Μπάρα

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Τελικά οι Παπάτζες υπάρχουν Παντού. Κανείς δεν Ενδιαφέρεται.

Τελικά οι Παπάτζες υπάρχουν Παντού.


Στο Facebook υπάρχει μια Δημόσια Ομάδα με το όνομα <<ΕΦΕΔΡΕΙΑ >> που μεταξύ των Διαχειριστών είναι και ο κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος Πρόεδρος ενός εκ των Σοβαρών Συνδέσμων Εφέδρων της Γνωστής ΛΕΦΕΔ.

Σε κάποια Δημόσια ανάρτηση του κυρίου Σιδηρόπουλου διαβάζουμε μια καταγγελία που αναφέρει τα κάτωθι:

 

Φωτογραφίες, ( αποτυπώσεις Οθόνης ) στο τέλος του Άρθρου....


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα σας , μου κοινοποιήθηκε το παρακάτω και θεώρησα υποχρέωση μου να ενημερώσω την ομάδα:

Προωθημένο μήνυμα -------- 

Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.

Αρ. Πρωτ. 23898/2021 

Ημ. 5/3/2021

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

Αξιότιμοι κ.κ. Υφυπουργοί,

Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών - Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται παρακάτω διατηρεί Μητρώο Εθελοντών όπως ο Νόμος 4430/2016 ορίζει, την ευθύνη του οποίου έχει αποκλειστικά για την διαχείριση του ο Υπουργός Εργασίας και σύμφωνα με απόφαση έγκρισης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σύμφωνα πάντα με τα παραστατικά που σας παραχωρούμε, πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα E-Learning 2020-2021 που απευθύνονται σε όλες τις ομάδες πληθυσμού, στα Άτομα με Αναπηρία, όλων των ηλικιών σε όλες τις σχολικές μονάδες της επικράτειας, τους Φοιτητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στα Στελέχη Ενεργά και Μη Ενόπλων Δυνάμεων, Ειδικών και Λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας.

Την Πέμπτη 4/3/2021 ενημερώθηκα από πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο κ. Δημήτριος Πιπίκιος Επικεφαλής στον Στρατιωτικό Σύνδεσμο Ελλήνων Εφέδρων, διασύρει με συκοφαντικούς σχολιασμούς και κακόβουλα σχόλια εμένα προσωπικά αλλά και τον Εκπαιδευτή μας κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο ως "απατεώνες και πλαστογράφους" καθώς και ότι "θα μας κυνηγήσει μέχρι τον άλλο κόσμο".

Ο Φορέας μας είναι υποχρεωμένος βάσει τήρησης του Μητρώου μας να ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα το Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για όλες τις επικαιροποιημένες και νέες συνεργασίες μας με άλλους φορείς για να γνωρίζει την δυναμική των Εθελοντών για περιπτώσεις κρίσεων όποτε κριθεί αναγκαίο από τον κρατικό μηχανισμό να κληθούν χωρίς να έχουν ρόλο πρώτης απόκρισης αλλά επικουρικό.

Ως εκ τούτου έχει εκδώσει ταυτότητες δείγμα των οποίων ακολουθεί παρακάτω σύμφωνα με τις οποίες ορίζεται ο ρόλος και η αρμοδιότητα του εθελοντή σύμφωνα και με το άρθρο 713 επ./α.κ.

Γι αυτούς τους σαφείς λόγους διατηρούμε αυστηρά στο αρχείο μας όλα τα προσωπικά δεδομένα των μελών και στελεχών μας στην επικράτεια με ειδική έγκριση της GDPR, για όσο διάστημα απαιτείται για τις εκδόσεις βεβαιώσεων πιστοποίησης τηρώντας αυστηρά τις πληροφορίες προσωπικών τους δεδομένων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και αφού ελέγξετε και επεξεργαστείτε τις πληροφορίες μας και λόγω του ότι ο κ. Πιπίκιος καθημερινά μας διαβεβαίωνε ότι ως Εθνοφυλάκη βρισκόταν με στελέχη του σε συχνά ραντεβού με το ΓΕΣ και ο οποίος σύμφωνα επίσης με τα παραστατικά που ακολουθούν το καλοκαίρι του 2020 ζήτησε την βοήθεια και συμβολή μου στην ένταξη του Μητρώου μας με την δικαιολογία ότι έχει και ο συγκεκριμένος Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων λάβει μητρώο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Στην έρευνα μου που ακολούθησε για διασταύρωση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι δεν έχει λάβει ουδέποτε μητρώο από την ΓΓΠΠ, αλλά ούτε και καταστατικό εγκεκριμένο από πρωτοδικείο η άλλον αρμόδιο κρατικό φορέα. Τα αρχεία του διατηρώ και σας τα επισυνάπτω προς ενημέρωση σας.

Τέλος σας ενημερώνω ότι εξέδιδε ταυτότητες του φορέα μας και εισέπραττε και αποσπούσε στο όνομα του Φορέα μας από τα μέλη του το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ ανά ταυτότητα με την σφραγίδα του φορέα μας και το λογότυπο της πολιτικής προστασίας και του υπουργείου εργασίας η οποία έχει εγκριθεί όπως φαίνεται και στα στοιχεία μας αποκλειστικά για τον φορέα μας, σφραγίζοντας τα με την σφραγίδα του ΣΣΕΕΦ στον οποίο είναι επικεφαλής.

Μετά την ενημέρωση που είχα έστειλα ενημερωτικό μήνυμα διαγραφής τους από τον φορέα μας στον ίδιο και την γενική του γραμματέα κ. Ψύλλια Σταυρούλα η οποία αποχώρησε γι αυτούς τους λόγους από τον ΣΣΕΕΦ αλλά μου απέστειλε απαντητικό εμαιλ.

Αναρτήθηκε και δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανακοίνωση και οφείλουμε να το γνωστοποιήσουμε σε όλες τις ομάδες και συνδέσμους - συλλόγους Εφέδρων προκειμένου να λάβουν γνώση και να μην πέσουν θύματα από επιτήδειους. Δυστυχώς στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τις Ένοπλες Δυνάμεις από την έναρξη μας βρσικόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για όλα τα παραπάνω και με όλο το σεβασμό που νιώθουμε προς το πρόσωπο σας δεν μπορούσαμε να αμελήσουμε τις ενέργειες μας προς όλους εσάς.

Στο τελευταίο επισυναπτόμενο θα βρείτε το μη θεωρημένο Καταστατικό του ΣΣΕΕΦ που σύμφωνα με εκτίμηση μας θα έπρεπε να έχει επάνω τα ανάλογα αποδεικτικά παραστατικά αλλά και δεν υπάρχει έως σήμερα δημοσιευμένο στο Πρωτοδικείο.

Επίσης επισυνάπτω και το απαντητικό εμαιλ της Γενικής Γραμματέως που επιβεβαιώνει τα 10 ευρώ αλλά για δική τους ταυτότητα πράγμα το οποίο δεν ισχύει διότι τις παραχωρήσαμε όπως σε όλους τους εθελοντές μαζι με τα επίσημα έγγραφα μας δωρεάν!

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να μην συνεχιστεί η όποια δράση του ΣΣΕΕΦ με κρατικές ή άλλες αρμόδιες υπηρεσίες. 

Με ειλικρινή εκτίμηση

Ξένια Γεωργιάδου

Πρόεδρος ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. 

Τηλ. Επικοινωνίας 6907362758

6933398991 (Νικόλαος Δουλάμης) Διευθυντής Εκπαίδευσης

 

 

Μέσα σε όλα αναφέρει η κυρία Ξένια Γεωργιάδου δεν υπάρχει Έγκριση του Σωματίου ΣΣΕΕΦ και διάφορα άλλα που προφανώς είναι και Ποινικά κολάσιμα. 

Φυσικά εγώ θα το προχωρήσω Λίγο το θέμα και σε μια άλλη Διάσταση.
Της Ασυδοσίας των Σωματίων Αναγνωρισμένων η όχι.

Και της Ασυδοσίας μεμονωμένων Εφέδρων.

Δεν είναι Δυνατόν να Επισκέπτονται Έφεδροι ( Πολίτες ) ως Σωματείο και μάλιστα μη Αναγνωρισμένο τον Υπουργό στο γραφείο του και να Φορούν Μπερέ με Εθνόσημο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Ποιός τους Κάλεσε εκεί η, ποιός Ενέκρινε την Επίσκεψή τους;
Μήπως οι Υπεύθυνοι του γραφείου του κυρίου Υπουργού θα έπρεπε να είχαν Ενημερώσει τους Επισκέπτες να Αφαιρέσουν τα Εθνόσημα από τα Μπερέ τους και να είχαν Προστατέψει τον κύριο Υπουργό από αυτήν την Απαράδεκτη Εικόνα.
Και το άλλο, δεν είναι Δυνατόν Έφεδροι ( Πολίτες ) να κάνουν βόλτες στα βουνά και να φορούν Μπερέ με Εθνόσημο όπως προκύπτει από Δημόσιες φωτογραφίες του Σωματίου..

Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούν κάποιοι.
Πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι να υποστούν Κυρώσεις.


Μου Θύμισε την Ιστορία με τον Παπάτζα Αλέξανδρο Παπαδόπουλο από τον Βόλο που με Πλαστογραφημένα Πτυχία απέσπασε από τον πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγό Χρήστο Μανωλά 3 Αλεξίπτωτα MC1

 




 

Η τον άλλον τον Λευτέρη Γαβρίλα που τον είχε καλέσει ο Ταξίαρχος που είναι Υπεύθυνος για τους Εθνοφύλακες όπως έχω πληροφορηθεί κύριος Κίμων Κωστής στην Κοπή της Πίτας του ΓΕΣ και αυτός πήγε με παραλλαγής στολή και διακριτικά Βατραχανθρώπου που δεν είχε καμία σχέση.


 


Η τον άλλον που έχει Τιμηθεί από Δήμους και Λέσχες ως ο ένας από του τρεις Επιζώντες εκ των τριάντα επτά ( 37 ) Βατραχανθρώπων που Πήγαν και Πολέμησαν στην Κύπρο!!!!!!.
Άρα το Ελληνικό κράτος μας Κρύβει 34 Νεκρούς ακόμα στην Κύπρο και Μάλιστα Βατραχανθρώπους. Είναι Δυνατών;




 

Η τον άλλον τον κύριο Παρασκευά Λιακάκο πρώην!! Ανθυποπλοίαρχο ( όπως Δηλώνει ) του Πολεμικού Ναυτικού που Ισχυρίζεται ότι Παραιτήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό γιατί δεν Υπέγραψε για τις Μετατροπές που είχε Υποστεί το Ελικόπτερο των Ιμίων και γι' αυτό κατέπεσε. Και στο Προφίλ του να έχει Σοβαρά ονόματα Στρατηγών και Ναυάρχων και να του πατάνε Like!!!! σε αυτού του είδους αναρτήσεών του!!!
Μάλιστα ο Συγκεκριμένος Ανελλιπώς Παρελαύνει με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων με τα σχετικά Διακριτικά Βαθμού κλπ.



Αυτή είναι μιά υποβρύχια φωτογραφία της Ανέλκυσης του Ελικοπτέρου των Ιμίων. Που την βρήκε ο κύριος Λιακάκος;


Κάποτε θα Πρέπει να Σοβαρέψει το θέμα γιατί στις Ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης γίνεται ο Χαμός. 

Ορισμένα Θέματα είναι Εθνικά Επικίνδυνα η Ηθικά Απαράδεκτα και άλλα είναι για γέλια αλλά σε κάθε Περίπτωση αυτό δεν μπορεί να Συνεχιστεί.


Αν δεν Ενδιαφερθεί ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης ποιος θα Ενδιαφερθεί.

Μην τα Θεωρείτε όλα Ασήμαντα. 

 

Γεώργιος Δρακόπουλος 

Έφεδρος Βατραχάνθρωπος του 65ου Σχολείου  

 



Και τελικά όλοι να τριγυρίζουν από εδώ και από εκεί Φορώντας και Εθνόσημο και δεν Μπορεί κανείς να Ασχοληθεί με αυτό το Ρεζιλίκι.

Το Εθνόσημο κύριοι είναι Ιερό..
Αν κάποιος Ενδιαφερθεί μπορώ να του Προσκομίσω τεράστιο Αρχείο με παραβατικές Συμπεριφορές..

Μπορεί κάποιος να μας πεί, που Υπηρετεί η κυρία; !!!!!!!



Φανταστείτε αυτές τις φωτογραφίες να τις βλέπουν οι Γείτονες μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου