέπει να είναι κάτοχος όπλου κι εκείνος μας απάντησε: « Το πιστόλι το έχω γιατί έχω στοχοποιηθεί εδώ και καιρό από την κυβέρνηση Σαμαρά και Τσίπρα και γιατί έχω φιλότιμο να μην ζητάω προς το παρόν φύλαξη από το κράτος που φυλάει τους τεμπέληδες και τους τζαμπατζήδες …»



 

xiosv1

xiosv2

xiosv3

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου