Μπάρα

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ: ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

vaxevanis

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, χθες με άρθρο του έριξε «βόμβα» σχετικά με την ύπαρξη συμβολαίου θανάτου εναντίον του, το οποίο όπως υποστηρίζει το έκλεισε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Τώρα πηγές της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να επιβεβαιώνουν μέρος των λεγομένων Βαξεβάνη, καθώς σύμφωνα με όσα δημοσιοποιεί η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, οι αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υποστηρίζουν ότι από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε συσχέτιση της καταδίωξης στην Εκάλη με τα καταγγελλόμενα Βαξεβάνη για την υπόθεση Φουρθιώτη.

Ο κ.Βαξεβάνης είχε καταγγείλει, μεταξύ άλλων, πως οι άνδρες που πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. στην Εκάλη με καλάσνικοφ τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ήταν εκείνοι που θα «εκτελούσαν» το συμβόλαιο που έκλεισε ο παρουσιαστής εναντίον του.

Σημειώνεται ότι οι δράστες της συμπλοκής με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. είχαν πετάξει στο σημείο ένα σακίδιο το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και, κατά πληροφορίες, από την εξερεύνηση προέκυψαν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Ο κ.Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί μεσοβδόμαδα τα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, που έχει αναλάβει την έρευνα για την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του, η οποία ο κ.Βαξεβάνης υποστηρίζει ότι ήταν «στημένη» από τον ίδιο τον παρουσιαστή και πως πληροφοριοδότης τον είχε ενημερώσει πως πήγαινε «πακέτο» με το συμβόλαιο εναντίον του, πριν αυτή συμβεί.

Υπενθυμίζουμε πως η εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες Βαξεβάνη, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή για αύξηση της φρουράς του δημοσιογράφου.

Όλα αυτά φέρνουν πιο κοντά την επιβεβαίωση του σημερινού εξωφύλλου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που, σε συνδυασμό με τις καταγγελίες Βαξεβάνη, προκάλεσε την αντίδραση εισαγγελέα.

exofillo24-4

Πηγή: Μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου