Μπάρα

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΣΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ (ΦΩΤΟ)

MAKELEIO.GR ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Η διοίκηση της Ανώτερης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο… για τους λαθρομετανάστες!
Μα τι συμβαίνει πλέον στις Ενοπλες Δυνάμεις; Πριν λίγες ημέρες ευτυχώς κρίθηκε αθώος από το πειθαρχικό συμβούλιο του Στρατού Ξηράς ο λοχαγός, Μιλτιάδης Τοκατλίδης, ο οποίος είχε αρνηθεί να αναλάβει υπηρεσία σε hot spot λαθρομεταναστών.  Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος βρισκόταν αντιμέτωπος με απόταξη από το σώμα, λόγω άρνησης εκτέλεσης διαταγής.

Capture

Τώρα στην λίστα προστίθεται ακόμη ένα «ατόπημα».  Η μπολσεβίκικη νοοτροπία είναι γνωστή και δυστυχώς έχει διεισδύσει παντού. Η ΑΣΔΕΝ έφτασε στο σημείο να εκδώσει διαταγή και να εγκαλέσει ούτε λίγο ούτε πολύ τα στελέχη και τους στρατιώτες που χρησιμοποιούν τις λέξεις «λαθρομετανάστης» ή «παράνομος μετανάστης», γιατί θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ναι καλά διαβάσατε!

Δείτε και το σχετικό έγγραφο και διαβάστε καλά τον αριθμό 3. «Παρόσφυγας/ες» μα τόση αγραμματοσύνη πλέον εκεί στα επιτελικά;


Μην ξεχνάμε ότι ο μείζον αυτός σχηματισμός έχει υπό την ευθύνη του όλες τις μονάδες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, απέναντι από τα οποία καραδοκούν οι Τούρκοι για να προκαλέσουν και να αμφισβητήσουν τα εθνικά συμφέροντα.


Τα στελέχη και οι στρατιώτες υπηρετούν την πατρίδα, και όχι τους λαθρομετανάστες ή τους πρόσφυγες.


Καλό θα ήταν, λοιπόν, η διοίκηση της ΑΣΔΕΝ να μην το παραγνωρίζει αυτό και, αντί να εκδίδει διαταγές για να φανεί -ενδεχομένως- αρεστή στους πολιτικούς προϊσταμένους της, ας παραμείνει προσηλωμένη στο εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό έργο της.
Οσον αφορά, δε, το θέμα της διαταγής, στην οποία γίνεται λόγος για «αδόκιμους όρους» εκ μέρους του στρατιωτικού προσωπικού προς τους ανθρώπους που αποβιβάζονται στα νησιά ή διαμένουν στις δομές φιλοξενίας, καλώντας στελέχη και στρατιώτες να τους αποκαλούν «πρόσφυγες ή μετανάστες για να αποτυπώνεται η πραγματική διάσταση του φαινομένου χωρίς να θίγεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια», γιατί παραλείπεται ο όρος «παράνομος μετανάστης»;

Ο νέος ΑΣΔΕΝ Γεώργιος Δημητρόπουλος Αντιστράτηγος

Γνωρίζει η ΑΣΔΕΝ εκ των προτέρων πως οι Τούρκοι διακινητές αποβιβάζουν στα ελληνικά νησιά μόνο «πρόσφυγες ή μετανάστες» και όχι «πράκτορες ή ισλαμιστές με συγκεκριμένη αποστολή»;
Είναι ενήμερο το ΓΕΣ και ο Υπουργός κ. Αποστολάκης;
Σε λίγο θα τα ισοπεδώσουμε όλα στη χώρα μας

Πηγή: makeleio.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου