Μπάρα

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Πανεθνικό Συνέδριο Σωματείων Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων.


Την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, έλαβε χώρα το Πανεθνικό Συνέδριο Σωματείων Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.

Μέσα σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το θέμα των Κατά φαντασία Αλεξιπτωτιστών και Βατραχανθρώπων.

Όπως διαβάζω πάρθηκαν κάποιες Αποφάσεις που Δυστυχώς παρέμειναν στις Αποφάσεις.

Απλά πήγανε κάποιοι εκεί για να βγάλουν χαμογελαστοί φωτογραφία στα σκαλιά.
Και μόλις Βγήκαν έξω Ξέχασαν τα Πάντα.
Αυτό Αποδεικνύει η Αδράνεια από το 2018 έως Τώρα...

Επίσης συζητήθηκε διεξοδικά η θέσπιση αρχών και αξιών για την αντιμετώπιση περιπτώσεων εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων των οποίων οι παράνομες πράξεις θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και των ψευδομένων, οι οποίοι δεν έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και εξαπατούν το κοινό παρουσιαζόμενοι ως τέτοιοι.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΕΔ Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Χιονής, απηύθυνε σε όλους τους συμμετέχοντες σύντομο χαιρετισμό.

Το συνέδριο παρακολούθησαν οι νόμιμοι εκπρόσωποι των παρακάτω αναγνωρισμένων σωματείων:
1. Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών. Έτος ιδρύσεως 1979
2. Σύνδεσμος Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας. Έτος Ιδρύσεως 1984
3. Πολεμικός Σύλλογος “Κομάντος 74”. Έτος Ιδρύσεως 1985
4. Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων. Έτος Ιδρύσεως 1992
5. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Σύνδεσμος Αθηναίων Καταδρομέων. Έτος Ιδρύσεως 1996
6. Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Ρόδου. Έτος Ιδρύσεως 1997
7. Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων. Έτος Ιδρύσεως 2013
8. Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών.
Έτος Ιδρύσεως 2013

Βλέπω Πολλούς Συνδέσμους να έχουν Μέλη η ως Μέλη εγγεγραμμένα η ως Μέλη στις Επίσημες Ομάδες που διατηρούν στο Facebook Ψεύτες που Παριστάνουν τους Αλεξιπτωτιστές και τους βατραχανθρώπους.

Κάποιοι Σύνδεσμοι έδιωξαν μερικά άτομα που δεν Πληρούσαν τις Προδιαγραφές.

Δυστυχώς αυτό Δείχνει η Ανικανότητα να Ελεγχθούν τα συγκεκριμένα άτομα η για κάποιο δικό τους λόγο τους Εντάσσουν με Συνέπεια αυτό να Μετατρέπεται σε Ασέβεια προς τους Νεκρούς Βατραχανθρώπους και Καταδρομείς, καθώς και στους Σακατεμένους που υπάρχουν.
Εκτώς Αυτού θα δούμε ότι τέτοια άτομα μην έχοντας το Πνεύμα και την Εκπαίδευση των Ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων να προβαίνουν σε Πράξεις είτε Εθνικά Επικίνδυνες είτε πράξεις Εξαπάτησης τις οποίες θα δούμε Αναλυτικά πιο κάτω.

Υπήρξε άτομο που εγώ Ξεσκέπασα το οποίο Προσπάθησε καταθέτοντας Ψεύτικα Στοιχεία να Εξαπατήσει την Υπηρεσία Ιστορίας Πολεμικού Ναυτικού. ( υπάρχουν όλα τα στοιχεία )

Ως Βατραχάνθρωπος παρουσιάζω κάποιους ΨΕΥΤΕΣ που Δυστυχώς υπάρχουν μέχρι και σήμερα στην Διαδικτυακή Ομάδα του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων που Φυσικά εγώ ενώ εδώ και πολλά χρόνια δεν είμαι Μέλος αλλά ως Βατραχάνθρωπο του Πολεμικού Ναυτικού με Ενοχλεί. 

Κορυφαίος και ο Περισσότερο Εθνικά Επικίνδυνος ο κύριος Λιακάκος, ένας τύπος που Παριστάνει τον Απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος ισχυρίζεται ότι παραιτήθηκε από το Π.Ν. γιατί δεν συνυπέγραψε για τις Μετατροπές που είχε υποστεί τι τραγικό ελικόπτερο των Ιμίων. Φυσικά ο ΣΕΒ τον χρησιμοποιεί στις Παρελάσεις με διακριτικά του Ανθυποπλοιάρχου και τζόκεϊ ΟΥΚ.


 
ο Πλαστογράφος, ο κύριος Παπαδόπουλος με Πλαστό Δίπλωμα Αλεξιπτωτιστού Ελευθέρας και Πλαστό Πτυχίο Βατραχανθρώπου του 59ου Σχολείου Εξαπάτησε τον Στρατηγό Χρήστο Μανωλά και του Απέσπασε 3 Αλεξίπτωτα MC1 με τα οποία όπως ισχυρίζεται κάνουν άλματα από Ιδιωτικό Αεροσκάφος με ότι κινδύνους μπορεί να επιφέρει αυτό.

ο κύριος Γιάννης Γκρούτσης είναι ένας Απλός Ψεύτης, Απλά δείχνει Τέσσερα Πλαστά Πτυχία SEALS και ισχυρίζεται ότι είναι 28ο Σχολείο Υ/ΚΤ


ο κύριος Πετρόπουλος είναι ο Φαντομάς του Διαδικτύου με αρκετά ψεύτικα προφίλ που χρησιμοποιεί για να βρίζει και να Κατηγορεί εμένα, τον Αντιπλοίαρχο ΟΥΚ κύριο Αντώνη Χατζηαντωνίου, τον Ναύτη ΟΥΚ του 60ου Σχολείου Γεώργιο Τσακόγια, το Στέλεχος ΕΤΑ/ΟΥΚ Ελευθέριο Λαναρά και άλλους.

Ένα από τα πλαστά προφίλ του κυρίου Δημήτρη Πετρόπουλου.

Και δεν αρκεί που οι Ψεύτες υπάρχουν στις Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων αλλά μερικοί είναι και Φίλοι προσωπικοί με κάποιους. Που αυτό είναι ακόμα χειρότερο γιατί έτσι τους Αναγνωρίζουν διπλά.

Υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες και Αποτυπώσεις Οθόνης που Δυστυχώς Μόνο Θλίψη προκαλούν στους Πραγματικούς Άνδρες των Ειδικών δυνάμεων.

Δεν θα προβάλω Ψεύτες άλλων Συνδέσμων αν και έχω Πολλούς, αρκούμαι σε λίγους από τους δεκάδες που έχω εξακριβώσει και έχω δημοσιεύσει στο Blog ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Απλά δεν μπορώ να μην βάλω τον Κορυφαίο Θρασύτατο Ψεύτη Λευτέρη Γαβρίλα που παρουσιάστηκε ως Βατραχάνθρωπος στην κοπή της Πίτας στο ΓΕΕΘΑ και όταν τον Αποκάλυψα στον Υπεύθυνο Ταξίαρχο κύριο Κίμων Κωστή ο κύριος ταξίαρχος Διέγραψε και μπλοκάρεστε εμένα.
Υπάρχει όλοι η Συνομιλία μας. Καθώς και τα Απειλητικά μηνύματα του κυρίου Γαβρίλα.

Δυστυχώς Αυτά είναι Άρρωστα πράματα.


ο Ψεύτης και Απατεώνας Λευτέρης Γαβρίλας που Δυστυχώς μέχρι και τώρα στο προφίλ του στο facebook ο κύριος Ταξίαρχος Κίμων Κωστής τον έχει φωτογραφία και εμένα με μπλοκάρισε μετά την συνομιλία μας στο Messenger.

Στο τέλος υπάρχουν ling που παραπέμπουν σε παλαιότερα δημοσιεύματα περί Παραμυθάδων.

Όπως διαβάζουμε στις Ανακοινώσεις της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών πήραν Ομόφωνα Απόφαση να Αντιμετωπίσουν το Πρόβλημα. 


 Μπορεί κάποιος να το διαβάσει ΕΔΩ..

Γράφει ο κύριος Κόκκινος σε δίκή του Ιστοσελίδα.

Κύριε Κυριάκο Κόκκινε τι έχετε κάνει μέχρι τώρα ως Δικηγόρος που είστε για το θέμα αυτό. Πιστεύω θα μπορούσατε να κάνετε Πολλά για να Διαφυλάξετε το Κύρος και την Αξιοπιστία των Ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων.


 Επιτρέπεται να μου τηλεφωνεί ο δικηγόρος του ενός η του Άλλου μετά την κλήση τους από την Δικαιοσύνη και να μου ζητάει να Ανασκευάσω την Καταγγελία γιατί είναι καλό παιδί και πρέπει να τον Βοηθήσουμε κλπ κλπ
 

Θα τους Παραπέμψω σε μιά Ατάκα του Στελέχους ΟΥΚ των Εδικών Δυνάμεων Ε. Λαναρά: Αν είναι καλό παιδί θα του πάρουμε Ποδήλατο  

Μέσα σε όλους υπάρχει και ο Μάνος Λούβαρης ένας τύπος που σε ραδιοφωνικές εκπομπές Πλασάρεται ως Διοικητής των Βατραχανθρώπων λέγοντας πράγματα τα οποία Ντροπιάζουν τους Βατραχανθρώπους. Και θέτοντας Εθνικά Θέματα σε περίεργες παραμέτρους.

Ακούστε την Εκπομπή εδώ για να καταλάβετε. Η Εκπομπή του Γ. Κόκκα.

Αξίζει τον Κόπο..

Και σε κάρτες Υποψηφιότητας να δηλώνει ότι είναι Απόστρατος Αξιωματικός των Βατραχανθρώπων με πολλές Βραβεύσεις και Περγαμηνές. 


Βραβεύει Ρώσο Αξιωματικό ως Βετεράνος βατραχάνθρωπος ένας Τύπος που δεν ξέρει που είναι η ΜΥΚ


Και τελικά τι κάνατε κύριοι από το 2018; 

Ρωτάω εγώ ένας Απλός Ναύτης του 65ου Σχολείου Βατραχανθρώπων.
Δυστυχώς εγώ τους Κάνω Αναφορές Εγώ Μάχομαι Μόνος μου.
Εσείς είσαστε Απλά Θεατές και Κακοί κριτές στις Ενέργειες που κάνω,
Λυπάμαι πάρα Πολύ.

Στα Ακόλουθα Ling μπορείτε να βρείτε μερικούς Παπάτζες που ντροπιάζουν 1ον το Ανδρικό Φύλο και 2ον Εκθέτουν τις Ειδικές Δυνάμεις που εσείς κύριοι δεν έχετε κάνει ΤΙΠΟΤΑ να τις προστατέψετε.


Λιακάκος Ελικόπτερο

http://batraxanthropoi.blogspot.com/2021/02/blog-post.html

Απατεώνας Παπαδόπουλος

http://batraxanthropoi.blogspot.com/2020/08/blog-post_25.html

Γαβρήλας

http://batraxanthropoi.blogspot.com/2021/02/blog-post_12.html

Παπάτζες Παντού

http://batraxanthropoi.blogspot.com/2021/04/blog-post_39.html

Αμ αυτό που θα διαβάσετε εδώ τι θα κάνετε γι' αυτό το Αίσχος;
Υπήρξαν κύριοι στην Κύπρο Νεκροί Βατραχάνθρωποι και Μάλιστα 34 ναι Τριάντα τέσσερις;
Μήπως κύριοι το Μνημείο της ΔΥΚ πρέπει να μεγαλώσει;
Μήπως το Ελληνικό Κράτος Κρύβει κάτι;

http://batraxanthropoi.blogspot.com/2021/04/2.html

Κύριοι σας Καλώ όλους να Συστρατευθεί τε και να Τηρήσετε αυτά που έχετε δεσμευθεί και έχετε Αποφασίσει κατά των Απατεώνων και Ψευτών που Καπηλεύονται τον Κόπο, τον Ιδρώτα και τον Κίνδυνο που διατρέξουμε όλοι εμείς που Υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις.
Εγώ μπορώ να παρέχω κάθε δυνατή Βοήθεια.

Έχω Στείλει για Ορισμένα Καταγγελίες στον κύριο Υπουργό Εθνικής Αμύνης στους ΑΓΕΕΘΑ, ΑΓΕΣ Δ/ΔΕΔ 

Είμαστε σε Αναμονή..


Ναύτης ΟΥΚ 65ου Σχολείου 

Γεώργιος Δρακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου