Μπάρα

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΑ SELF TEST ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ …ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ. ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

 FA4


Από απάτη στην απάτη και τίποτε άλλο, ο Κούλης και η παρέα του μέσω κι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου…

Αυτό ακριβώς έγινε –όπως σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ σήμερα και όχι όλοι οι άλλοι που έπαιξαν το αποκλειστικό δημοσίευμα μας χωρίς να βάλουν πηγή- και με την επίσκεψη που έκανε το Σάββατο μαζί με την κόρη του για να πάρουν self test από ένα φαρμακείο της Καλλιθέας. Για να στηθεί και να εξυπηρετηθεί το σόου, βέβαια, τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν ήταν πολλά. Αλλά οι άνθρωποι είναι τόσο απατεώνες που εκτός από όλα τα άλλα έκαναν και ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, χρησιμοποιώντας ένα φαρμακείο που κανονικά εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι ΚΛΕΙΣΤΟ. Ναι, δεν ήταν σε εφημερία!

Αυτό δεν το λέμε εμείς. Προκύπτει από τις επίσημες καταστάσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Όπως είναι γνωστό, τα φαρμακεία εκτός από το υποχρεωτικό κατ’ ελάχιστο καθημερινό τους ωράριο από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, λειτουργούν με πρόγραμμα εφημεριών. Και αυτό αφορά ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Ο σχετικός πίνακας με τα εφημερεύοντα φαρμακεία καταρτίζεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής –σε ό,τι αφορά το Λεκανοπέδιο- ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και ειδικότερα για κάθε δίμηνο.

Εμείς βρήκαμε λοιπόν και ξεψαχνίσαμε την επίσημη κατάσταση του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αττικής για το δίμηνο του Μαρτίου και του Απριλίου 2021. Στην κατάσταση περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα φαρμακεία ανά περιοχή και το ποιες ημέρες και ποιες ώρες θα είναι το ΚΑΘΕΝΑ ανοικτό σε αυτό το χρονικό διάστημα: καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Το φαρμακείο στο οποίο πήγαν το πρωί του Σαββάτου 10 Απριλίου ο Κούλης με την θυγατέρα του βρίσκεται συγκεκριμένα στην οδό Δαβάκη 22 στην Καλλιθέα. Το φαρμακείο ανήκει στους «Νύχα Μιχαήλ και Νύχα Γεώργιο ΟΕ». Ανατρέχοντας στην επίσημη κατάσταση του ΦΣΑ, βρίσκουμε και το φαρμακείο αυτό αλλά …βρίσκουμε και κάτι άλλο. Το φαρμακείο αυτό εφημερεύει από την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή από 8.00 έως 20.00. Δηλαδή από τις 8 το πρωί συνεχώς μέχρι τις 8 το βράδυ. Αυτό ίσχυε για όλο τον Μάρτιο, αυτό όπως φαίνεται στον επίσημο πίνακα ισχύει και για όλη τη διάρκεια του Απριλίου!
———————————–
Σύμφωνα λοιπόν με την κατάσταση εφημεριών του Φαρμακευτικού Συλλόγου ο Κούλης με τον κόρη του πήγαν σε ένα φαρμακείο που έπρεπε να είναι …κλειστό, αυτό όπως και όλα τα άλλα Σαββατοκύριακα του τρέχοντος διμήνου…

FA1

Πρόκειται για μια σκαστή παρανομία για την οποία έχει ευθύνες και το υπουργείο Υγείας αλλά και οι αρμόδιοι του Συλλόγου. Και αν τυχόν υπήρξε αλλαγή της «τελευταίας στιγμής» στις εφημερίες, για ποιο λόγο έγινε; Και σε κάθε περίπτώσε δεν είχε περαστεί στην επίσημη κατάσταση.

Είναι όμως, εξάλλου, το μόνο «περίεργο» αυτό; Όχι φυσικά. Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι τον έπιασε ειλικρινής καημός τον Κούλη από τις παρυφές του Λυκαβηττού και το Κολωνάκι να πάει στην Καλλιθέα για το self test, από την ίδια κατάσταση του ΦΣΑ βλέπουμε ότι εκεί τριγύρω -στην ίδια περιοχή της Καλλιθέας- εφημέρευαν κανονικά πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ άλλα φαρμακεία. Πώς και δεν …πήγε σε κάποιο από αυτά; Η Καλλιθέα έχει συνολικά πάνω από 60 φαρμακεία. Δηλαδή περίπου τα μισά ήταν ανοικτά.

Για παράδειγμα, το Σάββατο 10 Απριλίου ανάμεσα στα κανονικώς εφημερεύοντα φαρμακεία στην περιοχή της Καλλιθέας ήταν και τα εξής:

Δημητρακοπούλου 92 και Θησέως
Ευαγγελιστρίας 72
Αγίων Πάντων 26
Επαμεινώνδα 42
Φιλαρέτου 86
Γρυπάρη 63
Πίνδου 7 και Δοϊράνης
Χαροκόπου 61
Δημοσθένους 200
Δαβάκη 12
Ελ. Βενιζέλου 375
Δαβάκη 60
Λασκαρίδου 54
Δημοσθένους 234
Ιφιγενείας 71
Χαροκόπου 114
Δημοσθένους 42
Ελ. Βενιζέλου 318
Χαροκόπου 43
Νηρέως 17
Δημοσθένους 99
Αριστείδου 33
Χαροκόπου 8
Αραπάκη 103
Γράμμου 7
Σοφοκλέους 190
Βρυσηίδος 6
Δημητρακοπούλου 121
Σαπφούς 104
Μενελάου 94.

FA2 FA5 FA6 FA7

Αυτά στην Καλλιθέα. Την ίδια ώρα, στο κέντρο της Αθήνας -και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι και στο Σύνταγμα- δίπλα τόσο στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στο σπίτι που μένει στον Λυκαβηττό ήταν ανοικτά επίσης καμιά τριανταριά φαρμακεία…

FA3
———————————–
Το σόου που ήθελε να πλασάρει όμως ο Κούλης Χρυσός έπρεπε να είναι εντελώς και από κάθε άποψη καλά σκηνοθετημένο και προστατευμένο. Ένα σόου με το οποίο ήθελε από επικοινωνιακής πλευράς να μας δείξει βασικά ότι πάει σε μια «λαϊκή» γειτονιά. Αλλά κι αυτό για το φαίνεσθαι μόνο ήταν. Γι’ αυτό και είδαμε να έχει κατ’ αρχάς μετατραπεί από νωρίς η περιοχή γύρω από το φαρμακείο σε «φρουρούμενη ζώνη», όπου έφθασε με το πολυτελές θωρακισμένο τζιπ. Εκεί …όλως τυχαίως τον περίμεναν και οι κάμερες για να βγάλουν τα πλάνα με την κόρη του, την οποία «χρησιμοποίησε» -με πρόσχημα το άνοιγμα των Λυκείων σήμερα- ως ντεκόρ για τις δικές τους σκοπιμότητες. Κι ακολούθως για να καταγραφούν και να μεταδοθούν προπαγανδιστικά οι διάλογοι μεταξύ τους. «Ήρθαμε να πάρουμε το τεστ μας. Πώς πάνε μέχρι στιγμής οι παραδόσεις;», ρώτησε ο Κούλης τον φαρμακοποιό ο οποίος εντελώς …αυθόρμητα απάντησε πως «οι παραδόσεις επί του παρόντος σε εμάς είναι ομαλές. Η πλατφόρμα δουλεύει μία χαρά, είμαστε πάντα στο πλευρό του καθενός όποτε θέλει για διευκρινίσεις. Του τα εξηγούμε λεπτομερώς, για να έχει μία πρώτη άποψη. Από εκεί και πέρα του δίνουμε και τις οδηγίες και πάντα εδώ είμαστε, τα τηλέφωνά μας τα ξέρουν». Την ίδια ώρα που οι επίσημοι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών καταγγέλλουν μπάχαλο και φιάσκο και με τα self test που σε πολλές περιπτώσεις είναι … rapit test. Για να μην πούμε ότι με το τηλεοπτικό συνεργείο και τους παρατρεχάμενους που μπήκαν στο φαρμακείο παραβιάστηκε και η υποχρέωση –που υπήρχε εκεί και σε πινακίδα- ότι δεν επιτρέπεται να μπαίνουν μέσα περισσότερα από δύο άτομα κάθε φορά…

Δείτε εδώ την σελίδα 5 του σημερινού φύλου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας

 

Πηγή: Μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου