Μπάρα

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Συγκινητική πρωτοβουλία κατά του κορωνοϊού - 16χρονη δώρισε 300 μάσκες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Συγκινητική πρωτοβουλία κατά του κορωνοϊού - 16χρονη δώρισε 300 μάσκες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Προσφορά 300 μασκών έκανε σήμερα η 16χρονη δημιουργός της πρωτοβουλίας «The Greek Mask Project», Κοραλία Χατζηγιαννάκη, στη μονάδα για τον κορωνοϊό του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
«Δεν χρειάζεσαι μπέρτα για να είσαι ήρωας σε αυτήν την κρίση.
Χρειάζεσαι μία μάσκα», είναι το μήνυμα που μεταφέρει η πρωτοβουλία της Κοραλίας Χατζηγιαννάκη στη σελίδα της στο Facebook.
Οι μάσκες, πάνω στις οποίες βρίσκεται η ελληνική σημαία, δόθηκαν με σκοπό την εμψύχωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
 «Αυτοί είναι οι ήρωες αυτής της κρίσης και οφείλουμε να τους τιμήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο σε αυτό τον αγώνα, ειδικά κατά τη διάρκεια του Πάσχα» δήλωσε.
 
Η 16χρονη, θέλοντας να συμμετάσχει και να προσφέρει στον αγώνα που δίνει όλη η Ελλάδα απέναντι στην εξάπλωση της πανδημίας, σκέφτηκε και υλοποίησε μόνη της τη συγκινητική αυτή κίνηση, καθώς βρήκε μέχρι και τα κουτιά.



Τις μάσκες παρέλαβε ο Ευάγγελος Μπαλής, επικεφαλής της μονάδας για τον COVID-19 του «Ευαγγελισμού», που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία.
Πάνω στο κουτί που περιέχει τις μάσκες αναγράφεται η φράση «Greek Heroes, σας ευχαριστούμε», που απευθύνεται στο προσωπικό των νοσοκομείων που μάχεται κατά του κορωνοϊού, τους σύγχρονους αυτούς ήρωες της Ελλάδας, όπως αποκαλούνται μέσω του «The Greek Mask Project».



Η προσφορά της 16χρονης κοπέλας είναι η πρώτη που γίνεται μέσω του «The Greek Mask Project», ενώ νωρίτερα η Κοραλία Χατζηγιαννάκη παρέδωσε και μια ενδεικτική κούτα με μάσκες στο γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.



Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου