Μπάρα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Αστικός Πόλεμος: Οδηγίες Αντιμετώπισης Εξέγερσης των ΛΑΘΡΟ

diavata_art_new

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Έλληνας Πολίτης είναι να αποκτήσει Συνείδηση Ασφαλείας.!!
Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μια μεγάλη κρίση.

Για αυτό πρέπει να έχετε ένα Μοντέλο Διαχείρισης Κρίσης…το οποίο αποτελείται ..

1) από την Διοίκηση,
2) τον Έλεγχο,
3) τον Συντονισμό, και
4) την Επικοινωνία.

Όσο υπάρχει το μοντέλο αυτό διαχείρισης της κρίσης, θα υπάρχει αποτέλεσμα , όσο δεν είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα της διαχείρισης της κρίσης δεν θα είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα .
Το Μοντέλο Διαχείρισης της Κρίσης τι κάνει δηλαδή… εντοπίζει την κρίση, την απομονώνει και την διαχειρίζεται.
Βέβαια η πρόληψη και ο σωστός σχεδιασμός είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.
Οι συνετοί άντρες πριν γίνουν τα δυσμενή γεγονότα , προνοούν ώστε να μην γίνουν.!!
Είναι καλύτερα ένας ομαδικός τρόπος αντιμετώπισης μια τέτοιας κατάστασης, είναι καλύτερα από το να τις χειριστεί κανείς μόνος του.
Άρα λοιπόν η οργάνωση πρέπει να ξεκινά μέσα από τις γειτονιές μας , όταν συμβεί κάτι θα πρέπει να έχετε συμφωνήσει να μαζευτείτε στο πιο ασφαλή κτήριο της γειτονιάς, στην πιο ασφαλή πολυκατοικία της γειτονιάς, και από εκεί όλοι μαζί να αντιμετωπίσετε το συμβάν μέχρι οι αρχές να επαναφέρουν την τάξη.
Οπότε ένας άνθρωπος με την σκέψη της αντιμετώπισης της κρίσης θα πρέπει να έχει πάντα έτοιμο στο σπίτι του έναν σάκο άμεσης παραλαβής .
Τι θα έχει ο σάκος μέσα;; Τι μπορεί να έχει ένας σάκος επιβίωσης;; Εκτός από αυτό θα πρέπει να ξέρετε τους γειτόνους δίπλα σας, ποιος είναι γιατρός, ποιος είναι απόστρατος, ποιες είναι οι ειδικότητες των ανθρώπων γύρω σας;;
Πλησιάζουμε εξειδικευμένους γείτονες και μιλάμε για πλάνα διάσωσης.
Η λύση είναι δίπλα σας, κοντά σας αρκεί να την αναζητήσετε με τον σωστό τρόπο .
Η κάθε γειτονιά πρέπει να γίνει ένα φρούριο προστασίας του Ελεύθερου Πολίτη .
Αν γίνει αυτό στην γειτονιά σας, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει αν λειτουργήσουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ οι γειτονιές σε επίπεδο ασφαλείας.!!

Όπως μια Κυψέλη…κάθε κύτταρο της Κυψέλης είναι και η κάθε γειτονιά.
Το σκεπτικό όλων μας δεν πρέπει να είναι οι δρόμοι διαφυγής, αλλά το ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, την πόλη σας, την γειτονιά σας .
Διότι το σκεπτικό των ισλαμοπιθήκων είναι το πως ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα το κέντρο διοίκησης όλης της χώρας, αν πέσει η Αθήνα κομματιάζουν την Ελλάδα.!!


Το μεγάλο «παιχνίδι» θα παιχθεί στην Αθήνα, για αυτό μαζεύουν τόσους πολλούς ισλαμιστές εκεί. Αν εμείς κρατήσουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας και δεν την καταλάβουν οι ισλαμιστές, τις πρώτες 2-3 ημέρες των γεγονότων…τότε αυτοί την έχουνε πατήσει.
Διότι εμείς δεν έχουμε που να πάμε, είναι το σπίτι και η πόλη μας, αλλά δεύτερον φεύγει ο πανικός . Αυτοί βασίζονται στον ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ πρώτα από όλα , και άμα φύγει ο πανικός μετά μπορείς να αντιδράσεις , και μπορεί να επέμβουνε και οι δυνάμεις του Στρατού.
Άρα οι πολίτες για να μην έχουνε μεγάλες απώλειες πρέπει να ξέρουν ότι πρέπει να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. Πως μπορεί να γίνει αυτό.
Κατ’ αρχήν δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχετε όπλο .
Ποιο είναι το νόμιμο όπλο που μπορεί να έχει κανείς..μια καραμπίνα .
Το δεύτερο είναι να έχετε έναν ικανοποιητικό αριθμό σε φυσίγγια , ένα οικονομικό νούμερο για να έχετε είναι 400-500 φυσίγγια , και δεν πρέπει κανείς να πανικοβάλλεται και να κάνει σπατάλη πυρομαχικών.Μετά από άλλα θύματα (ισλαμοπιθήκια) θα βρει κανείς και πολεμικά όπλα.
Οι άντρες μπορούν να τα δουλέψουνε, οι γυναίκες όσες δεν θέλουν να κρατήσουν όπλα , η δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά, μπορούν να υποστηρίξουν τους άντρες τους .
Παράδειγμα ένας άντρας θα πρέπει να μάθει στην γυναίκα του πως γεμίζουν ένα όπλο, πως να του φέρνει πυρομαχικά και πως να μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες.
Ακόμα και τα παιδιά άνω των 8 ετών θα πρέπει να μάθουν να γεμίζουν ένα όπλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.!!
Επίσης πολύ σημαντικό θα πρέπει για 15 μέρες να έχετε τρόφιμα για ζήσετε, ξηρά τροφή…όταν δεν θα υπάρχει ρεύμα να έχετε ένα γκαζάκι για να ετοιμάσετε κάτι για να μπορέσετε να επιβιώσετε.
Επίσης αναγκαίο είναι ένα μικρό φαρμακείο όχι μόνο για κάποιο τραύμα, αλλά διότι αν κάποιος είναι ασθενής, έχει ανάγκη από κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο , αποκλείεται να βγεις έξω στο φαρμακείο για να το βρεις.!!
Οπότε έτσι κανείς και την ζωή του σώζει, και το σπίτι του, και την χώρα του σώζει.
Ψυχραιμία χρειάζεται και να μην διστάσει κανείς να πατήσει την σκανδάλη όταν έρθει η ώρα, διότι ο δισταγμός του είναι ο…θάνατος του.!!

Πρώτα από όλα ΔΕΝ πρέπει να φύγουμε από τα σπίτια μας.!
Όποιος τολμήσει να πάρει τους δρόμους είναι ΝΕΚΡΟΣ.!!
Όποιος πάρει το αυτοκίνητο και πάει στην επαρχία είναι ΝΕΚΡΟΣ , διότι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί ,θα εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο αυτός και η οικογένεια του , και θα είναι ΓΥΜΝΟΣ , και εκεί θα τον σφάξουν σαν κατσίκι.!!
Δεν πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας , θα πρέπει να φυλάξετε τα σπίτια σας , το σπίτι είναι το κάστρο σας.
Θα πρέπει να συννενοηθείτε και με τους γειτόνους , και με τα άτομα στην πολυκατοικία σας και με τα άτομα στην γειτονιά σας.
Αν δεν πέσει το σπίτι σας (δεν μπούνε μέσα) δεν πέσει η πολυκατοικία , δεν πέσει η γειτονιά…αυτοί είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.
Δεν έχουν που να πάνε , διότι αν δεν μπούνε μέσα στο σπίτι σας, στην πολυκατοικία είναι υποχρεωμένοι να κινούνται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.


Στον δρόμο είναι..ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ για εμάς.!!
Άρα αν δεν μπούνε στην περιοχή σας, εσείς την γλιτώσατε και αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλύτερα όπλα από τα δικά σας, θα έχουν χειροβομβίδες ,αλλά η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα έχει λιγότερες ΑΠΩΛΕΙΕΣ από το να βγείτε στους δρόμους η να μην αμυνθείτε καθόλου.
Για αυτό βρείτε τα κατάλληλα άτομα στην γειτονιά σας, εδώ μιλάμε για έναν απόστρατο που ξέρει πως να σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε υπεύθυνο για να σας οργανώσει την άμυνα της περιοχή σας…συνεννοηθείτε μαζί τους.
 Μην ακούτε τον κάθε παπάρα ανίδεο που γράφει το κοντό και το μακρύ του στο διαδίκτυο…εδώ χρειάζεστε έναν απόστρατο αυτός θα σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε επικεφαλής να σας οργανώσει στην περιοχή σας.
Από τους ίδιους από εσάς θα βγούνε και τα στελέχη.
Ποιος θα κάνει τον ρόλο του Λοχαγού, ποιος θα κάνει τον ρόλο του Υπολοχαγού και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό σχέδιο να σας δοθεί από πουθενά γιατί έχετε αρκετό μυαλό όταν θα βρεθείτε κάτω από τέτοιες συνθήκες να δείτε πόσο γρήγορα θα δουλεύει το μυαλό σας .


Μην τον υποτιμάται τον εαυτό σας.
Το πιο ισχυρό όπλο του μαχητή είναι το ΜΥΑΛΟ του…κανένα άλλο όπλο.
Αν λοιπόν εσείς δείτε τα πλεονεκτήματα της περιοχής σας, του σπιτιού σας, της γειτονιάς σας , τα μειονεκτήματα που πρέπει να φυλάξετε , ποιοι είναι οι δρόμοι εισόδου, ποιοι είναι οι δρόμοι διαφυγής , ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΤΕ , πως θα φυλάξετε τα ΚΑΦΑΟ του Ο.Τ.Ε, διότι τον Ο.Τ.Ε θα τον φυλάξουν οι αστυνομικοί ,τα ΚΑΦΑΟ δεν θα τα φυλάξει κανένας , αυτά θα τα φυλάξετε εσείς , αν όμως τα διαλύσουν τα καταστρέψουν οι ισλαμιστές εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα , μπορεί το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο να δουλεύει , αλλά εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα.
Πρέπει να φυλάξετε τους μετασχηματιστές, διότι δεν θα έχετε ρεύμα , πρέπει να φυλάξετε το νερό που πίνετε .
Αυτά πρέπει να τα φυλάξει η κάθε γειτονιά.
Μόνο έτσι θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε και να έχετε τις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
Αυτά όμως φυλάγονται με όπλα…ούτε με σφεντόνες, ούτε με καλές προθέσεις.
Και όποιος αυτή την στιγμή παίζει τον ρόλο του ανθρωπιστή είναι…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι να εξοπλιστούμε να πάρουμε όλοι από ένα τουφέκι , δεν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση διότι αν βάλει κανείς μέσα σε μια καραμπίνα εννιάβολα (το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση) αυτό έχει διασπορά ,ίσκιο να δείτε και να πυροβολήσετε θα τον πετύχετε , δύο βόλια να τον πάρουνε μικρά αυτό τον έχει βγάλει εκτός μάχης.!!!
Άρα λοιπόν αυτό το όπλο είναι όπλο για οδομαχίες…ούτε το Καλάσνικοφ είναι όπλο για οδομαχίες ούτε κανένα άλλο από τα άλλα τα πολεμικά.



Φροντίστε λοιπόν να οπλιστείτε είναι το κυριότερο όλων που έχετε να κάνετε.


Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας από εσάς θα πρέπει να πάρει κάποια μέτρα πρόληψης όπως :

– Επαγρύπνηση γειτόνων.
– Αναγνώριση της γειτονιάς του.
– Ενίσχυση της οικίας του (με υλική ασφάλεια π.χ κλειδαριές,φράχτες,τοίχοι,φωτισμός,πυρόσβεση,σκύλοι φύλακες, συναγερμός κ.λ.π) .
Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε οπτική αναχαίτιση στόχου .
Οπότε γινόμαστε υποψιασμένοι στην ασφάλεια , λειτουργούμε ομαδικά και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε τα απρόβλεπτα στοιχεία.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση ασύμμετρου όπλου, έχουμε το φαινόμενο μαζοψυχής ..εκεί ο όχλος αντιδρά ασύμμετρα και αψυχολόγητα , σε αυτό το σημείο η ασφάλεια είναι συνάρτηση 3 βασικών Πυλώνων :
1) Απειλή…ΠΟΙΟΣ την κάνει
2) Περιβάλλον..ΠΟΥ γίνεται
3) Συνείδηση Ασφαλείας Εμπλεκομένων …δηλ. με ΠΟΙΟΥΣ έχουμε να κάνουμε .


Κεφάλαιο Ύποπτο Άτομο

Ύποπτο άτομο είναι το άτομο που δημιουργεί υπόνοιες ότι διέπραξε η πρόκειται να διαπράξει αξιόποινη πράξη.
Η ότι μεταφέρει κάτι παράνομο. Αντιληφθείτε τα ύποπτα άτομα γύρω σας , να σκέφτεστε με συνείδηση ασφαλείας π.χ τι μπορεί να κάνει , τι επιπτώσεις θα έχει , τι μέτρα μπορείτε να πάρετε. Ακόμα και τα μεγάλης ηλικίας άτομα μπορούνε να προσφέρουν, δεν έχει σημασία που δεν μπορούνε να κρατήσουν όπλο.
Σας πληροφορώ ότι είναι το καλύτερο Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης , όσοι ηλικιωμένοι κάθονται στο σπίτι, στο παράθυρο και παρακολουθούν τα πάντα στην γειτονιά.!!
Μπορούν να βλέπουν και να εξετάζουν στην γειτονιά και τι και ποιος μπαίνει και βγαίνει.
Αυτοί έχουν την καλύτερη πληροφόρηση, αλλά μπορούν να κάνουν και την ανάλυση, διότι γνωρίζουν πολύ καλά την γειτονιά και τα άτομα που ζουν στην περιοχή.

Παράδειγμα να πουν….»είδα κάποιον ύποπτο…τον είδα να κάθεται εκεί…» αυτό το κάθεται εκεί, θέλει μεγάλη προσοχή διότι μπορεί να έχουνε βάλει εκρηκτικά.!!

Και ξαφνικά όταν θα γίνει το μπαμ, να αρχίσουν να σκάνε δεξιά αριστερά και να μην ξέρουμε από που μας ήρθε.

Οι παγιδεύσεις που κάνανε όταν φεύγανε από τα χωριά στην Συρία οι ισλαμιστές, θα πρέπει να τις έχουμε καλά στο μυαλό μας , διότι αυτό θα το κάνουν και εδώ αν δεν το έχουν κάνει κιόλας.


Υ.Γ Για όσους έχουνε ισλαμιστές ενοικιαστές μέσα στις πολυκατοικίες σας, ειδικά αυτό αφορά την Αθήνα….με το πρώτο μπαμ που γίνεται αυτοί που έχουν όπλα στην πολυκατοικία, 2-3-5 όσοι είναι πάνε και συλλαμβάνουν τους μουσουλμάνους ενοικιαστές , δεν χρειάζεται να τους δέσετε , και τους γδύνεται τσιτσίδι…και τους αφήνεται μέσα στο διαμέρισμα παίρνοντας τους όλα τα ρούχα.

Ο μουσουλμάνος ΓΥΜΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ…αν τον δέσεις μπορεί να κόψει με τα δόντια του και το δάχτυλο και το χέρι του για να φύγει , αλλά εάν είναι ΓΥΜΝΟΣ δεν θα φύγει ποτέ έξω.!!


Πηγή: zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου