Μπάρα

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Έχουμε μπλέξει άσχημα!! Έχουμε μπλέξει επικίνδυνα … Ιθαγένεια υποσχέθηκε ο Βίτσας στην πακιστανική κοινότητα .!!



Γράφει ο Υποναύαρχος ε.α.  Κώστας Βουλγαράκης 

Είμαι έκπληκτος …. Είμαι οργισμένος ….. Είναι ανήσυχος!!
Έχουμε μπλέξει άσχημα!! Έχουμε μπλέξει επικίνδυνα ….!!
Φοβάμαι ότι, το πέρασμα της Αριστεράς στην Ιστορία του τόπου μας, θα παραμείνει ανεξίτηλο, θα μείνει Εθνικά τραυματικό και θα μας αφήσει, μη αναστρέψιμο κουσούρι, ανεπανόρθωτη βλάβη!!
Από την αρχή της κρίσης (το 2012), έλεγα και έγραφα συνεχώς, ότι : «το λιγότερο που μπορεί να μας συμβεί, είναι η χρεοκοπία και η λιτότητα του κόσμου και ότι …. ο πραγματικός κίνδυνος, είναι οι επιπτώσεις στα κοινωνικά και Εθνικά μας θέματα»!!
Τα έλεγα και επέμενα, για δύο κυρίως λόγους:
1. Ήμουνα βέβαιος ότι θα τα κάνουμε μούσκεμα, ότι θα μπουρδουκλωνόμασταν μόνοι μας, διότι δεν έχουμε οργάνωση, είμαστε πολύξεροι και διακρινόμαστε παγκοσμίως, για την προχειρότητα και την επιπολαιότητα μας!!
2. Ήμουνα βέβαιος ότι οι ξένοι, παραδοσιακά και αποδεδειγμένα …. δεν δίνουν τίποτα χωρίς αντάλλαγμα και ότι είχαν αρκετά σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα να μας γυρέψουν!!
Και επειδή, κάποιοι αρέσκονται να συγκρίνουν το παρόν με το παρελθόν, θέλω να είμαι σαφής:
Η λιτότητα, απ’ τη στιγμή που χρεοκοπήσαμε, ήταν αναπόφευκτη, όποιος κι αν ήταν απάνω. Όλο το θέμα και η ανησυχία μου, ήτανε «οι παράπλευρες απώλειες», στην κοινωνία και στα Εθνικά μας Συμφέροντα.
Επί εποχής ΓΑΠ και Σαμαρά (τους οποίους ποτέ δε γούσταρα), είχαμε λιτότητα ….. αλλά οι κοινωνικές δομές και τα Εθνικά μας θέματα άντεξαν, δεν αλλοιώθηκαν, δεν κινδύνεψαν, δεν εκφυλίστηκαν!!
Αντιθέτως τώρα …. τα ΠΑΝΤΑ άλλαξαν στην κοινωνία μας, τίποτα δεν είναι ίδιο, όπως προηγούμενα, έχουμε νέα ήθη, νέες αντιλήψεις, νέες πρωτοφανείς καταστάσεις …. αδιανόητες!!
Αντιθέτως τώρα …. όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει με τα Εθνικά μας θέματα (ας μην τα απαριθμήσω, διότι πονάω)!!
ΟΜΩΣ ….. αυτό που σήμερα με εξέπληξε, που με εξόργισε και που με άλλαξε, είναι …. «το παιχνίδι της Κυβέρνησης, με τους μετανάστες και άλλες περιθωριακές κοινωνικές τάξεις»!!
Είδα δηλαδή σήμερα, τον Υπουργό Βίτσα (που τον θεωρούσα, απ’ τους ελάχιστους σοβαρούς), να υπόσχεται «Ιθαγένεια στους Πακιστανούς» (βλ. https://www.in.gr/…/ithageneia-yposxethike-o-vitsas-stin-p…/)!!
Μάλιστα, μιλούσε σ’ ένα πλήθος Πακιστανών, που είχαν κατακλύσει ασφυκτικά έναν χώρο και οι οποίοι ζητωκραύγαζαν και τον επευφημούσαν …. ως «φίλο και αδελφό»!!
Υπήρχαν φήμες για 800.000 Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, αλλά δεν έδινα σημασία, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω κάτι τέτοιο, δεν μπορούσα να δεχθώ, ότι ….. υπάρχει Έλληνας που θα κάνει τέτοιο έγκλημα, τέτοια δολοφονία του Έθνους μας!!
Σήμερα στη Χώρα μας, υπάρχουν καταγεγραμμένοι περί το 1,5 εκατ. μετανάστες, χώρια οι αδήλωτοι και οι λαθραίοι!!
Όλοι αυτοί, είναι πολύ οργανωμένοι, συμπαγείς σαν μια γροθιά και ΑΠΟΛΥΤΩΣ καθοδηγούμενοι!!
Αν χρειαστεί λοιπόν, όχι μόνο θα ψηφίσουν …. «ότι πει ο Αρχηγός», αλλά και τα όπλα θα πάρουν, αν τους ζητηθεί!!
Και για να μη μου πει κανείς ότι κινδυνολογώ, δείτε …. στις ταραχές και στα Εξάρχεια, παντού, όπου τυχόν (sic) συλλαμβάνονται ταραξίες και αναρχικοί, πόσοι απ’ αυτούς είναι ξένοι …. και θα καταλάβετε, γιατί δεν γίνονται συλλήψεις!!
Τα ίδια τώρα γίνονται και με τους Ρομά, τους οποίους καλοπιάνει και χαϊδεύει η Κυβέρνηση, καθώς και αυτοί, έχουν τα ίδια κοινωνικά και ταξικά χαρακτηριστικά, με τους μετανάστες (περιθωριακοί – συμπαγείς – κατευθυνόμενοι)!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ …. που θα καταλήξουν όλα αυτά και πως θα αντιμετωπισθούν αυτές .... οι δρομολογημένες καταστάσεις!!
Αυτοί εδώ, είναι ικανοί να στήσουν κάλπες στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν και στη Σομαλία, για να επιβιώσουν κομματικά και να κρατήσουν τις καρέκλες τους!!
Αυτοί εδώ, δεν χαμπαριάζουν από δεσμεύσεις, από Θεσμούς, από Ανεξάρτητες Αρχές, από Νόμους, από ευθύνες και Καθήκον, δεν σέβονται το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, την ομαλότητα, τον διάλογο και τον Κοινοβουλευτισμό!!
Αυτοί εδώ, δεν αντιμετωπίζονται με την ευπρέπεια, με τα επιχειρήματα και …. με ήπιες συμπεριφορές τύπου Μητσοτάκη και των λοιπών …. της ελίτ Αντιπολίτευσης!!

Υπηρέτησα σε καίριες θέσεις Διοίκησης και πάντα έλεγα ότι: «Σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης, σ’ όποιον κι αν κατέχει Θέσεις Ευθύνης και διαχειρίζεται Εξουσία, ένας είναι ο κανόνας :
Προδότης είναι αυτός, που είτε από αμέλεια, είτε από ανικανότητα, είτε από σκοπιμότητα, βλάπτει την Πατρίδα του»!!



Γεώργιος Δρακόπουλος 
Ναύτης ΟΥΚ 65ου Σχολείου Υ/ΚΤ


Μία Πολύ Σωστή ανάλυση.. Συγχαρητήρια κύριε Ναύαρχε.


Το βιντεο με την Ομιλία του Βίτσα στους Πακιστανούς.


1 σχόλιο:

  1. Προδότες..
    Όταν Επιστρέψει η Ομαλότητα στην Πατρίδα μας θα Δικαστείτε. Και θα Υποστείτε τις Συνέπιες..
    Δεν θα Μείνουν έτσι όλες αυτές οι Προδοσίες που έχετε κάνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή