Μπάρα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ .

  
Γράφει ο Λύκαστρος :

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το γεγονός πως την τελευταία 5ετια έχουν μπει στη χώρα πάνω από 1 εκατομμύριο λαθροέποικοι ..Τα νούμερα που σας πουλάνε δεξιοί και αριστεροί έρχονται και διαψεύδονται από την ίδια την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ. Δείτε τα νούμερα στον άνωθεν πίνακα. Τώρα θα μου πείτε ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.!! Βέβαια το πραγματικό νούμερο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο . Από αυτούς Ελληνικό ΑΜΚΑ έχει πάρει το 95%, Ελληνικό ΑΦΜ το 74%. Σε προγράμματα ανεργίας έχει ενταχθεί το 35% ...Μόλις το 6% έχει τραπεζικό λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα . Ο διεθνής μεταναστευτικός οργανισμός αναφέρει επίσης πως 161.000 άτομα έχουν μπει σε πρόγραμμα στέγασης, ενώ αυτή την στιγμή είναι μισθωμένα 4.584 ακίνητα για αυτή την δουλειά.


Από το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ παίρνουμε και άλλη μια πληροφορία. Βάση του προγράμματος έχουν δημιουργηθεί 25.000 θέσεις στέγασης ...Πάμε τώρα σε κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον.Ένα παιδί που γεννιόταν στον Ελλαδικό χώρο από ξένους γονείς, βάση του νόμου που ίσχυε έως το 2017, για να μπορέσει να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα θα έπρεπε να φοιτήσει σε εξαετές Ελληνικό Δημοτικό σχολείο. Διαφορετικά δεν ...
Με την αλλαγή του νόμου από τους Συριζαίους από το 2017 και μετά, ένα παιδί για να πάρει Ελληνική υπηκοότητα ΑΡΚΕΙ να εγγραφεί και ΜΟΝΟ να εγγραφεί ,σε δομές υποδοχής μεταναστών για εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας.....

Πάμε και στο τραγικό του πράγματος ....
Βάση του προγράμματος Reframe του οργανισμού μεταναστευτικής πολιτικής, ΑΝ ένας λαθρομετανάστης δηλώσει και ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙ , πως :
α) Έχει υποστεί σεξουαλική βία
β) Είναι εξαρτημένος από ουσίες
αυτόματα εντάσσεται στο πρόγραμμα reframe και θεωρείται πρόσφυγας, παίρνοντας :
1) άσυλο
2) Προπληρωμένη κάρτα ....

 Η Ελλάδα έχει παραδοθεί εξολοκλήρου στις πολιτικές των μεταναστευτικών οργανισμών και MKO. Δεν μας ανήκει.

  
Σύμφωνα με στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ το 5% των μεταναστών που έρχονται στην χώρα μας και από την αρχή του έτους έως σήμερα ανέρχονται στους 2515 είναι παλαιστίνιοι..Δεν άκουσα όμως κανένα αλληλέγγυο και αριστερό να κατηγορεί για την φυγή αυτών των ανθρώπων από την πατρίδα τους τα εγκλήματα του Ισραήλ.
 Δεν άκουσα κανένα δεξιό υπερπατριώτη να μιλά για αυτό το έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού. Αλλά ξεχάσαμε τώρα πλέον αριστεροί και δεξιοί κάνουν business με τα πετρέλαια μαζί τους..Όσο για τις αλληλέγγυες ψυχοπονιάρες ΜΚΟ είδαμε ποιος τους χρηματοδοτεί..αυτοί που επιζητούν την εκκένωση της μέσης Ανατολής για να κάνουν το μεγάλο Εβραϊκό κράτος..

 Είπαμε, τα πολιτικά και επιχειρηματικά λαμόγια χρειάζονται φτηνό κρέας για τα μαγαζιά τους. Αλλά από πίσω είναι  οι Εβραίοι εμπροσθοφυλακές σε αντικατάσταση των Γύφτων, για να περνάνε απαρατήρητοι αυτοί και η διαλυτική επίδραση που ασκούν στις δυτικές κοινωνίες. .


Πηγή: zeys-elaynon.blogspot.com 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου