Μπάρα

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Γροθιά στο οικονομικό έγκλημα, τώρα θα ανακάμψει η Ελλάδα..


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Γρηγορης Μπουγαιδης

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 90ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΛΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!..
Η Αστυνομία τού ΣΥΡΙΖΑ (ξέρετε, αυτή που εγκαινίασε ακόμη και προληπτικές προσαγωγές πατριωτών) συνέλαβε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι μία ηλικιωμένη γυναίκα 90 ετών, την Σουζάνα Ηλιάδου επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να επιβιώσει τερλίκια!
(Τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες, για όσους δεν γνωρίζουν την λέξη).
Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομίληκο σύζυγό της - χωρίς καμία σύνταξη ή άλλο εισόδημα - πηγαίνει περίπου μία φορά τον μήνα σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων και πουλά τα εν λόγω μάλλινα παπούτσια που πλέκει η ίδια.
Αυτό έκανε και προχθές, αλλά, όπως εξιστορεί η κόρη της JUDI Iliadou, τρεις (!) άντρες τής Αστυνομίας πήγαν στις 12 στο σημείο που βρισκόταν, κοντά σε κάδους απορριμμάτων και δίπλα σε ένα πάρκινγκ (δεν έχει καταστήματα εκεί ακριβώς), την έβαλαν στο περιπολικό και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής.
Ενώ στις 5:30 περίπου το απόγευμα την μετέφεραν στο Μέγαρο τής Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να τής πάρουν αποτυπώματα και να ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία...
Γύρω στις 12 το βράδυ την άφησαν να φύγει, νηστική από το πρωί με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια (με αποτέλεσμα επειδή είναι διαβητική να τής ανέβει το ζάχαρο).
Ενώ, όπως καταγγέλει η Τζ.Ηλιάδου, σε κάποιες στιγμές οι αστυνομικοί δεν ήταν καν ευγενικοί με την 90χρονη κυρία Σουζάνα, όπως για παράδειγμα όταν δυσκολευόταν να ανοίξει την παλάμη της για να τής πάρουν τα δακτυλικά αποτυπώματα!..


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ" & "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...


Που δεν πατάσσει την οργιάζουσα εγκληματικότητα, που δεν καταδιώκει το παρασιτικό, κυρίως χρηματοπιστωτικό, κεφάλαιο και την διαφθορά που ρουφούν το "αίμα" των Ελλήνων πολιτών, που δεν συλλαμβάνει τα "παιδιά" τού ΣΥΡΙΖΑ, τούς δήθεν "αντιεξουσιαστές" όταν καίνε, ρημάζουν, ακόμη και ορισμένοι από αυτούς δολοφονούν, που βλέπει επίσης από απόσταση τούς χούλιγκαν των γηπέδων να πετάνε μολότωφ, ΑΛΛΑ...
...ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ανθρώπους που προσπαθούν με πλείστες όσες αντιξοότητες καθημερινά να επιβιώσουν (όπως συνέβη και πέρσι με τον καστανά) μέσα σε ένα άθλιο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που η ίδια η ελίτ δημιούργησε...


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!


Δείχνετε τυπολατρεία για την εφαρμογή κανονισμών και νόμων όπου και όταν σάς βολεύει, αλλά παρακάμπτετε νόμους και το ίδιο το Σύνταγμα όταν πρόκειται είτε να σώσετε το τομάρι σας, είτε για να εξυπηρετήσετε αντεθνικά και αντιλαϊκά συμφέροντα.
Και να καταδικάσετε μία ολόκληρη κοινωνία στην ανέχεια, και μια ολόκληρη πατρίδα στο ξεπούλημα των ιερών και όσιών της.
Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον!..


ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!..




Θανάσης Γκόρδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου