Μπάρα

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

«ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974» Τελεσίδικη καταδίκη στους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ του προέδρου Νίκου Αργυρόπουλου.





Αθήνα, 6 Μαρτίου 2019

Την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, συζητήθηκε στο Ε΄ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (σε 2ο βαθμό) η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, που είχε υποβάλει από το έτος 2012 ο Νικόλαος Αργυρόπουλος, κατά των:

Παναγιώτη Αφάλη, Προέδρου του Συλλόγου «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74»
Δημητρίου Σπανογιάννη, Προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΔΥΚ 1974»
Δημητρίου Βλαστάρη, Αντιπροέδρου του Συλλόγου «ΕΛΔΥΚ 1974»

μετά από έφεση που είχαν ασκήσει οι ανωτέρω κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής σε βάρος τους απόφασης από το Α΄ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης ακροαματικής διαδικασίας απεδείχθη ότι όλα όσα διέδιδαν οι τρείς κατηγορούμενοι σε βάρος του Ν. Αργυρόπουλου από το έτος 2012 ήταν ψέματα, που τα διέδιδαν με δόλο και με σκοπό να βλάψουν την Τιμή και την Υπόληψή του.
Συγκεκριμένα, οι τρείς κατηγορούμενοι από το έτος 2012 με επιστολές τους σε Δημόσιες Αρχές, Κρατικούς φορείς, Φορείς τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτικά πρόσωπα, Συλλόγους, Εφημερίδες, Ιστολόγια, πλήθος κόσμου και με εκατοντάδες αναρτήσεις τους στο Διαδίκτυο, διέδιδαν πληροφορίες περί δήθεν:
Ø Χρηματισμού του Ν. Αργυρόπουλου με ποσά «500.000 – 2.000.000 €»,

Ø Ανυπαρξίας του Συλλόγου «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974»,

Ø Εξαπάτησης από τον Ν. Αργυρόπουλο Δημοσίων Αρχών, Κρατικών φορέων, Πολιτικών προσώπων, Συλλόγων, Εφημερίδων κ.λπ., με σκοπό να αποκομίσει ίδιον όφελος,

Ø Δωρεάν μετάβασης - επιστροφής και φιλοξενίας του στην Κύπρο με έξοδα του Ελληνικού και Κυπριακού Δημοσίου,

Ø Έκδοσης ταυτοτήτων νοσηλείας συμπολεμιστών του σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία,

Ø Ανάμιξής του στα εσωτερικά άλλων Συλλόγων,

Ø Ανέγερσης πλαστών μνημείων και συμμετοχής του σε ανέγερση πλαστών μνημείων,

Ø Αποκόμισης ιδίου οφέλους από συμμετοχή του σε διάφορες δραστηριότητες (ομιλίες, συνεντεύξεις, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.).

Το ΕΦΕΤΕΙΟ με ομόφωνη απόφασή του έκρινε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ότι και οι τρείς κατηγορούμενοι είναι ένοχοι κατά το Κατηγορητήριο, διότι αν και γνώριζαν πως ΟΛΑ αυτά ήταν ΨΕΜΑΤΑ, εν τούτοις αυτοί τα διέδιδαν με δόλο και με σκοπό να βλάψουν την Τιμή, την Υπόληψη και την Προσωπικότητα του Ν. Αργυρόπουλου και επέβαλε  ποινή φυλάκισης τριών μηνών στον καθένα.



Το Δελτίο Τύπου Από << ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974 >>



  




Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Αφάλης είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κομάντος 74 που σε λόγο του τον Ιούλιο του 2015 στο Μάλεμε είχε Χαρακτηρίσει τον Αείμνηστο Θανάση Ζαφειρίου Τραυματία Προ Πολέμου.
Ο οποίος όπως είναι γνωστό ήταν ο μοναδικός διασωθείς από το Νοράτλας ΝΙΚΗ-4 το οποίο καταρρίφθηκε από φίλια πυρά στη Μακεδονίτισσα, ενώ προσέγγιζε το αεροδρόμιο της Λευκωσίας για προσγείωση.
Σκεφτείτε ότι αναγκάστηκαν να του κλείσουν το ρεύμα στην Μικροφωνική για να σταματήσει..
Χολή σε μία Ιερή μέρα.. Έλεος..

Το σχετικό Δημοσίευμα εδώ…


Αξίζει να διαβάσετε το Άρθρο και τα σχόλια που κάνουν οι Αναγνώστες…








Γεώργιος Δρακόπουλος

Ναύτης 65ου  Σχολείου Υ/ΚΤ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου