Μπάρα

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Επίδειξη εθνικού και πατριωτικού καθήκοντος από τον Φαήλο Κρανιδιώτη




Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο και τη στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Ο κ. Κρανιδιώτης έγινε δεκτός, κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, και κατά τη διάρκεια της ωριαίας συνάντησής τους ενημερώθηκε για την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί μετά την όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας.


Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε on camera τα εξής:
«Ζήτησα την συνάντηση αυτή με τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο για επίσημη ενημέρωση, ανησυχώντας για την κλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας, διότι στα ζητήματα υπεράσπισης της ελευθερίας μας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας απέναντι στον επεκτατισμό του τουρκικού ισλαμοφασισμού, φοράμε μόνο της εθνική και όχι την κομματική φανέλα. Με τον Πάνο Καμμένο έχουμε συγκρουστεί σκληρά για διάφορα ζητήματα, έχουμε φτάσει ως τα δικαστήρια. Εδώ όμως προέχει η υπεράσπιση της Πατρίδας κι αυτά μπαίνουν στην άκρη. Τον ευχαριστώ, όπως και τους κ.κ. Α/ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, Α/ΓΕΝ Νικόλαο Τσούνη και Α/ΓΕΑ Χρήστο Χριστοδούλου για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και την ετοιμότητα της χώρας. Σε δύσκολους καιρούς και εν μέσω κρίσης τα στελέχη δίνουν με αυταπάρνηση τον καλύτερο εαυτό τους κι ο λαός να έχει εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις του. Έχουν γνώση και τόλμη οι Φύλακες κι ας το γνωρίζουν κι οι εχθροί μας, που μπορεί να βρεθούν προ πολύ δυσάρεστων εκπλήξεων. Καταδικάζω δε απερίφραστα την κατάπτυστη, ιταμή και στα όρια της υπονόμευσης του εθνικού συμφέροντος στάση κομμάτων και στελεχών της αντιπολίτευσης, που υιοθετούν την ρητορική των Τούρκων, κάνουν συμψηφισμούς και επιτίθενται στους ταγούς μας, όπως ο ΥΠΕΘΑ ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν απαντούν τα αυτονόητα στις προκλήσεις των Τούρκων».

Τον Πρόεδρο της Νέας Δεξιάς συνόδευαν τα στελέχη του κόμματος κ.κ. Χρήστος Χρηστίδης Γενικός Γραμματέας, Αναστάσιος Φαραντάτος Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Αλέξανδρος Αρβανιτάκης Εκπρόσωπος Τύπου, Γεώργιος Καραποστόλου Τομεάρχης Περιφερειακής Οργανώσης και Κωνσταντίνος Αλέξης Γραμματέας Εθνικής Άμυνας.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου