Μπάρα

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Παπάτζες ΠΑΝΤΟΥ.

 Παπάντζες Παντού, και όταν λέμε Παντού Εννοούμε Παντού...


 

ο Νούμερο ένα είναι το Νούμερο ο Λευτέρης Γαβρίλας που κλήθηκε από τον εν ενεργεία Ταξίαρχο κύριο Κίμων Κωστή υπεύθυνο για την Εθνοφυλακή στην Κοπή της Πίτας στο Πεντάγωνο και παρουσιάστηκε ως Βατραχάνθρωπος Εξαπατώντας εν γνώση του Ταξιάρχου τους υπόλοιπους Αξιωματικούς.
Ποτέ δεν Υπήρξε Βατραχάνθρωπος, και προφανώς ούτε Αλεξιπτωτιστής.

και όταν ενημερώθηκε ο κύριος Ταξίαρχος από εμένα αντί να Διαγράψει τον Απατεώνα και να τον μπλοκάρει στο facebook, Διέγραψε εμένα και με μπλοκάρισε, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να έχει τις φωτογραφίες του. 




ο Νούμερο δύο είναι το άλλο Νούμερο ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος που Εξαπάτησε τον Στρατηγό Χρήστο Μανωλά με πλαστογραφημένα Πτυχία Βατραχανθρώπου και Αλεξιπτωτιστή Ελευθέρας Πτώσεως και του Απέσπασε 3 αλεξίπτωτα MC 1 που όπως λέει είναι πλήρως Λειτουργικά και κάνουν άλματα από Πολιτικό αεροσκάφος.



ο Νούμερο τρία είναι το Νούμερο ο Παρασκευάς Λιακάκος που τον χρησιμοποιεί ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων στις Παρελάσεις με διακριτικά του Βαθμού του Ανθυποπλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού που ποτέ δεν ήταν.
Ένα Νούμερο που είναι Εθνικά Επικίνδυνο που Συκοφαντεί με Ύποπτες Δηλώσεις την Αξιοπιστία του Πολεμικού Ναυτικού.

Και επειδή Νούμερα υπάρχουν Πολλά θα γράψουμε για άλλο ένα για σήμερα..





ο Νούμερο τέσσερα είναι ο Αισχρός Ψεύτης και Θρασύς Μανώλης Λούβαρης που πλασάρεται ως Διοικητής των Βατραχανθρώπων με Πολλές Περγαμηνές και Βραβεύσεις χωρίς Ποτέ να έχει περάσει από την ΜΥΚ

 

Λόγο των Εκατοντάδων Αποτυπώσεων Οθόνης, φωτογραφίες και δημοσιευμάτων δημοσιεύουμε μιά δυό από κάθε Νούμερο.


Υπάρχουν Καταγγελίες που έχουν πάρει τον Δρόμο τους.


Έφεδρος Βατραχάνθρωπος του Π.Ν. 

Γεώργιος Δρακόπουλος 65ο Σχολείο Υ/ΚΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου