Μπάρα

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ετήσιο τουρνουά ACROPOLIS 2018 22 Σεπτεμβρίου με 14 Οκτωβρίου






Την παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου αρχίζει το ACROPOLIS 2018 στα πρότυπα της Ελληνικής Ένωσης Μπιλιάρδου.
Κάθε χρονιά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του τουρνουά μας ήταν η συμμετοχή ξένων παικτών.
Φέτος όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ ένεκα των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων Ελλήνων και ξένων παικτών εντός και εκτός Ελλάδος!
Οι ημερομηνίες είναι οριακές αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τουρνουά πάνω σε όποια αγωνιστική δραστηριότητα της ένωσης ενώ παράλληλα τα παγκόσμια τουρνουά και τα world cups έχουν πολλαπλασιαστεί.
Την 14 Οκτωβρίου όπου τελειώνει το τουρνουά μας λήγει η Τουρκική λίγκα, η Ιαπωνική, η Ισπανική, η Γαλλική και άλλες από όπου είχαμε δεδομένο ενδιαφέρον για συμμετοχές.
Προγενέστερη ημερομηνία είχαμε υποχρεώσεις Ελλήνων παικτών στο εξωτερικό και μεταγενέστερα αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ACROPOLIS την όποια επιτυχία του ως διοργάνωση την οφείλει πρωτίστως στην αμέριστη συμμετοχή των Ελλήνων παικτών και πρώτα απέναντι τους έχουμε ηθική υποχρέωση να μην αφήσουμε την χρονιά να χαθεί κάνοντας ένα όμορφο τουρνουά με ιδανικές συνθήκες όπου 4 ολοκαίνουργια μπιλιάρδα SIVISSIDIS (kasidokostas model) με τσόχες SIMONIS super prestige και μπάλες ARAMITH super prestige υπόσχονται όμορφα ματς !
Στο σημείο αυτό να πούμε πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι κοντά μας οι 3 παίκτες από το Μαυροβούνιο Danilo Brajovic, Vuk Brajovic και Marko Lipovina , να σημειώσουμε πως η τελική φάση θα μεταδίδεται για πρώτη φορά ζωντανά στα 4 τραπέζια από το kozoom και να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Ένωσης κο Τρεμούλη Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλα καθως και τον βασικο μας χορηγο SIVISSIDIS BILLIARD. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και ευχόμαστε όμορφα παιχνίδια με υψηλά μουαγιεν.

Εκ της διευθυνσης TRISPONTO BC

" οι αγωνες του Σαββατου 22/9/2018 αρχίζουν στις 16:00 και οχι στις 18:00 οπως φαινοταν απο τυπογραφικο λαθος, το οποιο διορθωθηκε".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου