Μπάρα

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Θέμα με πλαστογράφηση ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ και εμπλοκή Φουρθιώτη

 

Θέμα με πλαστογράφηση ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ και εμπλοκή Φουρθιώτη

πλαστογράφηση ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ

EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ



Ανάμειξη του ονόματος του τηλεπαρουσιαστή στην αποκάλυψη πλαστογραφίας ταυτότητας μέλους της ΕΣΗΕΑ.

Μετά το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε με πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη και την προστασία που του παρείχε εδώ κι έναν χρόνο η ΕΛ.ΑΣ. ένα νέο περιστατικό με την εμπλοκή του ιδίου είδε το φως της δημοσιότητας και αξίζει περαιτέρω διερεύνησης καθώς αφορά πλαστογράφηση ταυτότητας μέλους της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento o τηλεπαρουσιαστής χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ γεγονός που το γνώριζε η πρόεδρος της Ένωσης, τουλάχιστον δύο μήνες πριν.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα το documentonews.gr το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ ενημερώθηκε από τις 9 Φεβρουαρίου ότι ο Φουρθιώτης χρησιμοποιεί ταυτότητα της ένωσης αιτούμενος μάλιστα διαπιστεύσεις σε διάφορα υπουργεία.

Στο ρεπορτάζ που παρουσιάζεται στο site της εβδομαδιαίας εφημερίδας γίνεται γνωστό πως «η πρόεδρος της ένωσης, κα Αντωνιάδου, έχει ιδιαίτερη ενημέρωση έγγραφη ενημέρωση από Φουρθιώτη στην οποία ομολογεί την πλαστογραφία πλην όμως ρίχνει τις ευθύνες στην γραμματέα του». Όπως εύλογα αναφέρει η ιστοσελίδα ενώ η ΕΣΗΕΑ βρίσκεται μπροστά σε μια υπόθεση πλαστογραφίας εγγράφου δεν φαίνεται καμία πρόθεση τα θέμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου