Μπάρα

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

«ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ» – ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Ενημέρωση για Δρομολόγια Λεωφορείων

ΜΑΛΕΔΟΝΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

«Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Τσίπρας θα πρέπει να νιώσει την ‘ανάσα’ πολλών ανθρώπων», επισημαίνουν οι διοργανωτές. Το Σάββατο, θα είναι η ημέρα που θα κυριαρχήσει το «μήνυμα» ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ  – ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ – ΧΩΡΙΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ – ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

«Ένα Μεγάλο και Ενωτικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., εν όψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, παρουσία του πρωθυπουργού, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 
Η «Επιτροπή για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας», ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία», η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων» (ΠΟΠΣΜ), και η «Βεργίνα Τηλεόραση», αποφάσισαν (από Κυριακή που είχε ανακοινωθεί αρχικά) να μεταφέρουν τη συγκέντρωση που διοργάνωναν, για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.
Οι «Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου» είχαν γνωστοποιήσει εξ αρχής πως το συλλαλητήριο που διοργάνωναν θα γινόταν το Σάββατο. Τελικά, όλες οι οργανώσεις, οι επιτροπές και οι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους και έτσι θα πραγματοποιηθεί:
«Ένα Μεγάλο και Ενωτικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία», το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7 το απόγευμα, έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», με προ-συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο. 
Στο συλλαλητήριο αναμένεται να κινητοποιηθούν πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μητροπολίτες, κληρικοί, επαγγελματικά, αθλητικά, εξωραϊστικά χριστιανικά σωματεία, σύλλογοι κ.α., καθώς επίσης οργανώσεις αλλά και απλός κόσμος από ολόκληρη την Ελλάδα, όπου όλοι μαζί θα δώσουν για ακόμη μία φορά, το βροντερό «παρών» τους, αντιδρώντας στην επονείδιστη συνθήκη των Πρεσπών αλλά και στο ιστορικό έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., υπογράφοντας τον διαμελισμό και κατ’ επέκταση τον θάνατο της Μακεδονίας και της Ελλάδος.

39891550_1308796682590414_8834861334051946496_n

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίο και οι Επιτροπές Αγώνα για την Μακεδονία έδωσαν το επίσημο «κάλεσμά» τους για το μεγάλο συλλαλητήριο με σχετική ανακοίνωση, μέσω Δελτίο Τύπου, καθώς και πληροφορίες προς ενημέρωση, για τα δρομολόγια λεωφορείων που θέτουν στην διάθεση των διαδηλωτών -στα περισσότερα μέρη της επικράτειας- προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο.

ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, Νίνα Γκατζούλη, ισχυρίζεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ανοίξει «παράθυρο» για μελλοντικές διεκδικήσεις γειτονικών χωρών εις βάρος της Ελλάδας, αναφέρει:
«Για την υπογραφή στις Πρέσπες δε ζητήθηκε η σύμφωνη γνώμη ούτε της Βουλής, ούτε του υπουργικού συμβουλίου, ενώ δίνει τη «μακεδονική» εθνότητα σε σλάβους βαφτίζοντας τη σλαβική τους Γλώσσα ως «μακεδονική».
Τέτοιες απόψεις είχαν μόνο οι προπαγανδιστές στο παρελθόν. Παράλληλα ανοίγει «παράθυρο» για μελλοντικές διεκδικήσεις εκ μέρους των σλάβων των Σκοπίων αλλά κι άλλων γειτόνων που θα αποδειχθούν καταστροφικές για τη χώρα μας».

38469402_1287822048021211_1521303555414163456_n

Οι «Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία» έχουν μάλιστα αναρτήσει και σποτάκι, με τον «σχετικό πρόλογο»… για το μεγάλο ενωτικό συλλαλητήριο στο Βελλίδειο.
«Χιλιάδες στη Θεσσαλονίκη, εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα και η Ομογένεια στο Εξωτερικό. Στέλνουμε μήνυμα σε κάθε πλευρά που δεν σέβεται την Ιστορία του Ελληνισμού, την Ιστορική Παρακαταθήκη των Μακεδόνων και την Κυριαρχία του Ελληνικού Κράτους. Όποιος τολμήσει να παίξει με την Μακεδονία θα πάρει την απάντηση που έδωσαν γενιές Ελλήνων με αίμα και αγώνα. Εδώ είναι Ελλάδα δεν διαπραγματευόμαστε και δεν συμβιβαζόμαστε.
Η φωνή μας είναι η δύναμη μας! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!»
«Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 την ημέρα εγκαινίων τής Διεθνούς Έκθεσης τής Θεσσαλονίκης πλημμυρίζουμε την Θεσσαλονίκη με εκατομμύρια Ελλήνων και απαγορεύουμε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Πάνο Καμμένο και όλη την ενδοτική κυβέρνησή τους που τεμαχίζει την Ελλάδα και την Μακεδονία, να προσβάλλουν με την παρουσία τους την Μακεδονία.»
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση και το σποτ  ΕΔΩ
Το Δελτίο Τύπου των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου – Επιτροπές Αγώνα για την Μακεδονία:
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ – 8 Σεπτ 2018
ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

40470629_1316793398457409_7592006980953178112_n


Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωσή τους για το «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην ΔΕΘ» :
«Θεσσαλονίκη 8 Σεπτ. 2018
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ»
«Η επονείδιστη συνθήκη των Πρεσπών μαζί με τα μνημόνια, την δημογραφική, πολιτιστική και οικονομική κατάρρευση του Ελληνικού λαού, με τον διωγμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την Ελλάδα, και προσφάτως με τους απανθρακωμένους Έλληνες των τυχαίων ή μη πυρκαγιών στην Αττική μας αναγκάζουν σε αντίσταση με κάθε νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο τρόπο, πριν εξαφανιστούμε ως Μακεδόνες και ως Έλληνες.
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 την ημέρα εγκαινίων τής Διεθνούς Έκθεσης τής Θεσσαλονίκης πλημμυρίζουμε την Θεσσαλονίκη με εκατομμύρια Ελλήνων και απαγορεύουμε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Πάνο Καμμένο και όλη την ενδοτική κυβέρνησή τους που τεμαχίζει την Ελλάδα και την Μακεδονία, να προσβάλλουν με την παρουσία τους την Μακεδονία.
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Ελληνικός λαός θα δείξει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εξωτερικών Νικόλας Κοτζιάς, ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος, το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου και όσοι πολιτικοί στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία, καθώς με αυτήν ολοκλήρωσαν το ιστορικό έγκλημα που οδηγεί στο διαμελισμό της χώρας και είναι εναντίον του Ελληνικού λαού.
Αυτό το έργο εγκαινίασαν οι προκάτοχοί τους από το 2009 μέσω των Μνημονίων και συμβάλει με την σιωπηλή του συγκατάθεση και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος. Αν δεν ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών δε θα υπάρχει πλέον ελεύθερη Ελλάδα, δε θα υπάρχουν ελεύθεροι Έλληνες. Με αυτήν την Συμφωνία υπέγραψαν το θάνατο τής Μακεδονίας και τής Ελλάδος. Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία είναι η καρδιά και το ιστορικό κέντρο του Ελληνικού και Ορθοδόξου Ελληνισμού εδώ και χιλιετηρίδες. Για αυτό δεν παραιτούμαστε από την Ιστορία μας. Δεν παραιτούμαστε από την Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι η ιστορική μας αυτοσυνειδησία εδώ και χιλιετηρίδες.
Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάζει διαταγές για χρήση βίας εναντίων των Ελλήνων που αγωνίζονται για την Μακεδονία καθίσταται συνένοχη στην ιστορική παραχάραξη που οδηγεί στον διαμελισμό της χώρας και στη γενοκτονία του αρχαιότερου και ιστορικότερου λαού της Ευρώπης. Η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών προκάλεσε δυναμικές κινητοποιήσεις από όλους τους Έλληνες, όπως φάνηκε με τα μαζικά συλλαλητήρια του Ελληνικού λαού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και στο Εξωτερικό.
Αμέσως μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών δημιουργήθηκαν αυτοτελείς Επιτροπές Αγώνα, τις οποίες απαρτίζουν αγνοί πατριώτες σε κάθε άκρη της Ελλάδας και έδρασαν για να δείξουν την αντίθεσή τους προς αυτήν. Μόνον τον μήνα Ιούλιο διοργάνωσαν περίπου 70 συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα. Αυτές οι Επιτροπές ενώνουν τις δυνάμεις τους και με την υποστήριξη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, Χριστιανικών Σωματείων, Συνδέσμων, Ομοσπονδιών, Ενώσεων Πολιτιστικών Συλλόγων και κοινωνικών φορέων απευθύνουν κάλεσμα προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00.
Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της γης ας μην επιτρέψουμε την δολοφονία της Μακεδονίας, τον διαμελισμό της Ελλάδος και την γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Όλοι μας θα κριθούμε από την Ιστορία, τον Θεό και τα παιδιά μας εάν σήμερα δεν αντισταθούμε και αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια πολιτικών που είναι εχθροί της Δημοκρατίας και καθοδηγούνται από αντεθνικά συμφέροντα.
Στις 8 Σεπτέμβρη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εκατομμύρια Ελλήνων πρέπει να αντισταθούν με ένα στόμα, μία καρδιά και μία ψυχή στη δολοφονία της Μακεδονίας και στη δολοφονία τής Ελληνικής Δημοκρατίας για την ακύρωση της εγκληματικής συνθήκης των Πρεσπών.
Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της Ελλάδος και απανταχού της γης στις 8 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη αγωνιζόμαστε για να μην διαμελιστεί η Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε την ολοκλήρωση τής γενοκτονίας των Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων.
Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού τής Ελλάδος και απανταχού της γης αντιστεκόμαστε και δεν παραιτούμαστε από την Ιστορία μας, τη Γλώσσα μας, τον Πολιτισμό μας, την Μακεδονική, Ελληνική και Ορθόδοξη ταυτότητά μας.
Για να ελευθερώσουμε την Ελλάδα.»


Όλη η ανακοίνωση  ΕΔΩ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΜΑΚ ΕΝ.


Η ενημέρωση των «Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου – Επιτροπές Αγώνα για την Μακεδονία» για τα δρομολόγια λεωφορείων που θέτουν στην διάθεση των διαδηλωτών προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

ktel-708_3


Ο κατάλογος θα ενημερώνεται συνέχεια. 
Α
Αθήνα : 6909733272 Εθνική Αλληλεγγύη  25 ευρώ
Αθήνα : 6973362340 Έφεδροι Πολίτες – Οπλίτες 25 ευρώ
Αθήνα : 6958494792 Χρήστος Χατζησαββίδης 25 ευρώ -Συλλαλητήρια Αθηνών για την Μακεδονία & παγκόσμια ελληνική αφύπνιση.
Αθήνα : 6974010393 κος Σταθης Φλώροs 22 ευρώ
Αλεξανδρούπολη : 2551033220 κα Δερμετζοπούλου 25 ευρώ 
Αμύνταιο : Δήμος Αμύνταιου στις 15:00 από την πλατεία Αγ. Κων/νου & Ελένης (πλησίον της πιάτσας ΤΑΞΙ Αμύνταιου) Τηλ: 2386350130 (κα. Κοσμοπούλου Αρετή) για κράτηση θέσης μέχρι και Πέμπτη 6/09/18 Δωρεάν  
Β
Βέροια : 6944877097 Θεόφιλος Παπαδόπουλος 7 ευρώ
Βόλος : 6945825115 κ. Βενετία Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου (από Δήμο Βόλου) Δωρεάν 
Bελβεντό – Σέρβια : 2464350100-131 Δωρεάν 
Βόιο : (περιοχές Ασκιού – Σιάτιστας – Τσοτύλι) 2468350100 Δωρεάν 
Γ
Γρεβενά : 6974462590, 6940934896 Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Γρεβενών
Γρεβενά : 2462350830 Δήμοs Γρεβενών Δωρεάν 
Δ
Δράμα : 6949339442 Χρήστος Κυριακίδης, 6945827051 Θάλεια Παπαϊωάννου 8 ευρώ. Ομάδα Ενεργών Πολιτών Ν.Δράμας για την Μακεδονία.
Δράμα : 6945346629 Πέτρος Τσολιας  (αναχώρηση στις 15.00) 5 ευρώ
Ε
Έδεσσα : 6977319455 Πριβαρτιτσάκης Πέτρος 7 ευρώ
Θ
Θεσσαλονίκη (Κολχικό) : 6981076055 Στάθης, Ποντιακός Σύλλογος Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντος».
Θεσσαλονίκη (Λαγκαδάς) : 6977931831 Πελαγία, Ποντιακός Σύλλογος Πολυδενδρίου Λαγκαδάς.
Θήβα – Βοιωτία : 6974451041 Ελευθέριος Τσάμης, Επιτροπή αγώνα Βοιωτίαs για την Μακεδονία.
Κ
Καβάλα : 6972291676 κος Ιωάννηs Κολοκυθάς, Επιτροπή αγώνα για την Μακεδονία.
Καβάλα : 6945232383 «Δίκτυο Φιλοπατρία».
Κατερίνη : 6978701526, 2351022183 , ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΚΥΡΙΑΚΗ».
Κόρινθος : 6943584803 κα. Μιχαηλίδου.
Κοζάνη : 2463023333, Topsis tours 10 ευρώ
** Νομόs Κοζάνηs -Αναλυτικά στο: *Β (Βόιο) περιοχές Ασκιού – Σιάτιστας – Τσοτύλι, στο *Β (Βελβεντό) Δήμος Σερβίων – Βελβεντού και στο *Π (Πτολεμαίδα).
Λ
Λάρισα : 6936066108 Σύλλογος Ελληνική επαναφορά – Περιοδικό Αφύπνιση.
Λέσβος : 6977134021 Λεσβιακή Αναγέννηση.
Ν
Νάουσα : 6948889951 Ιερά μονή ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ξ
Ξάνθη : 6981957223 και 6906494377  Επιτροπή Αγώνα Ξάνθηs 10 ευρώ 
Σ
Σέρρες : (Πολεοδομικό κέντρο) 6974047266, Σταλακτή Ηλιοπούλου, 6955027398 Γεωργία Χριστοπούλου 5 ευρώ 
Σέρρες : 6977491312 Κατερίνα και 6945611546 Χρήστος  5 ευρώ 
Σέρρες : (Στρυμωνικό) 6976534528 Αργύρης Βουγιουκλής, 6944092207 Γιώργος Τεγκελίδης,  6938248753 Γιώργος Πανταζής. Πολιτιστικός- Αθλητικός Σύλλογος «ΣΤΡΥΜΩΝ» Στρυμωνικό, 5 ευρώ
Σιάτιστα : Στις 15:00, με σημείο συγκέντρωσης τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Σιάτιστας «Γ. Παπαγεωργίου», Τηλ: 2465350106) Δωρεάν
*Δήμος Σερβίων – Βελβεντού δύο λεωφορεία για τη Δωρεάν μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 3μ.μ. από το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων. Για πληροφορίες στα Τηλ: 2464350100-131
Π
Πτολεμαίδα : με ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας, αναχώρηση 4μ.μ. Δημαρχείο. Δωρεάν 
Πτολεμαίδα : 2463023333, Topsis tours.
Πτολεμαίδα : 2463053423 Chondromatidis travel.
Τ
Τρίκαλα: 6936504322 Βαγγέλης Στέφος και 6946498751 Σωτήρης Κύρμπας, Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων.
Τσοτύλι: Στις 15:00, με σημείο συγκέντρωσης έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας και στις 15:30 θα γίνει στάση στη Νεάπολη, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Τηλ: 2468350100 Δωρεάν
Φ
Φλώρινα : Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» Η μεταφορά των μελών και φίλων θα γίνει Δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 3 Σεπτ., 12.00 το μεσημέρι στα τηλέφωνα: 2385022754 (γραμματεία συλλόγου) και 6974816616 (Κώστας Ρόζας, αντιπρόεδρος Φ.Σ.Φ.Α).
Χ
Χαλκίδα – Εύβοια : 6909733272 Εθνική Αλληλεγγύη 25 ευρώ 
Χαλκίδα – Εύβοια : 6970260390 Κων/νος Καραγιάννης, Επιτροπή αγώνα Βοιωτίαs για την Μακεδονία.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για «ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ» ΕΔΩ  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σε σχετική ανακοίνωση για το συλλαλητήριο προέβη -μέσω Facebook- και ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αποφασίστηκε να διεξαχθεί στη ΔΕΘ, μία διαδήλωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και όχι τρεις, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί«.
Δείτε την ανακοίνωση  ΕΔΩ
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 8 .9. 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9.9.2018 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΩΤΙΚΟ
ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 7 το απόγευμα
Στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
• ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!
H Βεργίνα Τηλεόραση και Επιτροπή για την Προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αποφάσισαν στη χθεσινή τους σύσκεψη να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ με τους άλλους συναγωνιστές.
Αιτίες για την απόφαση αυτή ήταν:
1) Η αποκάλυψη στις 21 Ιουνίου 2018 όλου του παρασκηνίου από τη Βεργίνα Τηλεόραση, γύρω από τη συμφωνία που είχε κάνει ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου για την αποδοχή της ονομασίας της servena Macedonia (Βόρεια Μακεδονία). Μια συμφωνία που αποκαλύφθηκε στις 7 /10/2010 από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα VEST .
2) Η αποκάλυψη των Wikileaks που έδωσαν στη δημοσιότητα το εμπιστευτικό έγγραφο της πρέσβειρας των ΗΠΑ στα Σκόπια Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, με ημερομηνία 29 Ιουλίου 2008, το οποίο αποδεικνύει πως από τότε οι Σκοπιανοί πάλευαν να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους και το πέτυχαν τώρα με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το παραπάνω έγγραφο επιβεβαίωσε πλήρως την αποκάλυψη της Βεργίνα Τηλεόραση.
Κάτω από το βάρος αυτών των αποκαλύψεων και με δεδομένη την οργή των Ελλήνων ,όπως καταγράφηκε στα μεγάλα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ξεκίνησαν δημοσιεύματα περί δήθεν διάσπασης των επιτροπών για τα συλλαλητήρια της Μακεδονίας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους εμείς απαντάμε με τη συμμετοχή μας στο Ένα και Μοναδικό Συλλαλητήριο του Σαββάτου, συμμετέχοντας δυναμικά σ αυτό, το οποίο έχουν εξαγγείλει και άλλοι συναγωνιστές- φορείς, ώστε να θέσουμε πρώτη φορά Έλληνα Πρωθυπουργό αντιμέτωπο όχι μόνο με τις αντικυβερνητικές πορείες των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και των λαϊκών στρωμάτων αλλά με ένα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που «ακουμπά» την καρδιά κάθε Έλληνα.
• Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και των συνειδήσεών μας και δεν χαρίζουμε σε κανέναν την Ιστορία μας.
• Ζητάμε να ανακοινώσει άμεσα ο Πρωθυπουργός ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη συμφωνία με τα Σκόπια
• Απαντάμε στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και σε όλους τους προσκυνημένους, με ένα μεγάλο, περήφανο ΟΧΙ σε μια συμφωνία που υπογράφηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Σε μια συμφωνία που εξυπηρέτησε μόνο μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα.
• Διοργανώνουμε ΕΝΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Σ αυτούς που προδίδουν την καρδιά και το μυαλό του Έλληνα, απαντάμε: Είμαστε εδώ.
Βροντοφωνάζουμε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική, στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19.00 το απόγευμα, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είμαστε πολλοί. Είμαστε ενωμένοι. Είμαστε εδώ.
Σάββατο 19.00 το απόγευμα. Απαντάμε στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα: Η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική . Και δεν ξεπουλιέται.
Όλοι στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου , στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Για να ακούσει η Κυβέρνηση και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ.
• Συνεχής ενημέρωση για τους φορείς που στηρίζουν και συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στη σελίδα «Βεργίνα Τηλεόραση» και «Macedonia Is GreeK» στο Facebook.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


22 ΧΡ. ΣΩΜΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Τη στήριξή τους, μέσω Δελτίο Τύπου, εκφράζουν, επίσης, 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, θα συμμετέχουν με ενθουσιασμό και αγωνιστικό παλμό στο Πανεθνικό Συλλαλητήριο του Σαββάτου.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Θεσσαλονίκη 4/9/2018
«Τά 22 Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα τῆς Θεσσαλονίκης συμμετέχουμε μέ ἐνθουσιασμό καί ἀγωνιστικό παλμό στό Πανεθνικό Συλλαλητήριο τοῦ Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου καί ὥρα 7:00 μ.μ. στό Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Διατρανώνουμε τήν ἀντίθεσή μας στήν ἐπαίσχυντη συμφωνία τῶν Πρεσπῶν πού παραδίδει τήν ἱστορία, τήν γλώσσα καί τήν ταυτότητα τῆς Μακεδονίας μας. Τίποτα δέν ἔχει τελειώσει. Τό ζήτημα βρίσκεται στά χέρια τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ, πού δέν ὑπέγραψε καί δέν παρέδωσε τίποτα.
Καλοῦμε ὅλους τους Ἕλληνες νά δώσουν τό «παρών» σέ αὐτόν τόν δίκαιο ἀγώνα.»
Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Θεσσαλονίκης είναι τα εξής:
1. ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
2. ΓΟΝΕΩΝ ΕΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Γ.Ε.Χ.Α.)
3. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΟΦΙΛΟΙ»
4. «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ»
5. ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»
6. ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Π.Α.Τ.Ρ.Ι.Σ
7. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΠΙΣ»
8. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ»
9. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΓΙΑ ΦΟΙΒΗ»
10. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ»
11. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ»
12. «ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ»
13. ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ)
14. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
15. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
16. ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
17. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»
18. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ»
19. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ Ι.Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ «ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ»
20. Σ.Φ.Ε.Β.Α. (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ)
21. ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΤΩΧΩΝ»
22. «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

ΔΕΘ ΜΑΚΕΔ ΣΥΛ. ΣΕΠΤ 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου